Olyan dolgok, amiket soha nem szabad megtenned az ágyban

Szeretné megfelelően élvezni a szexet, és ugyanakkor jó szerető lenni? Akkor bizonyos dolgokat ne csinálj az ágyban. Elmondjuk, mik ezek.

Ne maradj csendben

Van valami a fejedben? Szeretnéd elmondani a párodnak, hogy mitől érzed jól magad az ágyban? Ne habozz és tedd meg! Nincs annál rosszabb, mint csendben maradni, majd bűntudatot érezni amiatt, hogy a szex nem az, amit elképzelsz/akarsz. Ha elmondjátok egymásnak, hogy mi működik az Ön számára, és mit szeretnétek kipróbálni, mindketten sokkal jobban élvezitek a közösülést. Nem kell félénknek lenni, ha a szexről beszél.

Ne színleli az orgazmust (különösen nők esetében)

Az orgazmus színlelése a legnagyobb hiba, amit az ágyban elkövethet . Főleg magad ugrálod! Nem kell szégyellned, hogy nem érted el a csúcsot. A párod biztosan megérti. Ha ő tudja, mindketten dolgozhattok rajta. Partnere fokozatosan felfedezi a testét, és megtudja, mit szeret. A szex idővel kellemesebb lesz számodra, és biztosan gyakrabban éritek el együtt az orgazmust. Ha meg sem említed a sikertelen csúcsot, semmi sem fog változni. Nem fogsz gyakran csúcsra jutni. Gondold át, mi a jobb neked, hamis vagy valódi orgazmus.

Ne hasonlítsd össze a partnereidet

Semmilyen körülmények között ne hasonlítsd össze a volt szeretőid az ágyban azzal, akivel most szórakozol. . Minden egyén eredeti. Emiatt ez soha senkivel nem lesz ugyanaz. Kétségtelenül mindenki próbálkozik és mindenki a maga bevált módszereit alkalmazza az ágyban. Az összehasonlítás azonban nem használ számodra. A szexet bárkivel tökéletesre lehet csiszolni. Azonban kommunikálnia kell igényeiről és érzéseiről.

Ne gondoljon hétköznapi dolgokra

Ne hagyja, hogy a mindennapi gondokkal kapcsolatos gondolatok elvonják a figyelmét szex közben. Ne tervezze meg közösülés közben, hogy mit kell még tennie aznap. Nem fogsz eléggé koncentrálni arra, amit csinálsz, és a szex biztosan rossz lesz. Élvezze a szerelmeskedést a partnerével, és gondolja át, mit fog csinálni utána.

Ne féljen kísérletezni

Szeretne egy különleges erotikus technikát, eszközt vagy pozíciót ? Ne aggódj, és mondd el a partnerednek. Menj el érte a szexbolttal együtt. Felesleges félni az új élményektől. Az embernek folyamatosan fejlődnie kell az élet minden területén. És a szexuális is határozottan ezek közé tartozik.


Hasonló cikkek

Mit nem mond neked senki a szexről?

A szeretkezés minden kapcsolat fontos része. A hollywoodi filmek hatására azonban gyakran alábecsülik, és csak a testi vágyak kielégítésére degradálják. Ugyanakkor elég lenne még egy kicsit beszélgetni, és nem kellene olykor annyira megijesztenie egyikünket sem. Mit kellett volna már régen tudnod a szexről?

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

Hol a legjobb szex?

Mindenki szeretné élvezni a nagyszerű szexet, akár a partnerével, akár egy ismeretlennel. Erre bizonyos módon fel kell készülni. Maga az aktus még egy megfelelően kiválasztott teret is javíthat. Olvasson azokról a helyekről, ahol az emberek a leggyakrabban/leggyakrabban szeretnek szexelni.

Egyre kevesebbet szexelünk – állítja a tanulmány

Az ezredfordulók megváltoztatták a társadalmi elvárásokat a szex tekintetében. Nyitottabbak és őszintébbek vagyunk, és inkább nem szexelünk, mint rossz szexet.

Hogyan tarts fenn egy szexi kapcsolatot!

A szex iránti étvágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolatban. A közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne pihenjen a babérjain, és tartsa aktívan szexuális életét. Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni

Hogyan hozd vissza a szenvedélyt a szexuális életedbe?

Rutinnak érzi partnere szexét? Kiszállt belőle minden szenvedély? Nem lesz könnyű, de tehetsz valamit a probléma ellen. Próbáljon ki néhányat a következő tippek közül, amelyek után a szenvedély visszatérhet intim életébe.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!