Olyan dolgok, amiket soha nem szabad megtenned az ágyban

Szeretné megfelelően élvezni a szexet, és ugyanakkor jó szerető lenni? Akkor bizonyos dolgokat ne csinálj az ágyban. Elmondjuk, mik ezek.

Ne maradj csendben

Van valami a fejedben? Szeretnéd elmondani a párodnak, hogy mitől érzed jól magad az ágyban? Ne habozz és tedd meg! Nincs annál rosszabb, mint csendben maradni, majd bűntudatot érezni amiatt, hogy a szex nem az, amit elképzelsz/akarsz. Ha elmondjátok egymásnak, hogy mi működik az Ön számára, és mit szeretnétek kipróbálni, mindketten sokkal jobban élvezitek a közösülést. Nem kell félénknek lenni, ha a szexről beszél.

Ne színleli az orgazmust (különösen nők esetében)

Az orgazmus színlelése a legnagyobb hiba, amit az ágyban elkövethet . Főleg magad ugrálod! Nem kell szégyellned, hogy nem érted el a csúcsot. A párod biztosan megérti. Ha ő tudja, mindketten dolgozhattok rajta. Partnere fokozatosan felfedezi a testét, és megtudja, mit szeret. A szex idővel kellemesebb lesz számodra, és biztosan gyakrabban éritek el együtt az orgazmust. Ha meg sem említed a sikertelen csúcsot, semmi sem fog változni. Nem fogsz gyakran csúcsra jutni. Gondold át, mi a jobb neked, hamis vagy valódi orgazmus.

Ne hasonlítsd össze a partnereidet

Semmilyen körülmények között ne hasonlítsd össze a volt szeretőid az ágyban azzal, akivel most szórakozol. . Minden egyén eredeti. Emiatt ez soha senkivel nem lesz ugyanaz. Kétségtelenül mindenki próbálkozik és mindenki a maga bevált módszereit alkalmazza az ágyban. Az összehasonlítás azonban nem használ számodra. A szexet bárkivel tökéletesre lehet csiszolni. Azonban kommunikálnia kell igényeiről és érzéseiről.

Ne gondoljon hétköznapi dolgokra

Ne hagyja, hogy a mindennapi gondokkal kapcsolatos gondolatok elvonják a figyelmét szex közben. Ne tervezze meg közösülés közben, hogy mit kell még tennie aznap. Nem fogsz eléggé koncentrálni arra, amit csinálsz, és a szex biztosan rossz lesz. Élvezze a szerelmeskedést a partnerével, és gondolja át, mit fog csinálni utána.

Ne féljen kísérletezni

Szeretne egy különleges erotikus technikát, eszközt vagy pozíciót ? Ne aggódj, és mondd el a partnerednek. Menj el érte a szexbolttal együtt. Felesleges félni az új élményektől. Az embernek folyamatosan fejlődnie kell az élet minden területén. És a szexuális is határozottan ezek közé tartozik.


Hasonló cikkek

Miért nincs kedve néhány nőnek szülés után szexelni?

Nem érted, hogy a partnereid miért nem akarnak szeretkezni veled szülés után? Nem könnyű megérteni egy férfi szemszögéből. A nők gyakran több okból is elutasítják a szexet a gyermek születése után. Megmondjuk, mi ennek az oka.

Hol a legjobb szex?

Mindenki szeretné élvezni a nagyszerű szexet, akár a partnerével, akár egy ismeretlennel. Erre bizonyos módon fel kell készülni. Maga az aktus még egy megfelelően kiválasztott teret is javíthat. Olvasson azokról a helyekről, ahol az emberek a leggyakrabban/leggyakrabban szeretnek szexelni.

Milyen helyzetekben hagyhatod ki az előjátékot szex előtt?

A nők nagyon szeretik az előjátékot. Szükségük van rá, hogy kellőképpen felkészüljenek a szenvedélyes szexre. De vannak olyan helyzetek, amikor nem kell hozzábújniuk a közösülés előtt, és ez nem árt semmit. Pont az ellenkezője. Megmondjuk, mely helyzetekben engedheti meg magának, hogy kihagyja az előjátékot pluszpontok elvesztése nélkül.

Telefonszex, randevúzások, SMS-ek... Ez hűtlenség?

Ma már nem a telefon az egyetlen módja az úgynevezett virtuális szexnek. Nemcsak a filmek, könyvek, de a reklámok is tele vannak szexszel, és ezt senki sem találja furcsának. De az más, ha a kedvesed, vagy ha úgymond egyedül élvezed a virtuális játékokat. A másik nélkül. Ez csak egy ártatlan mulatság, vagy hűtlenség? Gyere és nézd meg velünk.

Örök szerető – szerencsétlenség vagy cél?

Rögzített szeretőink a családok pusztítói. Férj és feleség közé lép, és elválasztja őket. Alternatív megoldásként olyan nőknek tekintjük őket, akik állandóan a férfijukra várnak, de soha nem tartják be a válás ígéretét. Van-e olyan nő, aki szívesen szeret?

Soha ne mondd el ennek a nőnek

Vannak olyan dolgok, amelyeket soha nem szabad elmondania szerelmének. Ne feledje, hogy az őszinteség fontos egy kapcsolatban, és az eltitkolózás soha nem vezet semmi jóra. Vannak azonban bizonyos dolgok, amelyek nyilvánosságra hozatala többet árt, mint használ. Melyek azok?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!