5 típusú szerető: melyik a tiéd?

Néhány férfi nem elégedett a párkapcsolatukkal. Emiatt találnak egy szeretőt. De mindegyik teljesen más. Bemutatjuk az 5 leggyakoribb szerelmes típust. Melyik van az ágyban?

Irodasárkány

Az irodai sárkány nem alkalmas romantikus kapcsolatra. Szereti a tiltott dolgokat. Főleg szex nyilvános helyeken. Rövid szoknyát visel, hogy megmutassa vékony alakját és hosszú lábát. Így könnyen behálózza kollégáit az irodában. Mindig ápolt megjelenésű, és sok férfi nem tud ellenállni neki. Ez a nő keményen tud dolgozni, de szüksége van egy kis szünetre az állandó munkahelyi nyomás alól. Egy kolléga, aki alkalmi szeretővé teszi, az ideális férfi számára.

Szürke egér

Csak azért talált szeretőt, mert a férfi érdeklődött iránta. Nem sok önbizalma van, és valahogy emelnie kell. Imádja, ha az ágytársa énekel neki. És nem csak az ágyban. A szeretőjének köszönhetően végre megérezte magát. Különösen a nők válnak ilyen szürke egerekké egy viharos válás után, ami a mélypontra juttatta őket. A rossz tapasztalatok miatt még nem akarnak lekötni, így csak a szerető szerepével elégednek meg.

Független karrierista

A független karrieristának magas céljai vannak az életben . Keményen megy utánuk. Nem néz vissza semmire és senkire. Ebben az esetben a párja csak akadályt jelentene álmaiban. Mint a legtöbb nőnek, neki is szüksége van időnként jó szexre. A legjobb "partner" számára a férj. Miért? Mert csak szexet akarnak. Nincs komoly kapcsolat vagy gyerek. Az ágyjátékok után visszatér "szeretett" feleségéhez.

Az örök panaszos

A panaszos csak azért talált szeretőt, hogy rendszeresen bevallhassa neki bajait. Cserébe azért, hogy az ágytárs meghallgatja őt, "szexet" neki. Azonban állandóan panaszkodik valamire. Főleg az életed, a munkád és a pasid/férj vagy a családod miatt. A szeretővel való titkos találkozások terápiás hatást fejtenek ki számára. Bevallja, majd ismét normális életében működhet.

A vigasztaló

A vigasztaló jó nő. Szereti meghallgatni a férfiak nyögéseit, majd szexszel kedveskedni nekik. Megpróbálják megérteni ágypartnereiket, és valamilyen módon segíteni nekik. Azoknak a férfiaknak, akiknek pokol van otthon a feleségükkel, egy ilyen nő ideális szerető.


Hasonló cikkek

Hol lehet élvezni a szexet nyáron?

Minden zöld, süt a nap. Igen, itt a nyár! És az úszás, napozás, kirándulások stb. mellett a nyár a szexhez is társul a természetben. Nem kell több réteg ruhát viselned, ami sokkal könnyebbé teszi a nyilvános szeretkezést. Tanácsot adunk Önnek, hol szexelhet partnerével ezeken a forró napokon.

Miért nem akar veled lefeküdni?

A partnere már nem feküdt le veled? Egyik napról a másikra történt, és nem tudod miért? Ennek a helyzetnek több logikus magyarázata is van. Szeretnéd tudni, hogy melyik? Olvass, és megtudod!

Még a nők is fizetnek a szexért

A fizetett szex egészen a közelmúltig elsősorban a férfiak kiváltsága volt. Fokozatosan felerősödik azonban az a tendencia, hogy a nők nem csak a szerelem házában dolgoznak, hanem amikor a férfiakhoz hasonló szolgáltatásokat is igénybe vesznek, és hajlandóak fizetni is érte.

Hogyan lehet helyreállítani a kapcsolatot és a szexet a hűtlenség után?

A hűtlenség körülöttünk van. Gyakran írnak róla magazinok, és beszélnek róla az emberek. A partnerek megcsalása ősidők óta létezik, és biztosan nem szűnik meg a jövőben sem. De mi van akkor, ha téged is megérint ez a kellemetlen helyzet? Inkább választanál a távozás vagy a megbocsátás lehetőségét?

Hibák az ágyban csillagjegy szerint - 1. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Ne hanyagolja el szexuális életét a szülés után

Amikor új tag érkezik a családba, el kell kezdenie a fordulatot. Főleg a szülészeti kórházból való kijövetel utáni első hetekben leszel tele mindazokkal a változásokkal, amelyek az elmúlt napokban történtek közös életetekben. Így nem meglepő, hogy hirtelen nem marad ideje az intimitásra. Azonban hosszú távon egy ilyen helyzet a kapcsolatod fokozatos hanyatlásához vezet. Hogyan lehet fenntartani a szexuális életét még gyermekvállalás után is?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!