Szex a nyaraláson

Mész nyaralni? Egyedülálló vagy? Meleg helyre mész? Akkor biztosan van mire várnod. A déli desztinációkban mindenki a tenger mellett mutogatja meztelen testét és napozik a tengerparton. És mivel tölti a vakációt? A lebarnult honfitársak bűvöletébe kerülsz, és a szex is benne lesz? Vagy inkább meghátrálsz és nem lesz semmi? Nézzük meg, milyen előnyei és hátrányai vannak annak, ha nyaralni szeretne egy külföldivel.

A külföldivel való szex előnyei:

Felejthetetlen élményben lesz része

Ki mondhatja el a környezetében, hogy átélt "nemzetközi szexet"? Valakinek a nyaraláson egy ismeretlen idegennel való szex egy csodálatos élmény lehet, amelyet soha nem felejt el. Ki tudja, életed egyik legjobb szexuális pillanata lehet. Tehát ha nincsenek gátlásaid, és egy partner vár rád otthon, semmi sem akadályoz meg az ilyen örömökben.

Valami újat tanulsz.

Az idegenek új szexuális gyakorlatokat taníthatnak meg neked. fogalma sem volt még. Ha nem akarsz átlag alatt vagy átlag alatt lenni a szexben, akkor folyamatosan új tapasztalatokat kell gyűjtened. Egyáltalán nem számít, hány éves vagy. Az a fontos, hogy tudja, hogyan kell élvezni a szexet.

Új kapcsolatokat fog szerezni

Nem csak idegenekkel kell élveznie a szexet, hanem új barátságokat is köthet velük. Elképzelhető, hogy egy együtt töltött éjszaka után az illető bemutat téged a többi barátjának, akikkel a nyaralás után is kapcsolatban maradsz. És most nem a szexre gondolunk.

Az idegenekkel való szex hátrányai:

Egzotikus (nemi eredetű) betegségek

Nem csak szépet hozhatsz vissza nyaralásának élményei, de és nemi betegségek. Ha nem vigyázol, és egyenesen felé indulsz, hazajössz a nyaralásból, és kiderül, hogy beteg vagy. Tehát semmi védelem, még csak ütés sem! A nem kívánt terhességet is elkerülheti.

Szerelem vagy jegy Európába? A szex elég!

Gyakran megesik, hogy néhány európai egyén beleszeret a csokoládé szépségekbe / jóképű férfiakba. A külföldiek kedvesen, szeretettel és nagyon készségesen bánnak társaikkal. Ez minden kívánságukban kielégíti őket. Az utazók gyakran szerencsétlenül esnek bűvöletük alá. Takaríts meg pénzt, hajtanak érte. Végül a külföldi hozzájuk akar majd költözni Európába. Amikor ez megtörténik, a külföldi szexi egyének viselkedése hirtelen megváltozik. Miért? Mert ez nem szerelem volt első látásra, hanem egy lehetőség, hogy eljussunk Európába. A legjobb esetben elhagyja a "szerelmét". A legrosszabb esetben ingatlant is elvisznek. Nem akarsz így végezni? Jobb, ha ne hozz létre olyan párkapcsolatot külföldön, amelyek elhamarkodott házassággal végződnek.

A biztonságodat kockáztatod

Lássuk be. A szex egy idegennel még itt sem túl biztonságos, nemhogy külföldön. Ez különösen igaz a hölgyekre! Élvezd, ha tetszik, de légy óvatos!Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy csak szexre vágyik?

Gyakran szexelsz, de más dolgokat nem csinálsz együtt? Lehet, hogy a partnered csak ágyjátékra akar téged. Tudja meg a következő néhány nyomból. Megtehetik helyetted.

Még a nők is fizetnek a szexért

A fizetett szex egészen a közelmúltig elsősorban a férfiak kiváltsága volt. Fokozatosan felerősödik azonban az a tendencia, hogy a nők nem csak a szerelem házában dolgoznak, hanem amikor a férfiakhoz hasonló szolgáltatásokat is igénybe vesznek, és hajlandóak fizetni is érte.

Soha ne mondd el ennek a nőnek

Vannak olyan dolgok, amelyeket soha nem szabad elmondania szerelmének. Ne feledje, hogy az őszinteség fontos egy kapcsolatban, és az eltitkolózás soha nem vezet semmi jóra. Vannak azonban bizonyos dolgok, amelyek nyilvánosságra hozatala többet árt, mint használ. Melyek azok?

Honnan tudod, hogy nagy szerető vagy?

Van szeretőd, de nem biztos benne, hogy jó vagy-e az ágyban? Nem tudod, hogy kielégítheted-e szeretődet az ágyban? Viselkedéséből derül ki.

Légy olyan, mint a szerelmesek

A hűtlenség a párok majdnem felét zavarja. És nem csak férfi, hanem női oldalról is. Miért van ez így? Egyszerűen azért, mert a szeretők és szeretők a legtöbb esetben egyszerűen jobbak, mint a hivatalos partnerek! A szerelmesek szem előtt tartanak néhány aranyszabályt. Melyikek? Ezt a cikkből megtudhatja.

A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!