Afrodiziákum a jobb szexért

Szeretne javítani a szexén? Próbáld ki a természetes afrodiziákumokat. Tanácsot adunk, melyik a leghatékonyabb!

Ginseng

Kína népe a ginzenget a természet isteni ajándékának tartja. Azok, akik nagyszerű szexre vágynak, a ginzengnek köszönhetően megkapják. A ginzeng javítja a szexuális élvezetet, és a férfiaknak állítólag nagyszerű az erekciója a használata után.

Használat: Reszelje le a ginzeng gyökerét, és reggelente adja hozzá a teájához partnerével. Az eredménynek azonnalinak kell lennie, és egész nap ki kell tartania.

Fűszerek

A nagy mennyiségű aromás fűszer megmozgatja az emberi érzékszerveket, és kellemesen megmozgathatja a libidót. Kényeztetheti magát a kívánt fűszerekkel.

Használat: Kóstolja meg például a fahéjat, vaníliát, szerecsendiót vagy chilit. De vigyázz! Semmilyen ételhez ne adjunk fűszereket. Élvezze a fűszert önmagában. Minden további módosítás nélkül.

Spárga

A spárgát már az ókori egyiptomiak is fogyasztották, amikor utódokat akartak. A kimerítő és gyakori szex után a libidójuk eltűnt. Szükségük volt valamire, ami serkenti az étvágyat. Ebben segített nekik a spárga. Energiával töltötte fel őket, és növelte szexuális étvágyukat.

Használat: A spárga maga nem túl ízletes. Készíts belőle például salátát, amihez másfajta zöldséget, gyümölcsöt teszel. Figyelem! A várt hatás eléréséhez a salátában a spárgának kell a többségében lennie.

Banán

A banán nem afrodiziákum pusztán a férfi péniszre emlékeztető alakja miatt. A sárga gyümölcs számos vitamint tartalmaz, amelyek támogatják a nemi hormonok működését. Az egyik a B-vitamin vagy a kálium.

Használat: Rendezzen el sok banánt rövid idő alatt. Hozzáadhat egy banánt a szokásos étkezéséhez, vagy egyszerűen felvághatja, és hozzáadhat más gyümölcsöket.

Méz

A mézet a történelem bölcsője óta afrodiziákumnak tekintik. Indiában a férfiak állítólag mézzel kenték be a péniszüket, hogy nagyobb legyen. Azt mondják, hogy a méz nagyon jó hatással van a szexuális étvágyra.

Használata: Kenjük meg egymást folyó mézzel, és nyelvünkkel és ajkaival próbáljuk lenyalni partnerük testéről.

Eper

Az eper beindítja a hormonok működését, és növeli a nemi vágyat. A szamóca cinket és mangánt tartalmaz, a cink pedig támogatja a tesztoszteron termelődését.

Használat: Először tegye be az epret a fagyasztóba. Ha megfelelően megdermedtek, tejszínhabbal tálaljuk. A fagyos csókok minden bizonnyal felébresztik benned a megfelelő szexuális étvágyat. Ha pedig nem szereted a fagyasztott epret, tálald frissen pezsgővel.


Hasonló cikkek

Mit várnak el a férfiak a szextől?

Várjátok az első közös éjszakátokat? Aggódsz amiatt, hogy elég tapasztalt leszel-e neki, vagy tetszeni fog neki az első együttlétetek? Ne legyen! Ügyeljen azonban arra, hogy a férfiak általában mit várnak el a szextől.

Miért nem akar veled lefeküdni?

A partnere már nem feküdt le veled? Egyik napról a másikra történt, és nem tudod miért? Ennek a helyzetnek több logikus magyarázata is van. Szeretnéd tudni, hogy melyik? Olvass, és megtudod!

Hogyan élvezd újra a szexet?

Már nem szeretkezel olyan gyakran, mint a kapcsolatod elején? Valójában annyira kialudt köztetek a szenvedély, hogy a szerelem már nem is vonz? A szex a kapcsolat egyik alapvető fűszere. Ezért ezen a területen a hűtést nem szabad félvállról venni. Tudjuk, hogyan vihetjük vissza a szikrát a kapcsolatodba!

Szex a nyaraláson

Mész nyaralni? Egyedülálló vagy? Meleg helyre mész? Akkor biztosan van mire várnod. A déli desztinációkban mindenki a tenger mellett mutogatja meztelen testét és napozik a tengerparton. És mivel tölti a vakációt? A lebarnult honfitársak bűvöletébe kerülsz, és a szex is benne lesz? Vagy inkább meghátrálsz és nem lesz semmi? Nézzük meg, milyen előnyei és hátrányai vannak annak, ha egy külföldivel vakáció közben szexelünk.

Miről álmodnak a férfiak?

A férfiak szexuális fantáziája hihetetlenül sokrétű lehet. A férfiaknak különböző tematikus ötleteik vannak, amelyek folyamatosan játszódnak a fejükben. Melyik ötlet szerepel az öt leggyakoribb ötlet között?

Hogy ne felejtse el a veled való szexet

Nem fekszel egy ideje? Vagy csak szeretnéd feléleszteni a kapcsolatodat? A szerelem része a szerelemnek, és a jó szex csak a kapcsolatod javára válhat. Ezenkívül nem kell olyan nehéznek lennie egy férfinak az ágyban. A nagy melleknél vagy a gyakori szeretkezési vágynál fontosabb a hajlandóság meghallgatni és új dolgokat kipróbálni. Tehát mit tegyen, hogy ne felejtse el a veled való szexet?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!