Mit tartanak a nők "nagyszerű szexnek"?

Szeretnél legalább annyira behatolni a nők világába, hogy megtudd, melyik szex a legjobb számukra? Mert csak ezzel a tudással élheti meg veled a legjobb szerelmet. Merítsen ihletet az alábbi tippekből, és váljon élete szerelmévé.

A nagyszerű szex akkor kezdődik, amikor felöltözik.

Ha valaha is tudni akarta ennek a bosszantónak a titkát " fejfájás" itt van ez Nem volt megfelelő előjáték a szex előtt. A nőknek is leginkább azért van kedvük a gyorsjátékhoz, mert egész nap (és talán korábban is) szóló előjátékkal foglalkoztak. Egy nő el akar csábítani, de ugyanakkor éreznie kell, hogy TE is szeretnéd. Csábítsd el azzal, hogy fontossá teszed magad számára. Légy okos és élvezd a csábítást. Ha egy nő úgy érzi, hogy vágynak rá, a szex már úton van. Ha csak egy kis szenvedélyt ad hozzá, ez az éjszaka sokáig emlékezetes marad.

Csókok

Rendben, próbálj gondolkodni. Ha már szexeltél a kapcsolatodban, még mindig csókolsz? És ez alatt azt értjük szenvedélyesen, éhesen és boldogan, mint amikor éppen az első szexet várta ezzel a nővel? A nők a csókolózást szinte ugyanolyannak tartják, mint a szexet. És pár nedves, szórakozott csók szenvedély közben nem pont az, amire vágyik. Összpontosíts, és legalább a csókot iktasd be az előjátékodba. Csókold meg ne csak a száját, hanem a nyakát, a fülcimpáját, a karját, a tenyerét, a térdét is... A csókolózás a nők túlnyomó többségében szenvedélyt ébreszt, és mindenekelőtt erősíti a köztetek lévő köteléket. És pontosan ez az, amire a nőknek szüksége van ahhoz, hogy jól érezzék magukat a szexben.

Remek szexet fedez fel

Senki sem szereti az unalmat. És az unalom a szexben, főleg nem. Tehát az egyetemes tanács az, hogy a szexet tartsd játékosan. Kísérletezzen, kérdezzen, próbálkozzon. Ne vedd magad túl komolyan, és ne szeresd önmagát. Ha nem sikerül a Kámasutra nyaktörő póz, nevess. Ne aggódj, hogy valami elromlik. Szórakozzon, játsszon, fedezze fel.

Nem kellett orgazmust szereznie

Ha igazán meg akarja elégíteni szeretőjét, valószínűleg megkérdezte, hogy "És te voltál?" Szerelem, rendszeresen megkérdezte, hogy tetszik-e neki, és szereti-e. Bár a nők több orgazmust is átélhetnek egy aktus során, ez nem olyan szédítő szám. A rekord kilenc körül van, és ez egy nagyon hosszú szex volt! A nőknek élvezniük kell az itt és mostot. Alapvetően leállt. Tehát ha egyszer arra gondolnak, hogy legalább egyszer és lehetőleg hamarosan el kell érniük a csúcspontot, az szó szerint megölheti nemi vágyukat. Hadd menjen a saját tempójában. Ne kérdezzen, és garantáljuk, hogy felismeri a csúcsát.


Hasonló cikkek

A nők leggyakoribb kifogásai, amikor nem akarnak szexet

A nők néha megtagadják a szexet. Néha komoly okuk van erre, máskor kifogásokat keresnek a férfiak felbosszantására. Melyek a leggyakoribbak?

A hűtlenség nem csak a szexről szól

A szex a partner hűtlenségének legrosszabb megnyilvánulása. Tényleg így van? A vonzalom más megnyilvánulásai is, mint a testiek, szintén partner megcsalásának számítanak. Nézze meg, milyenek.

Mit utálnak a férfiak az ágyban?

A nők viszonylag magas követelményeket támasztanak a férfiakkal szemben az ágyban. Néhányuknak nem okoz gondot megemlíteni, mit várnak el a szextől. Az urak gyakran egy kicsit visszafogottabbak a szexet illetően. Inkább cselekszenek, mint beszélnek. Mindenesetre tudnod kell, mit nem szeretnek a férfiak az ágyban.

Hol lehet élvezni a szexet nyáron?

Minden zöld, süt a nap. Igen, itt a nyár! És az úszás, napozás, kirándulások stb. mellett a nyár a szexhez is társul a természetben. Nem kell több réteg ruhát viselned, ami sokkal könnyebbé teszi a nyilvános szeretkezést. Tanácsot adunk Önnek, hol szexelhet partnerével ezeken a forró napokon.

Mi az, ami minden férfit feldob?

Szeretne felvenni valakit, változatosabbá tenni szexuális életét, vagy csak egészséges módon provokálnia magát egy kapcsolatban? Íme néhány dolog, ami szinte minden férfit feldob, még akkor is, ha ezt nem is veszi észre. Nézze meg őket, és vegye kézbe a hatalmat. Ezután tetszés szerint dobja el.

Mely férfiak hajlamosabbak a hűtlenségre?

A hűtlenség nem ritka manapság. Sőt nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyakoribb, mint a hűség. De senki sem akarja, hogy megcsalja a partner, akit szeret. Ezért kerülje el az ilyen kellemetlen élményt, mielőtt túl késő lenne. Felhívjuk a figyelmet néhány olyan férfitípusra, akik hajlamosabbak a hűtlenségre, mint mások.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!