Még a nők is fizetnek a szexért

A fizetett szex egészen a közelmúltig elsősorban a férfiak kiváltsága volt. Fokozatosan felerősödik azonban az a tendencia, hogy a nők nemcsak a szerelem házában dolgoznak, hanem a férfiakhoz hasonló szolgáltatásokat is igénybe vesznek, és hajlandóak fizetni is érte.

Milyen nők fizetnek a szexért. ?

Az a feltevés, hogy a szexért fizető nők csak csúnya, kétségbeesett vagy rideg nők, határozottan nem helytálló. Ellenkezőleg. Ezek többnyire nők, akik nagyon sikeresek a karrierjükben. Akkor miért kell fizetni a szexért? Valójában pontosan ugyanazért, mint a férfiak. Fizetős szolgáltatással biztosak lehetnek abban, hogy egy gáláns és szórakoztató társsal töltenek el egy estét. Amellett, hogy társasági kulturális eseményekre, vacsorákra, bulikra, bálokra, konferenciákra... a nők elkísérnek, ezért a "végső pontért" is fizetnek. Azok a nők, akik hajlandók fizetni a szexért, biztosak abban, hogy a hivatásos partnerrel való szex egyszerűen elsőrangú lesz.

Fizető vásárlóként...

A sikeres nők tudják, mit akarnak. És ezt gyakran nem kapják meg a hétköznapi férfiaktól, vagy egyszerűen nincs idejük vagy kedvük keresni. Miután kifizette a céget, joga van szinte bármit kérni. Ráadásul az ágyban félénkebb nők gyakran beszélnek arról, hogy mit szeretnek a gigolóval. Szeretnél egy hosszú vagy rövid előjátékot, ezt vagy azt a pozíciót, egy szexi masszázst vagy egy lefektetett italt? Neked kellene!

Kísérlet

Még nem sok nő fizet a szexért. De végül is, ha megvan a lehetőség, miért ne használnák ki? Emellett olyan szexuális fantáziákat is kipróbálhat, amelyeket nem volt bátorsága félelem nélkül megkínálni állandó partnerének. Ha végül nem tetszett a felismerésük, nem fog minden alkalommal emlékezni rá, amikor a barátjára néz. Soha többé nem kell látnod a gigolót, hacsak nem akarsz újra fizetni a szolgáltatásaiért.

Óvakodj a hűtlenségtől

A fizetett szex nagyon izgalmas lehet, és számos előnnyel jár. Azonban akkor is kerülnie kell őt, ha eljegyezte magát. Gondold át, mit éreznél, ha a párod ellátogatna a „szerelem házába”. A jelenleg egyedülálló nők számára ez egy csodálatos lehetőség, hogy egyenrangú partner legyen melletted, legalább egy ideig. De soha ne felejtsd el a védelmet!


Hasonló cikkek

A hűtlenség nem csak a szexről szól

A szex a partner hűtlenségének legrosszabb megnyilvánulása. Tényleg így van? A vonzalom más megnyilvánulásai is, mint a testiek, szintén partner megcsalásának számítanak. Nézze meg, milyenek.

Ne hanyagolja el szexuális életét a szülés után

Amikor új tag érkezik a családba, el kell kezdenie a fordulatot. Főleg a szülészeti kórházból való kijövetel utáni első hetekben leszel tele mindazokkal a változásokkal, amelyek az elmúlt napokban történtek közös életetekben. Így nem meglepő, hogy hirtelen nem marad ideje az intimitásra. Azonban hosszú távon egy ilyen helyzet a kapcsolatod fokozatos hanyatlásához vezet. Hogyan lehet fenntartani a szexuális életét még gyermekvállalás után is?

Légy olyan, mint a szerelmesek

A hűtlenség a párok majdnem felét zavarja. És nem csak férfi, hanem női oldalról is. Miért van ez így? Egyszerűen azért, mert a szeretők és szeretők a legtöbb esetben egyszerűen jobbak, mint a hivatalos partnerek! A szerelmesek szem előtt tartanak néhány aranyszabályt. Melyikek? Ezt a cikkből megtudhatja.

Miről álmodnak a férfiak?

A férfiak szexuális fantáziája hihetetlenül sokrétű lehet. A férfiaknak különböző tematikus ötleteik vannak, amelyek folyamatosan játszódnak a fejükben. Melyik ötlet szerepel az öt leggyakoribb ötlet között?

Soha ne mondd el ennek a nőnek

Vannak olyan dolgok, amelyeket soha nem szabad elmondania szerelmének. Ne feledje, hogy az őszinteség fontos egy kapcsolatban, és az eltitkolózás soha nem vezet semmi jóra. Vannak azonban bizonyos dolgok, amelyek nyilvánosságra hozatala többet árt, mint használ. Melyek azok?

Hogy ne felejtse el a veled való szexet

Nem fekszel egy ideje? Vagy csak szeretnéd feléleszteni a kapcsolatodat? A szerelem része a szerelemnek, és a jó szex csak a kapcsolatod javára válhat. Ezenkívül nem kell olyan nehéznek lennie egy férfinak az ágyban. A nagy melleknél vagy a gyakori szeretkezési vágynál fontosabb a hajlandóság meghallgatni és új dolgokat kipróbálni. Tehát mit tegyen, hogy ne felejtse el a veled való szexet?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!