Hogyan őrizzük meg a szikrát egy kapcsolatban?

A szexuális feszültség úgy tartja fenn a kapcsolatot, mint egy élő szervezet. Várjátok egymást, és ha a gyerekek véletlenül kikerülnek a házból, biztosan nem unatkoztok. Keresed a módját, hogy egy pillanatra kettesben lehess és csak jól érezd magad? De mi van akkor, ha lassan elhalványul a szikra köztetek? Inkább testvérnek érzed magad, mint párnak? Fogadd el a következő 5 módszert, és vidd vissza a szikrát a kapcsolatodba!

1. Engedje el minden elvárását

Tudod – már nagyon vártad a nyaralást. Egész télen a fürdőruhát választottad, elképzelted, ahogy a nap lenyugszik a tenger felett, ahogy te és kedvesed egy romantikus sétát tesznek a tengerparton, és csodálatosan pihennek. De minél jobban vártad, annál rosszabb lett az ünnep.

A kapcsolatokban is így működik. Arra vársz, hogy társad átkalauzoljon az öröm kapuján. Figyelmes, gondoskodó lesz, szerelmeskedés közben kész akrobatikát végez. Lecsap rád az ajtóban... De a valóság mindig teljesen más. És csak a csalódás vár rád. Szabadulj meg minden ötlettől, amelyet Hollywood, könyvek vagy erotikus filmek oltottak beléd. Elérheti a fantáziáját. De először együtt kell rajtuk dolgozni. A csendes elvárások ritkán teljesülnek.

2. Adj többet, mint amennyit vissza szeretnél

Sokan még mindig összekeverik a szerelmi kapcsolatokat az üzleti kapcsolatokkal. De amikor elkezdesz abban a stílusban gondolkodni, hogy szeretnél valamit cserébe a "szolgáltatásodért", az nem helyes. Kezd dühös lenni, amiért párod nem csinál annyit, amennyit kellene.

Engedd el. Adj többet és várj kevesebbet. Ha volt néhány „én annyit csinálok, de te nem csinálsz semmit” érve, eltarthat egy ideig. De aztán hirtelen rájössz, hogy sokkal többet kapsz, mint korábban!

3. Fedezzen fel (és teremtsen) titkokat

Több évnyi kapcsolat után már kívülről is ismeritek egymást, és úgy érzi, már semmi sem lep meg. És így történik, hogy valami újat keresel a kapcsolaton kívül. De nem fogsz visszanézni! Minden ember fejlődik, még ha úgy érzed is, hogy mindent tudsz a másik jelentőségéről, te nem.

Nézz új szemmel. Csevegés új barátaikkal. Látogasson el egy edzőterembe vagy klubba, ahová olyan régóta járnak, és Ön még soha nem járt ott. Érted, mire gondolunk? Valahol máshol könnyű újat találni. De az igazi kaland az, ha új szemmel nézed az ismerőst.

4. Disszociáció

Ön szerint ez kontraproduktív? Pont fordítva! Vegye ki a saját nyaralását. Menj el a szüleidhez a hétvégére. Tegyen egy női és férfi kört a barátaival. Az elválás beengedi a kapcsolatodba valami új szikráját, mindenkinek új és más élményeket ad, és egy kicsit jobban megismered önmagadat. Magabiztosabbnak és erősebbnek fogod érezni magad. És leginkább hiányozni fogsz. Az "izgalom" hirtelen magától működik.

5. Nevess együtt

A nevetés szabadítja fel a legtöbb boldogsághormont, ami csak a testben létezik. Kérjük, próbálja ki. Ha nem érzed jól magad, csak mosolyogj. Még egy mechanikus mosoly is segít legyőzni a legrosszabb lépet. És mi a helyzet a nevetéssel? A közös nevetés talán a legjobb kötelék!

A tudósok már régóta bebizonyították, hogy a közös nevetés erős kötelékeket hoz létre, elősegíti a boldogsághormonok termelését, és a boldogság érzését, mint olyat köti azzal a személlyel, akivel együtt nevettek. Még egy ölelésnél is több. Már megéri. Viccelj, szórakozz és nevess együtt.


Hasonló cikkek

Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 2. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

5 tipp a jobb szexért

Minden kapcsolat lehűlhet egy idő után. Unatkozik az ágyban? Hogyan lehet száműzni az unalmat, és hogyan lehet újra szikrát hozni a paplan alá?

Hogyan lehet helyreállítani a kapcsolatot és a szexet a hűtlenség után?

A hűtlenség körülöttünk van. Gyakran írnak róla magazinok, és beszélnek róla az emberek. A partnerek megcsalása ősidők óta létezik, és biztosan nem szűnik meg a jövőben sem. De mi van akkor, ha téged is megérint ez a kellemetlen helyzet? Inkább választanál a távozás vagy a megbocsátás lehetőségét?

Miért nem szeretkezel olyan gyakran, amennyire csak tudsz?

Kényelmes a kapcsolatotok, kedvelitek egymást és kijövök az ágyban? De egy dolog zavar, az az, hogy nem is emlékszel, mikor szeretkeztél utoljára? Mi akadályoz meg abban, hogy gyakrabban szexelj? Nézzük meg a nemi vágy leggyakoribb gyilkosait egy kapcsolatban.

Hogyan hozd vissza a szenvedélyt a szexuális életedbe?

Rutinnak érzi partnere szexét? Kiszállt belőle minden szenvedély? Nem lesz könnyű, de tehetsz valamit a probléma ellen. Próbáljon ki néhányat a következő tippek közül, amelyek után a szenvedély visszatérhet intim életébe.

Miért előnyös a rendszeres szex ötven után is?

A szerelem nemcsak a fiatalok javára válik, hanem a haladó és idősebb korosztály számára is. Érdekel, milyen okok miatt érdemes rendszeres szexet folytatnia ötven után?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!