5 tipp a jobb szexért

Minden kapcsolat lehűlhet egy idő után. Unatkozik az ágyban? Hogyan lehet száműzni az unalmat és visszahozni a szikrát a paplan alá?

A hosszú távú kapcsolatokban a szex rutinná válhat. Ön automatikusan olyan dolgokat csinál, amelyekről tudja, hogy a partnere szereti. A szex begyakorolt koreográfiává válik, és a szenvedély fokozatosan eltűnik az ágyból. Hogyan lehetne ezt javítani?

Próbálja ki az erotikus fehérneműt

Az erotikus fehérnemű biztosan meglepi és örömet okoz partnerének. Ne félj kipróbálni egy merészebb darabot. A férfiak a klasszikus boxert ízlésesebbre cserélhetik. A nőknek e tekintetben sokkal könnyebb dolguk van. Csipke body, finom bralett és szatén fehérnemű közül választhat. Ha boldoggá szeretnéd tenni szerelmedet, ajándékozd meg ízléses, erotikus fehérneművel.

Kezdje el az előjátékot az ágyon kívül< /span>

Ne tartsa a szerelmi kapcsolatait csak az ágyra. Nyújtsa ki a térdét vacsoránál egy étteremben, és tegye a kezét az ágyékához egy zsúfolt színházban. Suttogj a fülébe valami biztató javaslatot, és engedd szabadjára a fantáziáját. Kipróbálhatja a gyorsadagolást vagy a nyilvános szexet is. A nyár tökéletes erre.

Jó szórakozást a szerepjátékokhoz

Sok éve vagytok együtt, és minden részletet tudtok egymásról? Próbáld ki a szerepjátékot. Hozzon létre kitalált identitást – saját nevét, szakmáját, hobbit, és játsszon partnerével. A játékot egy olyan jelmeztel is kiegészítheti, amely kiemeli a hihetőséget.

Vonja be a játékokat

A szexboltok tele vannak erotikus játékokkal. Lepje meg partnerét, és szerezzen be egy közös játékot az ágyba. Egy vibrátor, anális labdák vagy egy szexi jelmez felpezsdítheti az ágyban való szórakozást. A játékot saját magának is megvásárolhatja. Ezen a téren sem szab határt a fantáziád.

Érezd jól magad< / span>

A jó szex a partnereddel veled kezdődik. Egyes partnerek azt mondják, hogy "nincs kedve" a szexhez. Szóval bátorítsd magad. Nézz meg egy dögös filmet vagy menj el egy szexboltba. Erotikus regényt is beszerezhet, hogy elolvassa munkából hazafelé menet. Mire hazaér, minden bizonnyal felébred benned a vágy, hogy szexeljen a szerelmével.


Hasonló cikkek

Mi a teendő, ha nem élvezi a szexet, miközben a partnere élvezi?

Jelenleg egyre gyakoribb, hogy az egyik partner elveszti a libidót, és nem akar szexet. A nők hajlamosabbak erre a problémára. A szextől való idegenkedés lassan tönkreteheti kapcsolatát. Ezért fontos, hogy ezt a problémát a lehető leggyorsabban megoldják. Először is meg kell találni az okot, amely csökkentette partnere szexuális vágyát.

Örök szerető – szerencsétlenség vagy cél?

Rögzített szeretőink a családok pusztítói. Férj és feleség közé lép, és elválasztja őket. Alternatív megoldásként olyan nőknek tekintjük őket, akik állandóan a férfijukra várnak, de soha nem tartják be a válás ígéretét. Van-e olyan nő, aki szívesen szeret?

Hogy ne felejtse el a veled való szexet

Nem fekszel egy ideje? Vagy csak szeretnéd feléleszteni a kapcsolatodat? A szerelem része a szerelemnek, és a jó szex csak a kapcsolatod javára válhat. Ezenkívül nem kell olyan nehéznek lennie egy férfinak az ágyban. A nagy melleknél vagy a gyakori szeretkezési vágynál fontosabb a hajlandóság meghallgatni és új dolgokat kipróbálni. Tehát mit tegyen, hogy ne felejtse el a veled való szexet?

Milyen helyzetekben hagyhatod ki az előjátékot szex előtt?

A nők nagyon szeretik az előjátékot. Szükségük van rá, hogy kellőképpen felkészüljenek a szenvedélyes szexre. De vannak olyan helyzetek, amikor nem kell hozzábújniuk a közösülés előtt, és ez nem árt semmit. Pont az ellenkezője. Megmondjuk, mely helyzetekben engedheti meg magának, hogy kihagyja az előjátékot pluszpontok elvesztése nélkül.

Légy olyan, mint a szerelmesek

A hűtlenség a párok majdnem felét zavarja. És nem csak férfi, hanem női oldalról is. Miért van ez így? Egyszerűen azért, mert a szeretők és szeretők a legtöbb esetben egyszerűen jobbak, mint a hivatalos partnerek! A szerelmesek szem előtt tartanak néhány aranyszabályt. Melyikek? Ezt a cikkből megtudhatja.

Hagyd ezt az 5 dolgot a hálószoba ajtaján kívül

A szex egy hosszú távú kapcsolatban nem csak a jó idők emléke. Több éves együttélés után is teljes kortyokban élvezheti. Tudjuk, hogyan kell újra felébreszteni benned az oroszlánokat és a tigriseket!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!