Afrodiziákum a jobb szexért

Szeretne javítani a szexén? Próbáld ki a természetes afrodiziákumokat. Tanácsot adunk, melyik a leghatékonyabb!

Ginseng

Kína népe a ginzenget a természet isteni ajándékának tartja. Azok, akik nagyszerű szexre vágynak, a ginzengnek köszönhetően megkapják. A ginzeng javítja a szexuális élvezetet, és a férfiaknak állítólag nagyszerű az erekciója a használata után.

Használat: Reszelje le a ginzeng gyökerét, és reggelente adja hozzá a teájához partnerével. Az eredménynek azonnalinak kell lennie, és egész nap ki kell tartania.

Fűszerek

A nagy mennyiségű aromás fűszer megmozgatja az emberi érzékszerveket, és kellemesen megmozgathatja a libidót. Kényeztetheti magát a kívánt fűszerekkel.

Használat: Kóstolja meg például a fahéjat, vaníliát, szerecsendiót vagy chilit. De vigyázz! Semmilyen ételhez ne adjunk fűszereket. Élvezze a fűszert önmagában. Minden további módosítás nélkül.

Spárga

A spárgát már az ókori egyiptomiak is fogyasztották, amikor utódokat akartak. A kimerítő és gyakori szex után a libidójuk eltűnt. Szükségük volt valamire, ami serkenti az étvágyat. Ebben segített nekik a spárga. Energiával töltötte fel őket, és növelte szexuális étvágyukat.

Használat: A spárga maga nem túl ízletes. Készíts belőle például salátát, amihez másfajta zöldséget, gyümölcsöt teszel. Figyelem! A várt hatás eléréséhez a salátában a spárgának kell a többségében lennie.

Banán

A banán nem afrodiziákum pusztán a férfi péniszre emlékeztető alakja miatt. A sárga gyümölcs számos vitamint tartalmaz, amelyek támogatják a nemi hormonok működését. Az egyik a B-vitamin vagy a kálium.

Használat: Rendezzen el sok banánt rövid idő alatt. Hozzáadhat egy banánt a szokásos étkezéséhez, vagy egyszerűen felvághatja, és hozzáadhat más gyümölcsöket.

Méz

A mézet a történelem bölcsője óta afrodiziákumnak tekintik. Indiában a férfiak állítólag mézzel kenték be a péniszüket, hogy nagyobb legyen. Azt mondják, hogy a méz nagyon jó hatással van a szexuális étvágyra.

Használata: Kenjük meg egymást folyó mézzel, és nyelvünkkel és ajkaival próbáljuk lenyalni partnerük testéről.

Eper

Az eper beindítja a hormonok működését, és növeli a nemi vágyat. A szamóca cinket és mangánt tartalmaz, a cink pedig támogatja a tesztoszteron termelődését.

Használat: Először tegye be az epret a fagyasztóba. Ha megfelelően megdermedtek, tejszínhabbal tálaljuk. A fagyos csókok minden bizonnyal felébresztik benned a megfelelő szexuális étvágyat. Ha pedig nem szereted a fagyasztott epret, tálald frissen pezsgővel.


Hasonló cikkek

Tudja meg, ha partnere orgazmust színlel

A férfiak az idő nagy részében érik el az orgazmust, míg a nők csak néha. A nők általában nem akarnak csalódást okozni társaiknak azzal, hogy nem tudják kielégíteni őket. Ezért gyakran meghamisítják orgazmusukat. A férfiakkal szemben azonban nem helyes. Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, mikor a partnered éppen elfedi a csúcspontot, és mikor az igazi.

Milyen helyzetekben hagyhatod ki az előjátékot szex előtt?

A nők nagyon szeretik az előjátékot. Szükségük van rá, hogy kellőképpen felkészüljenek a szenvedélyes szexre. De vannak olyan helyzetek, amikor nem kell hozzábújniuk a közösülés előtt, és ez nem árt semmit. Pont az ellenkezője. Megmondjuk, mely helyzetekben engedheti meg magának, hogy kihagyja az előjátékot pluszpontok elvesztése nélkül.

Hagyja magát kényeztetni!

A hagyományos nézet szerint a nők mindig, a férfiak pedig egyáltalán nem akarják, hogy öleljék őket. Valójában mindkét nem egyforma. Főleg azért, mert a szeretett emberrel való összebújás mindkettőjük számára ugyanazokat az előnyöket hozza. Melyek ezek, és miért érdemes többet ölelni, mint korábban?

Inkább ne kezdj semmit a főnökkel!

A főnöke figyel rád, és nem érdekel? Napokat töltök együtt és kedvesek vagytok? Akkor nincs min csodálkozni. Ilyen körülmények között könnyen kialakul egyfajta kölcsönös kötődés. De tényleg így van? Ügyeljen erre az öt dologra, mielőtt viszonyt kezd a főnökével.

Mit utálnak a férfiak az ágyban?

A nők viszonylag magas követelményeket támasztanak a férfiakkal szemben az ágyban. Néhányuknak nem okoz gondot megemlíteni, mit várnak el a szextől. Az urak gyakran egy kicsit visszafogottabbak a szexet illetően. Inkább cselekszenek, mint beszélnek. Mindenesetre tudnod kell, mit nem szeretnek a férfiak az ágyban.

5 jel, hogy tudd, hogy egy férfi akar téged!

A férfiak közvetlenebbül cselekszenek, mint a nők. De néha még ők sem egészen biztosak abban, hogy mit gondolnak valójában. És főleg az a dögös fickó a bárban, akitől csak úgy remegett a térded. Csak össze akartad pakolni, de nem volt benne biztos, hogy megéri-e? Attól féltél, hogy szégyellni fogod magad előtte? Ismerünk 5 garantált jelet, amelyek alapján mindig tudni fogod, hogy egy férfi akar téged.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!