5 tipp a jobb szexért

Minden kapcsolat lehűlhet egy idő után. Unatkozik az ágyban? Hogyan lehet száműzni az unalmat és visszahozni a szikrát a paplan alá?

A hosszú távú kapcsolatokban a szex rutinná válhat. Ön automatikusan olyan dolgokat csinál, amelyekről tudja, hogy a partnere szereti. A szex begyakorolt koreográfiává válik, és a szenvedély fokozatosan eltűnik az ágyból. Hogyan lehetne ezt javítani?

Próbálja ki az erotikus fehérneműt

Az erotikus fehérnemű biztosan meglepi és örömet okoz partnerének. Ne félj kipróbálni egy merészebb darabot. A férfiak a klasszikus boxert ízlésesebbre cserélhetik. A nőknek e tekintetben sokkal könnyebb dolguk van. Csipke body, finom bralett és szatén fehérnemű közül választhat. Ha boldoggá szeretnéd tenni szerelmedet, ajándékozd meg ízléses, erotikus fehérneművel.

Kezdje el az előjátékot az ágyon kívül< /span>

Ne tartsa a szerelmi kapcsolatait csak az ágyra. Nyújtsa ki a térdét vacsoránál egy étteremben, és tegye a kezét az ágyékához egy zsúfolt színházban. Suttogj a fülébe valami biztató javaslatot, és engedd szabadjára a fantáziáját. Kipróbálhatja a gyorsadagolást vagy a nyilvános szexet is. A nyár tökéletes erre.

Jó szórakozást a szerepjátékokhoz

Sok éve vagytok együtt, és minden részletet tudtok egymásról? Próbáld ki a szerepjátékot. Hozzon létre kitalált identitást – saját nevét, szakmáját, hobbit, és játsszon partnerével. A játékot egy olyan jelmeztel is kiegészítheti, amely kiemeli a hihetőséget.

Vonja be a játékokat

A szexboltok tele vannak erotikus játékokkal. Lepje meg partnerét, és szerezzen be egy közös játékot az ágyba. Egy vibrátor, anális labdák vagy egy szexi jelmez felpezsdítheti az ágyban való szórakozást. A játékot saját magának is megvásárolhatja. Ezen a téren sem szab határt a fantáziád.

Érezd jól magad< / span>

A jó szex a partnereddel veled kezdődik. Egyes partnerek azt mondják, hogy "nincs kedve" a szexhez. Szóval bátorítsd magad. Nézz meg egy dögös filmet vagy menj el egy szexboltba. Erotikus regényt is beszerezhet, hogy elolvassa munkából hazafelé menet. Mire hazaér, minden bizonnyal felébred benned a vágy, hogy szexeljen a szerelmével.


Hasonló cikkek

Mit nem szeretnek a férfiak a szexben?

A szex minden partnerkapcsolat szerves része. Nagyon várod, élvezed. És miről beszélünk, főleg a férfiak egyszerűen imádják őt. De még itt is akadhat gond. Párod egyre ritkábban akar szeretkezni? Lehet, hogy Ön követ el néhány gyakori hibát, amely eltántorítja a férfiakat a szerelmeskedéstől! Melyek azok?

Légy olyan, mint a szerelmesek

A hűtlenség a párok majdnem felét zavarja. És nem csak férfi, hanem női oldalról is. Miért van ez így? Egyszerűen azért, mert a szeretők és szeretők a legtöbb esetben egyszerűen jobbak, mint a hivatalos partnerek! A szerelmesek szem előtt tartanak néhány aranyszabályt. Melyikek? Ezt a cikkből megtudhatja.

Hogyan élvezd újra a szexet?

Már nem szeretkezel olyan gyakran, mint a kapcsolatod elején? Valójában annyira kialudt köztetek a szenvedély, hogy a szerelem már nem is vonz? A szex a kapcsolat egyik alapvető fűszere. Ezért ezen a területen a hűtést nem szabad félvállról venni. Tudjuk, hogyan vihetjük vissza a szikrát a kapcsolatodba!

A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

Hogyan őrizzük meg a szikrát egy kapcsolatban?

A szexuális feszültség úgy tartja fenn a kapcsolatot, mint egy élő szervezet. Várjátok egymást, és ha a gyerekek véletlenül kikerülnek a házból, biztosan nem unatkoztok. Keresed a módját, hogy egy pillanatra kettesben lehess és csak jól érezd magad? De mi van akkor, ha lassan elhalványul a szikra köztetek? Inkább testvérnek érzed magad, mint párnak? Fogadd el a következő 5 módszert, és vidd vissza a szikrát a kapcsolatodba!

Milyen apróságok tehetik tönkre a szexet?

A jó szex könnyen elromolhat. Elég, ha kellemetlen apróságok vonják el a figyelmét, és azonnal ott a probléma. Elmondjuk, mik lehetnek ezek az "apróságok". És ki tudja, talán már tapasztalatból tudja, miről fogunk írni.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!