Szex a munkahelyen? Vigyázz...

A munkahelyi szex sok ember számára nagyon izgalmas lehet, ezért gyakran a munkahelyen is gyakorolják. Kétségtelen, hogy a közösülés nemcsak a hangulatát, hanem a teljesítményét is javítja. Egyes szakértők még a munkahelyi szexuális játékokat is javasolják. Van azonban egy fogás. Nem szabad rajtakapni a szex a munkahelyén, különben nagy bajba kerülsz!

…felkészületlenség

Érthető, hogy a munkahelyi szex spontán, de meg kell még van pár előkészítő dolog. A legfontosabb, hogy előre válasszon megfelelő helyiséget, ahová szinte senki sem jár az alkalmazottak közül. Ezenkívül válasszon olyan időpontot, amikor a kollégáinak a legtöbb munkájuk van, hogy ne gyanítsák, hogy már régóta nem ül mellettük.

…romantika

Ne keverjen romantikus előjátékokat a munkahelyi szexhez vagy a gyengédséghez. Ha szeretné élvezni a szexet a munkahelyén, annak élénknek és gyorsnak kell lennie. Nem akarod, hogy tetten érjenek. Minél kevesebb időbe telik, annál valószínűbb, hogy senki sem fedez fel. Ráadásul a romantika nélküli gyors szex sok embert izgat.

…zaj

A szexuális kapcsolat általában nem megy sóhajok, sikolyok és a bútorok tologatása miatti "zúgás" nélkül. Óvatosabbnak kell lennie a munkahelyén, vagy távolabb kell találnia egy szobát kollégái irodáitól. Ha nincs félreeső hely a munkájában, egyszerűen meg kell szelídítenie a szerelmi élményét.

…másoló

A szex a fénymásolón érdekes lehet, de nagyon nem is praktikus. Nemcsak maga a cselekmény lehet elég kellemetlen kemény felületen, de megeshet, hogy a munkahelyi kollégák csak le akarnak másolni valamit, és te elveszíted édes "titkod". Az is gyakran előfordul, hogy egy szerelmespár véletlenül megnyomja a fénymásolón a "szkennelés" gombot. Mi van veled? Arra vágyik, hogy valaki más lássa a fényképeit?

…munkahelyi levelezés

Az emberek közösülés után hajlamosak elmondani egymásnak, milyen csodálatos élmény volt, és egyetértenek abban, amikor ismét megismétlik egy hasonló "akciót". Sajnos munkahelyi e-maileken keresztül. Ne legyél ennyire hülye, és oszd meg a bizalmas információkat az alkalmazottak kommunikátoraival. A "főnököknek" vagy a főnököknek nem okoz gondot, ha eljutnak a céges levelekhez. Inkább írjon személyes e-mailben vagy mobiltelefonon.


Hasonló cikkek

Mit utálnak a nők az ágyban?

A férfiak szex közben gyakran csinálnak olyan dolgokat, amelyeket a nők nem nagyon szeretnek. Sajnos úgy gondolják, hogy vonzóak vagy akár izgalmasak a hölgyek számára. Olvassa el, hogy a nőknek mi az, amire nincs sok szükségük szex közben.

Szex a nyaraláson

Mész nyaralni? Egyedülálló vagy? Meleg helyre mész? Akkor biztosan van mire várnod. A déli desztinációkban mindenki a tenger mellett mutogatja meztelen testét és napozik a tengerparton. És mivel tölti a vakációt? A lebarnult honfitársak bűvöletébe kerülsz, és a szex is benne lesz? Vagy inkább meghátrálsz és nem lesz semmi? Nézzük meg, milyen előnyei és hátrányai vannak annak, ha egy külföldivel vakáció közben szexelünk.

5 ok, amiért a reggeli szex a legjobb

A nap nem indulhat jobban, mint minőségi szexel. Állítsd kicsit korábbra az ébresztőt, és vigyázz a párodra a takaró alatt.

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

Miért nem szeretkezel olyan gyakran, amennyire csak tudsz?

Kényelmes a kapcsolatotok, kedvelitek egymást és kijövök az ágyban? De egy dolog zavar, az az, hogy nem is emlékszel, mikor szeretkeztél utoljára? Mi akadályoz meg abban, hogy gyakrabban szexelj? Nézzük meg a nemi vágy leggyakoribb gyilkosait egy kapcsolatban.

Soha ne mondd el ennek a nőnek

Vannak olyan dolgok, amelyeket soha nem szabad elmondania szerelmének. Ne feledje, hogy az őszinteség fontos egy kapcsolatban, és az eltitkolózás soha nem vezet semmi jóra. Vannak azonban bizonyos dolgok, amelyek nyilvánosságra hozatala többet árt, mint használ. Melyek azok?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!