Mit várnak el a nők a szextől?

Szereted a párodat, de amikor eljön a szex ideje, azt tapasztalod, hogy az már nem olyan nagyszerű? A nők elutasítanak téged annak ellenére, hogy fantasztikus szerető akarsz lenni? A férfiak és a nők mást várnak el a szextől. És nem csak arról van szó, hogy a férfiak hajlandóbbak az egyéjszakás kalandokra. Szeretnél minden szerelmeskedést felejthetetlen élménnyé tenni? Akkor nézd meg, mit akarnak a nők!

Előjáték

A partnered gúnyt űz az előjátékból, és azt állítja, hogy nincs rá szüksége? Ne bízz benne. Ha a hölgyeknél időnként kedvet kap a „gyorsításhoz”, legalább egy rövid előjáték mindenképpen elengedhetetlen számukra. Ezért nem tanácsos alábecsülni. Ugyanakkor nem csak maguk az érintések, vagy egy gyengéd szó közvetlenül a szex előtt. Még a vacsorára hozott virág vagy egy kedves cetli is, amelyet reggel a táskájába tesz, előjátéknak számít.

Beszélgetés

Egy kapcsolatban nem kell szégyellnie, ha beszélni szeretne róla. szex. Pontosan tudnod kell, mit szeretsz és mit nem szeretsz a szexben. Ha valami nem tetszik a jelenlegi szerelmedben, szólj. Azzal, hogy nem akarsz gyakorolni, nem adod tudtára a szerelmednek, hogy nem szereted a közös szexet. Van olyan hely a testeden, ahol az érintés mindig megbízhatóan bekapcsol? Mondd meg neki! Ahhoz, hogy a szex nagyszerű legyen, mindkét félnek elégedettnek kell lennie. És hidd el, a nők tudni akarják, mi indítja el partnerüket az ágyban.

Beszélj a terveidről

A nők szeretik tudni, hogy miről álmodozol, és mi vár rájuk a beléd való szerelemben. Nem kell belemenni a finom részletekbe. Nem kell mást tenned, mint röviden megemlíteni, hogy mit szeretnél vele kezdeni. Szeretnél új pozíciókat kipróbálni, vagy egy kicsit erőteljesebben kísérletezni? Mondd meg neki! Súgd a másik fél fülébe, hogy mit fogsz csinálni este az ágyban. Ha napközben csinálod, akkor az előjátékot is teljesíted, este pedig nekiállhatsz az ügynek! De ne kényszerítsd semmire. Ha a partnered nem így érez, térj vissza a régi, megszokott klasszikushoz, és fokozatosan vonj be kísérleteket a szeretkezésbe.

Szerepeket cserélj

Általában domináns vagy, és mindig kezdeményezed a szeretkezést. ? Vagy éppen ellenkezőleg, gyengéd és figyelmes? Próbálj szerepet váltani! Hagyja, hogy partnere döntse el, hogy ezúttal melyik pozíciót próbálja ki. Vagy éppen ellenkezőleg, vegye be a vezető szerepet, és egyszerűen mondja meg neki, mit és mikor tegyen. A rutin a szexbe is beférkőzhet. Ráadásul a szexuális preferenciákkal kapcsolatos közvélemény-kutatások szerint a nőkben rendszeresen megjelenik a domináns partner iránti vágy. Tehát vegye át a vezetést a szexben – legalább néha!


Hasonló cikkek

Hogy ne felejtse el a veled való szexet

Nem fekszel egy ideje? Vagy csak szeretnéd feléleszteni a kapcsolatodat? A szerelem része a szerelemnek, és a jó szex csak a kapcsolatod javára válhat. Ezenkívül nem kell olyan nehéznek lennie egy férfinak az ágyban. A nagy melleknél vagy a gyakori szeretkezési vágynál fontosabb a hajlandóság meghallgatni és új dolgokat kipróbálni. Tehát mit tegyen, hogy ne felejtse el a veled való szexet?

Hibák az ágyban csillagjegy szerint - 1. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Mit utálnak a férfiak az ágyban?

A nők viszonylag magas követelményeket támasztanak a férfiakkal szemben az ágyban. Néhányuknak nem okoz gondot megemlíteni, mit várnak el a szextől. Az urak gyakran egy kicsit visszafogottabbak a szexet illetően. Inkább cselekszenek, mint beszélnek. Mindenesetre tudnod kell, mit nem szeretnek a férfiak az ágyban.

Olyan dolgok, amiket soha nem szabad megtenned az ágyban

Szeretné megfelelően élvezni a szexet, és ugyanakkor jó szerető lenni? Akkor bizonyos dolgokat ne csinálj az ágyban. Megmondjuk, mik ezek.

Milyen helyzetekben hagyhatod ki az előjátékot szex előtt?

A nők nagyon szeretik az előjátékot. Szükségük van rá, hogy kellőképpen felkészüljenek a szenvedélyes szexre. De vannak olyan helyzetek, amikor nem kell hozzábújniuk a közösülés előtt, és ez nem árt semmit. Pont az ellenkezője. Megmondjuk, mely helyzetekben engedheti meg magának, hogy kihagyja az előjátékot pluszpontok elvesztése nélkül.

Telefonszex, randevúzások, SMS-ek... Ez hűtlenség?

Ma már nem a telefon az egyetlen módja az úgynevezett virtuális szexnek. Nemcsak a filmek, könyvek, de a reklámok is tele vannak szexszel, és ezt senki sem találja furcsának. De az más, ha a kedvesed, vagy ha úgymond egyedül élvezed a virtuális játékokat. A másik nélkül. Ez csak egy ártatlan mulatság, vagy hűtlenség? Gyere és nézd meg velünk.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!