Miért előnyös a rendszeres szex ötven után is?

A szerelem nemcsak a fiatalok javára válik, hanem a haladó és idősebb korosztály számára is. Kíváncsi vagy arra, hogy miért kell rendszeres szexuális életet folytatnod 50 éves kor után?

A szex javítja a fizikai állapotodat

Ha 50 éves vagy, a tested is érzi. A rendszeres szex segít abban, hogy jó formában maradj. A szerelem sokkal egészségesebb és élvezetesebb a fogyáshoz, mint az értelmetlen diéták. Azonban ne számítson arra, hogy néhány hét intenzív szex után karcsú lesz a vonal. Az lenne az lenne, ha a szeretkezésedhez hozzáadna némi rendszeres testmozgást. A szex csak abban segít, hogy jó formába kerülj. Emiatt célszerű más fizikai tevékenységgel kombinálni.

Jobban tud pihenni

Mindenkinek szüksége van a kikapcsolódásra, főleg az ötven felettieknek. A szeretkezés feloldja a feszültséget a testedben, és rugalmasabbnak és fiatalabbnak érzed magad. Ne felejtse el gyakran futtatni. A pszichéd hálás lesz érte.

Jobban fogsz aludni

Nehezebb volt mostanában elaludnod? Ez időnként megtörténik néhány ötvenes éveiben járó emberrel. A szeretkezés segít jobban aludni. A hormonok felszabadulása többek között nyugtatóként hat. Emiatt jobban fog elaludni szex után. Ugyanez vonatkozik a maszturbációra is.

A szex javítja a kapcsolatot

A gyakori szeretkezés erősíti a kapcsolatot. Ha problémáid vannak a pároddal való kapcsolatodban, a szex nem oldja meg őket teljesen, de néhány viharos helyzetet lecsillapíthat. Ráadásul a szex még közelebb hozhatja két egymást kedvelő embert. Enélkül a kapcsolat nem működne jól.

Részben megvédi a nőket a mellráktól

A mellrák nem kerüli el főleg az ötven év körüli nőket. Nagyobb eséllyel betegszenek meg, mint néhány évvel ezelőtt. Az orvosok azt találták, hogy a szex megelőzi ezt az alattomos betegséget. A gyakori orgazmus jótékony hatással van a női testre. Egyszerűen nincs semmi baj a szeretkezéssel.

A szex középkorban határozottan jobb, mint fiatalon.

Az idősebbek sokkal jobban élvezhetik a szexet, mint valaha. Mindketten már nagyon jól tudják, milyen technikák illik hozzájuk, és hogyan lehet a legjobban elérni az orgazmust. A szerelemben szerzett tapasztalat győz az energikus fiatalság felett. Ezért nincs semmi különös, ha a idősek szintén szexuális játékokkal foglalkoznak.

>

Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy őt (őt) csak a szex érdekli?

Új felfedezésre bukkantál, de a kapcsolatod a szexszel kezdődött? Nem tudod eldönteni, hogy csak szex miatt van-e veled, vagy a te személyiséged is érdekli? Segítünk kitalálni!

A nők nem ezt akarják az ágyban

Férfiak és nők egyaránt szeretik a szenvedélyes szeretkezést. Sajnos a nők különösen gyakran nem tudják megmondani, ha valami nem tetszik nekik, vagy ha valami nem egészen tetszik. Neked is van otthon olyan barátnőd, aki nem nagyon nyitott a szexre? Leírtuk nektek, mi zavarja a legjobban a nőket az ágyban!

Miért veszíti el egyes nők szexuális vágyát?

A nőknek nincs nagy szükségük arra, hogy minden nap társaikkal aludjanak, ami teljesen normális. Rosszabb, ha a nők kezdik teljesen elveszíteni a szerelmi vágyat. A férfiak nem szeretik, és főleg nem értik, miért történik ez. Elmagyarázzuk Önnek.

Amikor egy férfinak nincs kedve szexhez

Különösen a középkorú nők gyakran mentegetik magukat a szex alól. Ebben a témában még számos vicc is van. De mi van akkor, ha akinek megint fáj a feje, az egy férfi? Abban a pillanatban nőként biztosan azt fogja gondolni, hogy valami nincs rendben veled vagy vele. De még egy férfinak sem kell állandóan és mindenhol kedve szexelni. Mit kerüljenek a nők, ha partnerük megtagadja a szexet?

5 dolog, amit a férfiak (nem) vesznek észre szex közben

Ön azon nők közé tartozik, akik inkább a sötétben szeretkeznek? Mi van, ha észreveszi azokat a tüskéket a csípőjén vagy a nem megfelelő melltartókat? Igaz, hogy a férfiak a párválasztásnál jobban odafigyelnek a megjelenésre, mint a nők. De teljesen más dolgokat vesznek észre szex közben. Hiszen már választottak egy gyönyörű partnert. Szeretnéd tudni, mire összpontosítanak a férfiak az ágyban?

Bújj be a nadrágjába

Dél óta alig várja, hogy hazaérjen a munkából? Este gyakorlatilag kopogtatsz a vágytól, de a párod még mindig a kanapén ül és semmi? Lehet, hogy csak rossz jeleket adsz neki. A legtöbb férfi egyáltalán nem veszi észre az apró jeleket. Szeretnéd tudni, hogyan kell biztosan ágyba hozni? Tanácsot adunk!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!