Bújj be a nadrágjába

Dél óta alig várja, hogy hazaérjen a munkából? Este gyakorlatilag kopogtatsz a vágytól, de a párod még mindig a kanapén ül és semmi? Lehet, hogy csak rossz jeleket adsz neki. A legtöbb férfi egyáltalán nem veszi észre az apró jeleket. Szeretnéd tudni, hogyan kell biztosan ágyba hozni? Mi tanácsot adunk!

Írja meg neki

Amikor nem érti a jelzéseit, akkor világosan és határozottan kell elmondania, hogy mit szeretne valójában! De nem akármilyen. Hagyja a borítékot látható helyen. Ahol biztosan észreveszi, és ahol biztos vagy benne, hogy kinyitja. Röviden, de színesen írd le, mennyire várod az estét, mit szeretnél vele csinálni és milyen újdonságokat szeretnél együtt kipróbálni. Ha egy csomag óvszert vagy néhány csiklandozó fotót adsz magadról a boríték tetejére, eszedbe sem jut az éjszakai alvás.

Koppintson rá

együtt vagytok valahol nyilvánosan? Tökéletes helyzet. Nem számít, hogy sorban állsz, buszon ülsz vagy kávézsz egy kávézóban. Minél több ember van körül, annál jobb. Hajoljon hozzá, finoman csókolja meg a nyakát vagy a fülét, és suttogja, hogy nincs rajta fehérnemű. A legjobb, ha ártatlan arckifejezéssel sétálsz egy kicsit tovább, vagy legalább nézed a körülötted lévő embereket. Biztos lehetsz benne, hogy gyakorlatilag még azelőtt lecsap rád, hogy becsapódik mögötted a lakás ajtaja.

Masszázs előjáték

Gyújtsa meg a gyertyákat, készítse elő az illatosító olajokat, és rejtse el valahol látás síkosító gél. Amint megérkezik, kínáld fel neki a masszázst, és tedd egy előkészített helyre. Miért? Hogy világos legyen számára, mit kérsz a masszázsodért cserébe. Vedd le a fürdőköpenyt, ami alatt csak fehérnemű van, és már kezdheted is a masszázst.

Ezúttal kezded

Úgy érzed, már nem bírod sokáig? Azonnali szerelemre vágysz? Ezután dobd el a gátlásaidat, és használd az előző pont merészebb változatát. A férfiak szeretik a magabiztos nőket, akik tudják, mit akarnak. Állj közvetlenül elé, nézz a szemébe, és egyszerűen csak tudasd vele, hogy akarod őt. Barna. Ha hamarosan hazajön, várja meg az előszobában, lehetőleg valami szexi fehérneműben. Amint becsukja az ajtót, szó nélkül fogja meg a kezét, és vezesse a hálószobába.

Napközben provokáld fotóiddal

Nem szabad megfeledkeznünk a legjellemzőbbekről sem. módja annak, hogy megmutassa neki a vágyát. Ráadásul annyira közismert, hogy a legtudatlanabb ember is megérti. Szóval mit kéne tenni? Egész nap küldj neki MMS-t, amiben egyre kevésbé vagy felöltözve. Küldje el az utolsót közvetlenül a hálószobából. Nem kell semmit írnod. Vagy csak add hozzá a "várok..." kifejezést. Hamarabb hazaér, mint valaha. Hidd el!


Hasonló cikkek

Légy olyan, mint a szerelmesek

A hűtlenség a párok majdnem felét zavarja. És nem csak férfi, hanem női oldalról is. Miért van ez így? Egyszerűen azért, mert a szeretők és szeretők a legtöbb esetben egyszerűen jobbak, mint a hivatalos partnerek! A szerelmesek szem előtt tartanak néhány aranyszabályt. Melyikek? Ezt a cikkből megtudhatja.

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

Mit szeretnének megtapasztalni a nők a szexben?

A nők általában gyengéd és ártatlan lényeknek tűnnek, de megvannak a vad fantáziáik a szexről, akárcsak a férfiak. Vannak, akik szégyellik kimondani, de egyszerűen már nem szeretik a klasszikus pozíciókat. Valójában valami izgalmasabbat akarnak kipróbálni. Tanácsot adunk, mivel érdemes bánni partnerével.

Inkább ne kezdj semmit a főnökkel!

A főnöke figyel rád, és nem érdekel? Napokat töltök együtt és kedvesek vagytok? Akkor nincs min csodálkozni. Ilyen körülmények között könnyen kialakul egyfajta kölcsönös kötődés. De tényleg így van? Ügyeljen erre az öt dologra, mielőtt viszonyt kezd a főnökével.

Hűtlen voltál! Hogyan ne fedd fel magad?

Berúgtál egy partin, és reggel egy idegen férfival ébredtél az ágyban. Vagy éppen jelentéktelen románcot folytat egy munkahelyi kollégájával? Még a nők is néha "szakítanak", és elkezdenek randevúzni egy másik férfival, pedig a kapcsolatuk lényegében ideális. Veled is megtörtént ez? Ismerje meg, hogyan kerülheti el a nyilvánosságra hozatalt.

Szabadulj meg a rutintól a szerelmi életedben

Stereotip és unalmas a szexuális élete? Éleszd újra. Próbáljon ki valami szokatlant és újat. Tanácsot adunk, hogy mi legyen.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!