Inkább ne kezdj semmit a főnökkel!

A főnöke figyel rád, és nem érdekel? Napokat töltök együtt és kedvesek vagytok? Akkor nincs min csodálkozni. Ilyen körülmények között könnyen kialakul egyfajta kölcsönös kötődés. De tényleg így van? Ügyeljen erre az öt dologra, mielőtt viszonyt kezd a főnökével.

1. Big Boss

Néhány lord gyakran visszaél magas pozíciójával. A főnöke durva javaslatokat tesz? Megelőz téged? Meghív egy kávéra? Ha kedveled és engedsz a javaslatainak, sajnos nem sok esélyed van a jövőben. A pozíciót különösen azok használják, akik "a felszínen" járnak. Nem érdekli őket más, mint hogy változatossá tegyék az irodai életet, és nagy valószínűséggel külön kell fizetni érte. Vagy szívfájdalom, vagy munkahely elvesztése.

2. Hunter

Sajnos ez még mindig így van. Egyes főnökök szívesen vadásznak beosztottakra. És amint elege lesz, kilép a társaságból. Használd a belső suttogásodat, és finoman derítsd ki, hogy a főnököd „vaddisznó”-e. Vagyis ha rendszeresen kezd a beosztottakkal. Ha gyakori a románc közte és a társaságban lévő nők között, jobb, ha elmenekülsz, amíg van időd.

3. Flörtölj egyformán

A cég nemrégiben új embereket toborzott, és Ön két másik kollégával csatlakozott. Figyeld meg, ha a főnök flörtöl mindegyikőtökkel. Mindenki egyformán figyel, és mindenkire ejt egy csiklandozó megjegyzést? Lehet, hogy nem tudatosan csinálja, egyszerűen a flörtölés a kommunikációs módja. Valószínűleg nem segítene itt azzal, hogy érdeklődést mutat.

4. Diszkrét!

Még ha megfelel is egy ideális férfi követelményének, helyezze valamelyiket a többi fölé. Ez diszkrét? Amint napvilágra kerül az ügyed, a társaság több mint fele valami kellemetlen dolgot fog gondolni. Kinek a? Persze főleg rólad. Abban az értelemben, hogy a karrierjét csak az ágyon viszi át. Rendszeresen dicsekszik a magánéletében elért eredményeivel? Valószínűleg ő is dicsekedni fog veled, és újonnan fogott beosztottnak titulál majd. Ne kockáztasson.

5. Túl sok a kísértés

Kéz a szívre. A nők nagyobb valószínűséggel választanak olyan férfiakat, akiknek hatalmuk, pénzük és tekintélyük van. Ugyanazon az elven működik, amelytől a férfiak a gyönyörű, tökéletes hajlítású hölgyekért rajonganak. Adj hát időt magadnak a gondolkodásra, ha nem csak a munkahelyed miatt vonz. Te is szeretnéd őt "rendes könyvelőnek"?


Hasonló cikkek

A hűtlenség nem csak a szexről szól

A szex a partner hűtlenségének legrosszabb megnyilvánulása. Tényleg így van? A vonzalom más megnyilvánulásai is, mint a testiek, szintén partner megcsalásának számítanak. Nézze meg, milyenek.

Élvezze az estét egy erotikus masszázzsal

Szeretne egy kellemes estét eltölteni a párjával, de nincs kedve elmenni a városba vacsorázni vagy egy bárba egy italra? Tegyen egy kellemes estét otthona kényelmében. Mit szólna egy kellemes erotikus masszázshoz és szeretkezéshez a szerelmével? Szeretné?

Mit nem szeretnek a férfiak a szexben?

A szex minden partnerkapcsolat szerves része. Nagyon várod, élvezed. És miről beszélünk, főleg a férfiak egyszerűen imádják őt. De még itt is akadhat gond. Párod egyre ritkábban akar szeretkezni? Lehet, hogy Ön követ el néhány gyakori hibát, amely eltántorítja a férfiakat a szerelmeskedéstől! Melyek azok?

Mi az, ami minden férfit feldob?

Szeretne felvenni valakit, változatosabbá tenni szexuális életét, vagy csak egészséges módon provokálnia magát egy kapcsolatban? Íme néhány dolog, ami szinte minden férfit feldob, még akkor is, ha ezt nem is veszi észre. Nézze meg őket, és vegye kézbe a hatalmat. Ezután tetszés szerint dobja el.

Boldog kapcsolatot szeretnél? Küldjetek egymásnak erotikus szöveges üzeneteket!

Kutatások szerint a boldog párok egy konkrét dolgot küldenek egymásnak. Erotikus szöveges üzenetek. Már mindenkinek van kamerája a mobiltelefonján, és a telefonos adatvédelem ma már minden eszközön megtalálható. Pontosan miben segítenek a csiklandozó üzenetek?

Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házas szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!