Hogyan őrizzük meg a szikrát egy kapcsolatban?

A szexuális feszültség úgy tartja fenn a kapcsolatot, mint egy élő szervezet. Várjátok egymást, és ha a gyerekek véletlenül kikerülnek a házból, biztosan nem unatkoztok. Keresed a módját, hogy egy pillanatra kettesben lehess és csak jól érezd magad? De mi van akkor, ha lassan elhalványul a szikra köztetek? Inkább testvérnek érzed magad, mint párnak? Fogadd el a következő 5 módszert, és vidd vissza a szikrát a kapcsolatodba!

1. Engedje el minden elvárását

Tudod – már nagyon vártad a nyaralást. Egész télen a fürdőruhát választottad, elképzelted, ahogy a nap lenyugszik a tenger felett, ahogy te és kedvesed egy romantikus sétát tesznek a tengerparton, és csodálatosan pihennek. De minél jobban vártad, annál rosszabb lett az ünnep.

A kapcsolatokban is így működik. Arra vársz, hogy társad átkalauzoljon az öröm kapuján. Figyelmes, gondoskodó lesz, szerelmeskedés közben kész akrobatikát végez. Lecsap rád az ajtóban... De a valóság mindig teljesen más. És csak a csalódás vár rád. Szabadulj meg minden ötlettől, amelyet Hollywood, könyvek vagy erotikus filmek oltottak beléd. Elérheti a fantáziáját. De először együtt kell rajtuk dolgozni. A csendes elvárások ritkán teljesülnek.

2. Adj többet, mint amennyit vissza szeretnél

Sokan még mindig összekeverik a szerelmi kapcsolatokat az üzleti kapcsolatokkal. De amikor elkezdesz abban a stílusban gondolkodni, hogy szeretnél valamit cserébe a "szolgáltatásodért", az nem helyes. Kezd dühös lenni, amiért párod nem csinál annyit, amennyit kellene.

Engedd el. Adj többet és várj kevesebbet. Ha volt néhány „én annyit csinálok, de te nem csinálsz semmit” érve, eltarthat egy ideig. De aztán hirtelen rájössz, hogy sokkal többet kapsz, mint korábban!

3. Fedezzen fel (és teremtsen) titkokat

Több évnyi kapcsolat után már kívülről is ismeritek egymást, és úgy érzi, már semmi sem lep meg. És így történik, hogy valami újat keresel a kapcsolaton kívül. De nem fogsz visszanézni! Minden ember fejlődik, még ha úgy érzed is, hogy mindent tudsz a másik jelentőségéről, te nem.

Nézz új szemmel. Csevegés új barátaikkal. Látogasson el egy edzőterembe vagy klubba, ahová olyan régóta járnak, és Ön még soha nem járt ott. Érted, mire gondolunk? Valahol máshol könnyű újat találni. De az igazi kaland az, ha új szemmel nézed az ismerőst.

4. Disszociáció

Ön szerint ez kontraproduktív? Pont fordítva! Vegye ki a saját nyaralását. Menj el a szüleidhez a hétvégére. Tegyen egy női és férfi kört a barátaival. Az elválás beengedi a kapcsolatodba valami új szikráját, mindenkinek új és más élményeket ad, és egy kicsit jobban megismered önmagadat. Magabiztosabbnak és erősebbnek fogod érezni magad. És leginkább hiányozni fogsz. Az "izgalom" hirtelen magától működik.

5. Nevess együtt

A nevetés szabadítja fel a legtöbb boldogsághormont, ami csak a testben létezik. Kérjük, próbálja ki. Ha nem érzed jól magad, csak mosolyogj. Még egy mechanikus mosoly is segít legyőzni a legrosszabb lépet. És mi a helyzet a nevetéssel? A közös nevetés talán a legjobb kötelék!

A tudósok már régóta bebizonyították, hogy a közös nevetés erős kötelékeket hoz létre, elősegíti a boldogsághormonok termelését, és a boldogság érzését, mint olyat köti azzal a személlyel, akivel együtt nevettek. Még egy ölelésnél is több. Már megéri. Viccelj, szórakozz és nevess együtt.


Hasonló cikkek

Tartsa fenn szexuális étvágyát még hosszú távú kapcsolatban is

Előbb-utóbb minden pár életében eljön az a pillanat, amikor már nem akar olyan gyakran szeretkezni, mint korábban. De egy ilyen helyzetnek nem kell örökké tartania, és nem is kell fokozódnia. Mit tehetsz azért, hogy szexuális életed gazdag és kielégítő legyen mindkettőtök számára még több éves kapcsolat után is?

Hagyja magát kényeztetni!

A hagyományos nézet szerint a nők mindig, a férfiak pedig egyáltalán nem akarják, hogy öleljék őket. Valójában mindkét nem egyforma. Főleg azért, mert a szeretett emberrel való összebújás mindkettőjük számára ugyanazokat az előnyöket hozza. Melyek ezek, és miért érdemes többet ölelni, mint korábban?

Mit nem szeretnek a férfiak a szexben?

A szex minden partnerkapcsolat szerves része. Nagyon várod, élvezed. És miről beszélünk, főleg a férfiak egyszerűen imádják őt. De még itt is akadhat gond. Párod egyre ritkábban akar szeretkezni? Lehet, hogy Ön követ el néhány gyakori hibát, amely eltántorítja a férfiakat a szerelmeskedéstől! Melyek azok?

Szex a munkahelyen? Vigyázz...

A munkahelyi szex sok ember számára nagyon izgalmas lehet, ezért gyakran a munkahelyen is gyakorolják. Kétségtelen, hogy a közösülés nemcsak a hangulatát, hanem a teljesítményét is javítja. Egyes szakértők még a munkahelyi szexuális játékokat is javasolják. Van azonban egy fogás. Nem szabad rajtakapni a munkahelyén szexelni, különben egy sor probléma kockázatát kockáztatja!

A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

Mit utálnak a férfiak az ágyban?

A nők viszonylag magas követelményeket támasztanak a férfiakkal szemben az ágyban. Néhányuknak nem okoz gondot megemlíteni, mit várnak el a szextől. Az urak gyakran egy kicsit visszafogottabbak a szexet illetően. Inkább cselekszenek, mint beszélnek. Mindenesetre tudnod kell, mit nem szeretnek a férfiak az ágyban.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!