Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szex iránti vágyát.

Gyakran iszik alkoholt

Minden hétvégén vagy még gyakrabban iszik alkoholt? Most nem csak a keményre gondolunk, hanem sörre vagy borra is. Az alkohol nem tesz jót a szerelmi életednek. Csökkenti a szex utáni vágyat. Az alkohol csökkenti a szerotonin szintjét az agyban, ami egy boldogsághormon, amely a szexuális vágyhoz is kapcsolódik. Ha szeretne az ágyban játszani, próbáljon meg tartózkodni egy ideig.

A minőségi szex hiánya

Nem tudja elérni az orgazmust? Viccelsz azzal, hogy a szex a legfontosabb? Ebben az esetben hazudsz magadnak. Ha nem éri el a csúcspontot, a közösülés nem elég jó. Így nem csoda, ha elveszti a szex iránti vágyát. Keményebben kell dolgoznod a partnereddel, hogy elérd az orgazmust, különben az intim kapcsolatod soha nem fog jól működni.

Pszichés problémák próbálnak meghozni

Hosszú távú szomorúság, veszteség érzése Az élet értelme vagy a szorongás manapság nem újdonság. A depresszió bárkit érinthet. Ha már régóta rosszul érzi magát, és a negatív érzelmek uralkodnak, a szex iránti vágy gyorsan csökken. Ne hagyd, hogy érzéseid és érzelmeid lecsapjanak, küzdj ellenük. Amint a mentális állapota javul, az ágyban való játék iránti vágya is visszatér.

Gyógyszerek

Ha elkezdett szedni bármilyen gyógyszert, amely befolyásolja a hormonokat, azok a libidóra is hatással lehetnek. . Ilyen gyógyszerek például a fogamzásgátlók, a pajzsmirigy-tabletták vagy az antidepresszánsok. Nemrég elkezdte szedni ezeket a gyógyszereket? Emiatt nagymértékben befolyásolja a szex iránti vágyát. Azonban némi használat után újra ki kell egyenlítenie.

Fáradtság

Sok stressz alatt van jelenleg? Egész nap alig állsz meg, és emiatt nagyon fáradt vagy? Akkor ne csodálkozz azon, hogy nincs kedved szerelmeskedni a szerelmeddel. A szerelmet ne vegye partnerségi kötelezettségnek. Ha nem törődsz vele, ne csináld. Inkább aludj egy jó éjszakát.


Hasonló cikkek

A 4 legrosszabb ok, amiért egyesek szexelnek

Sok ember nem szerelemből vagy szenvedélyből szexel. Csak eszközként használják különféle helyzetek megoldására. Az ilyen közösülés általában értéktelen, és egyesek később megbánják. Tudja meg, milyen helyzeteket oldanak meg egyesek a szexszel!

Olyan dolgok, amiket soha nem szabad megtenned az ágyban

Szeretné megfelelően élvezni a szexet, és ugyanakkor jó szerető lenni? Akkor bizonyos dolgokat ne csinálj az ágyban. Megmondjuk, mik ezek.

Az első szex mögötted. Mi a következő?

Az első szex egy új ismerőssel a háta mögött van. Hogyan viszonyulsz most a párodhoz? Mi a következő lépés? Adunk néhány bevált tippet nőknek és férfiaknak egyaránt.

Az első szex után nem hívott

Tetszett neki első látásra? Te is őt? jól kijöttetek? Az első randevú jól sikerült, és elkezdtetek közös jövőt festeni? De az első együtt töltött éjszaka után nem hívott többet. Kíváncsi vagy, miért? Megtudtuk helyetted!

Miért veszíti el egyes nők szexuális vágyát?

A nőknek nincs nagy szükségük arra, hogy minden nap társaikkal aludjanak, ami teljesen normális. Rosszabb, ha a nők kezdik teljesen elveszíteni a szerelmi vágyat. A férfiak nem szeretik, és főleg nem értik, miért történik ez. Elmagyarázzuk Önnek.

A szexről szóló beszélgetéseket abba kell hagynod

A késztetés, hogy valakinek hazudjon, néha szinte ellenállhatatlan. Akár a saját nyugalmad miatt, akár azért, mert nem akarod megbántani a kedvesed. Ismered?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!

Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.