Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szex iránti vágyát.

Gyakran iszik alkoholt

Minden hétvégén vagy még gyakrabban iszik alkoholt? Most nem csak a keményre gondolunk, hanem sörre vagy borra is. Az alkohol nem tesz jót a szerelmi életednek. Csökkenti a szex utáni vágyat. Az alkohol csökkenti a szerotonin szintjét az agyban, ami egy boldogsághormon, amely a szexuális vágyhoz is kapcsolódik. Ha szeretne az ágyban játszani, próbáljon meg tartózkodni egy ideig.

A minőségi szex hiánya

Nem tudja elérni az orgazmust? Viccelsz azzal, hogy a szex a legfontosabb? Ebben az esetben hazudsz magadnak. Ha nem éri el a csúcspontot, a közösülés nem elég jó. Így nem csoda, ha elveszti a szex iránti vágyát. Keményebben kell dolgoznod a partnereddel, hogy elérd az orgazmust, különben az intim kapcsolatod soha nem fog jól működni.

Pszichés problémák próbálnak meghozni

Hosszú távú szomorúság, veszteség érzése Az élet értelme vagy a szorongás manapság nem újdonság. A depresszió bárkit érinthet. Ha már régóta rosszul érzi magát, és a negatív érzelmek uralkodnak, a szex iránti vágy gyorsan csökken. Ne hagyd, hogy érzéseid és érzelmeid lecsapjanak, küzdj ellenük. Amint a mentális állapota javul, az ágyban való játék iránti vágya is visszatér.

Gyógyszerek

Ha elkezdett szedni bármilyen gyógyszert, amely befolyásolja a hormonokat, azok a libidóra is hatással lehetnek. . Ilyen gyógyszerek például a fogamzásgátlók, a pajzsmirigy-tabletták vagy az antidepresszánsok. Nemrég elkezdte szedni ezeket a gyógyszereket? Emiatt nagymértékben befolyásolja a szex iránti vágyát. Azonban némi használat után újra ki kell egyenlítenie.

Fáradtság

Sok stressz alatt van jelenleg? Egész nap alig állsz meg, és emiatt nagyon fáradt vagy? Akkor ne csodálkozz azon, hogy nincs kedved szerelmeskedni a szerelmeddel. A szerelmet ne vegye partnerségi kötelezettségnek. Ha nem törődsz vele, ne csináld. Inkább aludj egy jó éjszakát.


Hasonló cikkek

Szexuális fantáziák, amelyekről a nők nem szeretnek beszélni

Bár a szexről beszélni nem olyan tabu, mint korábban, még mindig vannak köztünk olyanok, akiknek gondja van vele. Ez azért van, mert ez személyes preferencia kérdése, ráadásul szemtől szemben. És erre még nem mindenki képes. Ráadásul a nők gyakran álmodnak olyan dolgokról, amelyeket főleg a férfiak nem tudnak elképzelni. Uraim, be akarják valósítani párjuk fantáziáját? Milyenek? Kérdezze meg partnerét egy zárt hálószoba sötétjében, hogy szeretné-e kipróbálni az alábbi szexuális fantáziák valamelyikét. Lehet, hogy meg fog lepődni lelkes reakciójukon.

Egyre kevesebbet szexelünk – állítja a tanulmány

Az ezredfordulók megváltoztatták a társadalmi elvárásokat a szex tekintetében. Nyitottabbak és őszintébbek vagyunk, és inkább nem szexelünk, mint rossz szexet.

Szerelem vagy szex?

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de 5 emberből 4 nem tudja, hogy szerelmes-e, vagy ez csak szexuális vágy. Ha választ keresel arra, hogy mit érzel valójában, és hogyan ismerheted fel, akkor jó helyen jársz!

Honnan tudod, hogy csak szexre vágyik?

Gyakran szexelsz, de más dolgokat nem csinálsz együtt? Lehet, hogy a partnered csak ágyjátékra akar téged. Tudja meg a következő néhány nyomból. Megtehetik helyetted.

Szexhiánytól szenved?

Szomorú, de igaz. A mai idők nem túl jók a kapcsolatoknak. Miért? Milyen tevékenységeket részesítenek előnyben az emberek a partnerükkel töltött romantikus pillanatok helyett?

Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!

Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.