Hogyan őrizzük meg a szikrát egy kapcsolatban?

A szexuális feszültség úgy tartja fenn a kapcsolatot, mint egy élő szervezet. Várjátok egymást, és ha a gyerekek véletlenül kikerülnek a házból, biztosan nem unatkoztok. Keresed a módját, hogy egy pillanatra kettesben lehess és csak jól érezd magad? De mi van akkor, ha lassan elhalványul a szikra köztetek? Inkább testvérnek érzed magad, mint párnak? Fogadd el a következő 5 módszert, és vidd vissza a szikrát a kapcsolatodba!

1. Engedje el minden elvárását

Tudod – már nagyon vártad a nyaralást. Egész télen a fürdőruhát választottad, elképzelted, ahogy a nap lenyugszik a tenger felett, ahogy te és kedvesed egy romantikus sétát tesznek a tengerparton, és csodálatosan pihennek. De minél jobban vártad, annál rosszabb lett az ünnep.

A kapcsolatokban is így működik. Arra vársz, hogy társad átkalauzoljon az öröm kapuján. Figyelmes, gondoskodó lesz, szerelmeskedés közben kész akrobatikát végez. Lecsap rád az ajtóban... De a valóság mindig teljesen más. És csak a csalódás vár rád. Szabadulj meg minden ötlettől, amelyet Hollywood, könyvek vagy erotikus filmek oltottak beléd. Elérheti a fantáziáját. De először együtt kell rajtuk dolgozni. A csendes elvárások ritkán teljesülnek.

2. Adj többet, mint amennyit vissza szeretnél

Sokan még mindig összekeverik a szerelmi kapcsolatokat az üzleti kapcsolatokkal. De amikor elkezdesz abban a stílusban gondolkodni, hogy szeretnél valamit cserébe a "szolgáltatásodért", az nem helyes. Kezd dühös lenni, amiért párod nem csinál annyit, amennyit kellene.

Engedd el. Adj többet és várj kevesebbet. Ha volt néhány „én annyit csinálok, de te nem csinálsz semmit” érve, eltarthat egy ideig. De aztán hirtelen rájössz, hogy sokkal többet kapsz, mint korábban!

3. Fedezzen fel (és teremtsen) titkokat

Több évnyi kapcsolat után már kívülről is ismeritek egymást, és úgy érzi, már semmi sem lep meg. És így történik, hogy valami újat keresel a kapcsolaton kívül. De nem fogsz visszanézni! Minden ember fejlődik, még ha úgy érzed is, hogy mindent tudsz a másik jelentőségéről, te nem.

Nézz új szemmel. Csevegés új barátaikkal. Látogasson el egy edzőterembe vagy klubba, ahová olyan régóta járnak, és Ön még soha nem járt ott. Érted, mire gondolunk? Valahol máshol könnyű újat találni. De az igazi kaland az, ha új szemmel nézed az ismerőst.

4. Disszociáció

Ön szerint ez kontraproduktív? Pont fordítva! Vegye ki a saját nyaralását. Menj el a szüleidhez a hétvégére. Tegyen egy női és férfi kört a barátaival. Az elválás beengedi a kapcsolatodba valami új szikráját, mindenkinek új és más élményeket ad, és egy kicsit jobban megismered önmagadat. Magabiztosabbnak és erősebbnek fogod érezni magad. És leginkább hiányozni fogsz. Az "izgalom" hirtelen magától működik.

5. Nevess együtt

A nevetés szabadítja fel a legtöbb boldogsághormont, ami csak a testben létezik. Kérjük, próbálja ki. Ha nem érzed jól magad, csak mosolyogj. Még egy mechanikus mosoly is segít legyőzni a legrosszabb lépet. És mi a helyzet a nevetéssel? A közös nevetés talán a legjobb kötelék!

A tudósok már régóta bebizonyították, hogy a közös nevetés erős kötelékeket hoz létre, elősegíti a boldogsághormonok termelését, és a boldogság érzését, mint olyat köti azzal a személlyel, akivel együtt nevettek. Még egy ölelésnél is több. Már megéri. Viccelj, szórakozz és nevess együtt.


Hasonló cikkek

Hol lehet élvezni a szexet nyáron?

Minden zöld, süt a nap. Igen, itt a nyár! És az úszás, napozás, kirándulások stb. mellett a nyár a szexhez is társul a természetben. Nem kell több réteg ruhát viselned, ami sokkal könnyebbé teszi a nyilvános szeretkezést. Tanácsot adunk Önnek, hol szexelhet partnerével ezeken a forró napokon.

Rossz szerető vagy?

A szex a partnerkapcsolat egyik alappillére. Amikor rossz, a kapcsolat gyakran tönkremegy. Szerinted te vagy a tökéletes szerető? És tényleg biztos benne? Nézze meg velünk, mit utálnak a nők az ágyban, és próbálja meg elkerülni ezeket a helyzeteket!

Szexuális fantáziák, amelyekről a nők nem szeretnek beszélni

Bár a szexről beszélni nem olyan tabu, mint korábban, még mindig vannak köztünk olyanok, akiknek gondja van vele. Ez azért van, mert ez személyes preferencia kérdése, ráadásul szemtől szemben. És erre még nem mindenki képes. Ráadásul a nők gyakran álmodnak olyan dolgokról, amelyeket főleg a férfiak nem tudnak elképzelni. Uraim, be akarják valósítani párjuk fantáziáját? Milyenek? Kérdezze meg partnerét egy zárt hálószoba sötétjében, hogy szeretné-e kipróbálni az alábbi szexuális fantáziák valamelyikét. Lehet, hogy meg fog lepődni lelkes reakciójukon.

Miről álmodnak a férfiak?

A férfiak szexuális fantáziája hihetetlenül sokrétű lehet. A férfiaknak különböző tematikus ötleteik vannak, amelyek folyamatosan játszódnak a fejükben. Melyik ötlet szerepel az öt leggyakoribb ötlet között?

Inkább ne kezdj semmit a főnökkel!

A főnöke figyel rád, és nem érdekel? Napokat töltök együtt és kedvesek vagytok? Akkor nincs min csodálkozni. Ilyen körülmények között könnyen kialakul egyfajta kölcsönös kötődés. De tényleg így van? Ügyeljen erre az öt dologra, mielőtt viszonyt kezd a főnökével.

Hogyan hozd vissza a szenvedélyt a szexuális életedbe?

Rutinnak érzi partnere szexét? Kiszállt belőle minden szenvedély? Nem lesz könnyű, de tehetsz valamit a probléma ellen. Próbáljon ki néhányat a következő tippek közül, amelyek után a szenvedély visszatérhet intim életébe.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!