Mit utálnak a nők az ágyban?

A férfiak szex közben gyakran csinálnak olyan dolgokat, amelyeket a nők nem nagyon szeretnek. Sajnos úgy gondolják, hogy vonzóak vagy akár izgalmasak a hölgyek számára. Olvassa el, hogy a nőknek mire nincs sok szüksége a szex során.

Hajhúzás

Szenvedélyes szex során a férfiak hajlamosak megtépázni partnerük haját. Szerintük ez egy jó bónusz a vad túrájukhoz. Vannak, akik csak magukért teszik, mert szeretik. Ugyanakkor a férfiak dominánsnak érzik magukat. A hosszú haj megfogása és húzása valóban nem kellemes. Éppen ellenkezőleg. Néha tényleg fájhat. Ráadásul ez a cselekedet eltereli a figyelmet a szexről, és a nők nehezebben tudnak magára a cselekedetre koncentrálni.

Sebesség

Pár percnyi sebesség? Időnként lazíts. Ez azonban nem egy gyors autó, mint egy gyors autó. A gyorsautók önmagukban nem rosszak, de nem lehetnek túl gyorsak. Ha egy partner azelőtt fejezi be a szexet, hogy a másik fele elérné a csúcspontot, az baj. Jobbulást, uraim!

Játszani a mellekkel

A férfiak szeretnek partnereik melleivel játszani. Vigyázz azonban, hogyan! Az erős szorítás, harapás és rázás nagyon árthat a nőknek! A mell a női test egyik legérzékenyebb része. Főleg menstruáció környékén. Sok férfi ezt egyáltalán nem veszi észre. Nem tud uralkodni magán közösülés közben, és nyersen bánik a nők melleivel. A nők csak csendben csikorgatják a fogukat, hogy ne rontsák el a másik fél szex élvezetét. Először derítse ki, hogy a partnere szereti-e a gyakorlatait. Ha igen, folytasd, ha nem, használj inkább gyengédséget, mint erőszakot, amikor a melleiddel játszol.

Elfelejtett előjáték

A nők nem szeretik a szexet, amelyből hiányzik az előjáték. Egyes hölgyek nem tudnak olyan gyorsan felmelegedni, mint a férfiak. Fel kell melegíteni őket. Nincs szükség több órás előjátékra a gyertyás fürdőben. Ha Ön tapasztalt, csak néhány percet vesz igénybe a nők felmelegítése.

Semmi cserébe

A nők teljesen utálják, ha elhozzák partnerüket a csúcsra, és nem teszik. t viszonozni. Egyes férfiak annyira feldúltak és elégedettek lehetnek, hogy elfelejtik visszaadni az örömet a másiknak. Ha így tesz, a partnerei legközelebb nem lesznek olyan nagylelkűek veled.

Csukott szem

A nők nem szeretik, ha szexuális partnerük becsukja a szemét közösülés közben. Személyesen veszik. Ezzel a gesztussal a férfiak akaratlanul is megmutatják, hogy nem szeretik a hölgyet, és valaki mást képzelnek el.


Hasonló cikkek

Miről álmodnak a férfiak?

A férfiak szexuális fantáziája hihetetlenül sokrétű lehet. A férfiaknak különböző tematikus ötleteik vannak, amelyek folyamatosan játszódnak a fejükben. Melyik ötlet szerepel az öt leggyakoribb ötlet között?

Hány partnernek kell átmennie a hálószobáján?

Hány partnert érdemes kipróbálnod egy életen át az ágyban? 2, 5, 10, 15 vagy több? Hány szőrmetszetet tekintenek majd szokatlannak és hány szexuálisan tapasztalatlannak? Kérdezte már a párod, hány férfival feküdtél le életedben? Érdekelte már a párod, hogy előtte hány szeretőd volt? Hogyan válaszolt erre a trükkös kérdésre?

Szexhiánytól szenved?

Szomorú, de igaz. A mai idők nem túl jók a kapcsolatoknak. Miért? Milyen tevékenységeket részesítenek előnyben az emberek a partnerükkel töltött romantikus pillanatok helyett?

Szex vagy kapcsolat? Honnan lehet tudni, hogy miről szól?

Kapcsolásra vágyik, és nem tudja, hogyan állapítsa meg, hogy „kiválasztottját” csak a szex érdekli-e, vagy hogy jobban megismerjék egymást? Tekintse meg azokat a jeleket, amelyek azonnali egyértelműséget adnak.

Honnan tudod, hogy csak szexre vágyik?

Gyakran szexelsz, de más dolgokat nem csinálsz együtt? Lehet, hogy a partnered csak ágyjátékra akar téged. Tudja meg a következő néhány nyomból. Megtehetik helyetted.

Tippek a jobb szexhez!

A minőségi partnerkapcsolat fenntartása manapság egyáltalán nem egyszerű. Ugyanez a helyzet a partnerszexszel. Az emberek nem tudják, hogyan fejezzék ki érzéseiket és szükségleteiket. Sőt, manapság többnyire mindenki csak venni akar, és kevesen akarnak adni. Tehát próbáld meg átgondolni, hogyan bánsz magaddal és a partnereddel. Látni fogod, hogy a közös szexhez való hozzáállásod is megváltozik.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!