5 típusú szerető: melyik a tiéd?

Néhány férfi nem elégedett a párkapcsolatukkal. Emiatt találnak egy szeretőt. De mindegyik teljesen más. Bemutatjuk az 5 leggyakoribb szerelmes típust. Melyik van az ágyban?

Irodasárkány

Az irodai sárkány nem alkalmas romantikus kapcsolatra. Szereti a tiltott dolgokat. Főleg szex nyilvános helyeken. Rövid szoknyát visel, hogy megmutassa vékony alakját és hosszú lábát. Így könnyen behálózza kollégáit az irodában. Mindig ápolt megjelenésű, és sok férfi nem tud ellenállni neki. Ez a nő keményen tud dolgozni, de szüksége van egy kis szünetre az állandó munkahelyi nyomás alól. Egy kolléga, aki alkalmi szeretővé teszi, az ideális férfi számára.

Szürke egér

Csak azért talált szeretőt, mert a férfi érdeklődött iránta. Nem sok önbizalma van, és valahogy emelnie kell. Imádja, ha az ágytársa énekel neki. És nem csak az ágyban. A szeretőjének köszönhetően végre megérezte magát. Különösen a nők válnak ilyen szürke egerekké egy viharos válás után, ami a mélypontra juttatta őket. A rossz tapasztalatok miatt még nem akarnak lekötni, így csak a szerető szerepével elégednek meg.

Független karrierista

A független karrieristának magas céljai vannak az életben . Keményen megy utánuk. Nem néz vissza semmire és senkire. Ebben az esetben a párja csak akadályt jelentene álmaiban. Mint a legtöbb nőnek, neki is szüksége van időnként jó szexre. A legjobb "partner" számára a férj. Miért? Mert csak szexet akarnak. Nincs komoly kapcsolat vagy gyerek. Az ágyjátékok után visszatér "szeretett" feleségéhez.

Az örök panaszos

A panaszos csak azért talált szeretőt, hogy rendszeresen bevallhassa neki bajait. Cserébe azért, hogy az ágytárs meghallgatja őt, "szexet" neki. Azonban állandóan panaszkodik valamire. Főleg az életed, a munkád és a pasid/férj vagy a családod miatt. A szeretővel való titkos találkozások terápiás hatást fejtenek ki számára. Bevallja, majd ismét normális életében működhet.

A vigasztaló

A vigasztaló jó nő. Szereti meghallgatni a férfiak nyögéseit, majd szexszel kedveskedni nekik. Megpróbálják megérteni ágypartnereiket, és valamilyen módon segíteni nekik. Azoknak a férfiaknak, akiknek pokol van otthon a feleségükkel, egy ilyen nő ideális szerető.


Hasonló cikkek

24 szexpozíció, amitől élvezni fogod a decembert

Elég idős vagy egy édes csokoládéval teli adventi naptárhoz? Próbáld ki ezeket a szexpozíciókat partnereddel, és élvezd a decembert.

Hogyan építsd ki és tartsd fenn a szexuális vonzalmat

Minél tovább vagytok együtt, annál többet foglalkoztok együtt a mindennapi ügyekkel és a hétköznapi élettel. Eltűnnek azok a pillanatok, amikor csak ültél és jól érezted magad? Vagy azok, amikor a párod hazajött és egymásnak estek közvetlenül az ajtóban? Hiányzik a szexuális kémia a kapcsolatodból? Tudjuk, hogyan kell visszaállítani!

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

A nők nem ezt akarják az ágyban

Férfiak és nők egyaránt szeretik a szenvedélyes szeretkezést. Sajnos a nők különösen gyakran nem tudják megmondani, ha valami nem tetszik nekik, vagy ha valami nem egészen tetszik. Neked is van otthon olyan barátnőd, aki nem nagyon nyitott a szexre? Leírtuk nektek, mi zavarja a legjobban a nőket az ágyban!

Mi csökkenti a férfiak szexuális vágyát?

A modern idők egy talán paradox problémát hoztak. Régen azt mondták, hogy a férfiak csak a szexről szólnak. Ma kiderült, hogy ez nem egészen igaz. Néhányuknak még hosszú távú problémájuk is van! Főleg olyan kapcsolatokban, ahol már régóta együtt vagytok. Mi lehet egy férfi „fejfájása” mögött?

Olyan dolgok, amiket soha nem szabad megtenned az ágyban

Szeretné megfelelően élvezni a szexet, és ugyanakkor jó szerető lenni? Akkor bizonyos dolgokat ne csinálj az ágyban. Megmondjuk, mik ezek.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!