Mit utálnak a nők az ágyban?

A férfiak szex közben gyakran csinálnak olyan dolgokat, amelyeket a nők nem nagyon szeretnek. Sajnos úgy gondolják, hogy vonzóak vagy akár izgalmasak a hölgyek számára. Olvassa el, hogy a nőknek mire nincs sok szüksége a szex során.

Hajhúzás

Szenvedélyes szex során a férfiak hajlamosak megtépázni partnerük haját. Szerintük ez egy jó bónusz a vad túrájukhoz. Vannak, akik csak magukért teszik, mert szeretik. Ugyanakkor a férfiak dominánsnak érzik magukat. A hosszú haj megfogása és húzása valóban nem kellemes. Éppen ellenkezőleg. Néha tényleg fájhat. Ráadásul ez a cselekedet eltereli a figyelmet a szexről, és a nők nehezebben tudnak magára a cselekedetre koncentrálni.

Sebesség

Pár percnyi sebesség? Időnként lazíts. Ez azonban nem egy gyors autó, mint egy gyors autó. A gyorsautók önmagukban nem rosszak, de nem lehetnek túl gyorsak. Ha egy partner azelőtt fejezi be a szexet, hogy a másik fele elérné a csúcspontot, az baj. Jobbulást, uraim!

Játszani a mellekkel

A férfiak szeretnek partnereik melleivel játszani. Vigyázz azonban, hogyan! Az erős szorítás, harapás és rázás nagyon árthat a nőknek! A mell a női test egyik legérzékenyebb része. Főleg menstruáció környékén. Sok férfi ezt egyáltalán nem veszi észre. Nem tud uralkodni magán közösülés közben, és nyersen bánik a nők melleivel. A nők csak csendben csikorgatják a fogukat, hogy ne rontsák el a másik fél szex élvezetét. Először derítse ki, hogy a partnere szereti-e a gyakorlatait. Ha igen, folytasd, ha nem, használj inkább gyengédséget, mint erőszakot, amikor a melleiddel játszol.

Elfelejtett előjáték

A nők nem szeretik a szexet, amelyből hiányzik az előjáték. Egyes hölgyek nem tudnak olyan gyorsan felmelegedni, mint a férfiak. Fel kell melegíteni őket. Nincs szükség több órás előjátékra a gyertyás fürdőben. Ha Ön tapasztalt, csak néhány percet vesz igénybe a nők felmelegítése.

Semmi cserébe

A nők teljesen utálják, ha elhozzák partnerüket a csúcsra, és nem teszik. t viszonozni. Egyes férfiak annyira feldúltak és elégedettek lehetnek, hogy elfelejtik visszaadni az örömet a másiknak. Ha így tesz, a partnerei legközelebb nem lesznek olyan nagylelkűek veled.

Csukott szem

A nők nem szeretik, ha szexuális partnerük becsukja a szemét közösülés közben. Személyesen veszik. Ezzel a gesztussal a férfiak akaratlanul is megmutatják, hogy nem szeretik a hölgyet, és valaki mást képzelnek el.


Hasonló cikkek

Miért előnyös a rendszeres szex ötven után is?

A szerelem nemcsak a fiatalok javára válik, hanem a haladó és idősebb korosztály számára is. Érdekel, milyen okok miatt érdemes rendszeres szexet folytatnia ötven után?

Vegye ki a szexuális életét a sztereotípiákból

Még a legtökéletesebb kapcsolat is megtapasztalhatja az unalmat az ágyban. Hogyan kerüld el, vagy hogyan űzd el, ha már bekúszott közéd?

Hogyan tarts fenn egy szexi kapcsolatot!

A szex iránti étvágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolatban. A közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne pihenjen a babérjain, és tartsa aktívan szexuális életét. Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni

Hagyja magát kényeztetni!

A hagyományos nézet szerint a nők mindig, a férfiak pedig egyáltalán nem akarják, hogy öleljék őket. Valójában mindkét nem egyforma. Főleg azért, mert a szeretett emberrel való összebújás mindkettőjük számára ugyanazokat az előnyöket hozza. Melyek ezek, és miért érdemes többet ölelni, mint korábban?

Hogyan őrizzük meg a szikrát egy kapcsolatban?

A szexuális feszültség úgy tartja fenn a kapcsolatot, mint egy élő szervezet. Várjátok egymást, és ha a gyerekek véletlenül kikerülnek a házból, biztosan nem unatkoztok. Keresed a módját, hogy egy pillanatra kettesben lehess és csak jól érezd magad? De mi van akkor, ha lassan elhalványul a szikra köztetek? Inkább testvérnek érzed magad, mint párnak? Fogadd el a következő 5 módszert, és vidd vissza a szikrát a kapcsolatodba!

Hogyan lehet minden nőt kielégíteni az ágyban?

Szeretnél felejthetetlen szeretők lenni, és minden nőt kielégíteni, aki az ágyadba kerül? Nincs mit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!