Mit tartanak a nők "nagyszerű szexnek"?

Szeretnél legalább annyira behatolni a nők világába, hogy megtudd, melyik szex a legjobb számukra? Mert csak ezzel a tudással élheti meg veled a legjobb szerelmet. Merítsen ihletet az alábbi tippekből, és váljon élete szerelmévé.

A nagyszerű szex akkor kezdődik, amikor felöltözik.

Ha valaha is tudni akarta ennek a bosszantónak a titkát " fejfájás" itt van ez Nem volt megfelelő előjáték a szex előtt. A nőknek is leginkább azért van kedvük a gyorsjátékhoz, mert egész nap (és talán korábban is) szóló előjátékkal foglalkoztak. Egy nő el akar csábítani, de ugyanakkor éreznie kell, hogy TE is szeretnéd. Csábítsd el azzal, hogy fontossá teszed magad számára. Légy okos és élvezd a csábítást. Ha egy nő úgy érzi, hogy vágynak rá, a szex már úton van. Ha csak egy kis szenvedélyt ad hozzá, ez az éjszaka sokáig emlékezetes marad.

Csókok

Rendben, próbálj gondolkodni. Ha már szexeltél a kapcsolatodban, még mindig csókolsz? És ez alatt azt értjük szenvedélyesen, éhesen és boldogan, mint amikor éppen az első szexet várta ezzel a nővel? A nők a csókolózást szinte ugyanolyannak tartják, mint a szexet. És pár nedves, szórakozott csók szenvedély közben nem pont az, amire vágyik. Összpontosíts, és legalább a csókot iktasd be az előjátékodba. Csókold meg ne csak a száját, hanem a nyakát, a fülcimpáját, a karját, a tenyerét, a térdét is... A csókolózás a nők túlnyomó többségében szenvedélyt ébreszt, és mindenekelőtt erősíti a köztetek lévő köteléket. És pontosan ez az, amire a nőknek szüksége van ahhoz, hogy jól érezzék magukat a szexben.

Remek szexet fedez fel

Senki sem szereti az unalmat. És az unalom a szexben, főleg nem. Tehát az egyetemes tanács az, hogy a szexet tartsd játékosan. Kísérletezzen, kérdezzen, próbálkozzon. Ne vedd magad túl komolyan, és ne szeresd önmagát. Ha nem sikerül a Kámasutra nyaktörő póz, nevess. Ne aggódj, hogy valami elromlik. Szórakozzon, játsszon, fedezze fel.

Nem kellett orgazmust szereznie

Ha igazán meg akarja elégíteni szeretőjét, valószínűleg megkérdezte, hogy "És te voltál?" Szerelem, rendszeresen megkérdezte, hogy tetszik-e neki, és szereti-e. Bár a nők több orgazmust is átélhetnek egy aktus során, ez nem olyan szédítő szám. A rekord kilenc körül van, és ez egy nagyon hosszú szex volt! A nőknek élvezniük kell az itt és mostot. Alapvetően leállt. Tehát ha egyszer arra gondolnak, hogy legalább egyszer és lehetőleg hamarosan el kell érniük a csúcspontot, az szó szerint megölheti nemi vágyukat. Hadd menjen a saját tempójában. Ne kérdezzen, és garantáljuk, hogy felismeri a csúcsát.


Hasonló cikkek

Miért veszíti el egyes nők szexuális vágyát?

A nőknek nincs nagy szükségük arra, hogy minden nap társaikkal aludjanak, ami teljesen normális. Rosszabb, ha a nők kezdik teljesen elveszíteni a szerelmi vágyat. A férfiak nem szeretik, és főleg nem értik, miért történik ez. Elmagyarázzuk Önnek.

Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 2. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Hogyan tarts fenn egy szexi kapcsolatot!

A szex iránti étvágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolatban. A közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne pihenjen a babérjain, és tartsa aktívan szexuális életét. Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni

5 tipp a jobb szex érdekében

Minden kapcsolat idővel kihűlhet. Unalmas az ágyban? Hogyan távolítsuk el az unalmat és hozzuk vissza az egymás iránti vágyat?

Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

Hibák az ágyban csillagjegy szerint - 1. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!