Milyen a szex egy idősebb férfival?

Van párkapcsolatban egy idősebb partnerrel? Mit szólnál a vonzalomhoz? Egy idősebb férfi feldúlja, vagy fordítva? Milyen előnyei és hátrányai vannak egy idősebb partnerrel való szexnek? Vessünk egy pillantást rájuk.

Az idősebb partnerrel való szex előnyei

Az idősebb férfiak tudják, mit akarnak a nők

Az öregedés természetes velejárója életeket. Az a tény, hogy egy partner már 40, 50 vagy akár 60 éves, nem jelenti azt, hogy abba kell hagynia a szexet. A kor csak egy szám, ezt ne feledd. Vannak közöttünk, akik még harmincas éveikben sem lesznek jók a szexben, de olyanok is, akik már nyugdíjas korukig is remekül teljesítenek majd a hálószobában. Az idősebb férfival való szex fő előnye, hogy már elegendő tapasztalattal rendelkezik az életében. Tudja, hogy mi működik a nőknél és mi nem. Míg a fiatal nyuszik általában nagyon energikus szexre vágynak minden lehetséges és lehetetlen szexuális pozícióban, addig az idősebb férfiak inkább a gyengédséggel és odafigyeléssel teli szexet részesítik előnyben, amelyet a partnere ad.

Nem rohannak a csúcsra

< p>Összefügg azzal, hogy az idősebb partnerek nem csak a mozdulatokra helyezik a hangsúlyt a szeretkezés során, mint a fiatalabb generációnál. A tinédzserekkel ellentétben ők már tudják, hogy a nők más módon is elégedettek lehetnek, mint a férfiasságuk segítésével. Az idősebb férfiak jobban szeretik a szerelmet. Nőkkel akarnak játszani. Elsősorban arra koncentrálnak, hogy boldoggá tegyék partnerüket. Nem rohannak a csúcsra, hanem élvezik. Megengedik partnerüknek egy hosszabb előjátékot, és nem csak a péniszükkel szeretkeznek, hanem kezükkel, szájukkal vagy szexuális eszközökkel is.

Az orgazmust bónusznak tekintik, nem szükségszerűség

Valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy az orgazmus egyfajta cseresznye a szerelmeskedés tetején. De nem ez az egyetlen dolog, amiről a szex szól. A fiatalabb generáció általában csak az elégedettségért megy. Ha ők maguk vagy partnerük nem érik el a csúcspontot, sikertelennek tartják az ilyen szexet. Az idősebb generációk ezt nem így állítják be. Nem tartják az orgazmust az egyetlen szép dolognak, amit a szerelem hoz.

Az öregedés azonban nemcsak a partner fizikai megjelenésére, hanem szexuális teljesítményére is visszatükröződik. Ehhez számos hátrány is kapcsolódik. Mik ezek?

Az idősebb partnerrel folytatott szex hátrányai

Erekciós problémák< /h2 >

A férfiak életkorának előrehaladtával az erekcióval kapcsolatos problémákkal szembesülnek. Egyes férfiaknak hosszabb stimulációra van szükségük a kívánt hatás elérése előtt. Másoknál csökken a szexuális izgalom és a vágy. De még ez a tény sem jelenti azt, hogy a férfiak abbahagyják a szex teljes élvezetét. A szexhez mindig kettő kell, így sok múlik az adott partner vonzerején, ügyességén is.

Csökkent szexuális teljesítmény

Az idős kor azt is magával hozza, hogy a férfiak elvesztik erejüket és rugalmasság. Ez a szexuális gyakoriság bizonyos korlátozását vagy a szexuális teljesítmény csökkenését eredményezi. A férfi szervezet tesztoszteronszintjének csökkenése is hatással van erre. Hogyan harcoljunk ellene? Egészségesebb táplálkozás, aktív mozgás, alkohol korlátozás, dohányzás korlátozása. A partner megértésének is nagy érdeme van.


Hasonló cikkek

Hány partnernek kell átmennie a hálószobáján?

Hány partnert érdemes kipróbálnod egy életen át az ágyban? 2, 5, 10, 15 vagy több? Hány szőrmetszetet tekintenek majd szokatlannak és hány szexuálisan tapasztalatlannak? Kérdezte már a párod, hány férfival feküdtél le életedben? Érdekelte már a párod, hogy előtte hány szeretőd volt? Hogyan válaszolt erre a trükkös kérdésre?

Az első szex után nem hívott

Tetszett neki első látásra? Te is őt? jól kijöttetek? Az első randevú jól sikerült, és elkezdtetek közös jövőt festeni? De az első együtt töltött éjszaka után nem hívott többet. Kíváncsi vagy, miért? Megtudtuk helyetted!

Mit nem szeretnek a férfiak a szexben?

A szex minden partnerkapcsolat szerves része. Nagyon várod, élvezed. És miről beszélünk, főleg a férfiak egyszerűen imádják őt. De még itt is akadhat gond. Párod egyre ritkábban akar szeretkezni? Lehet, hogy Ön követ el néhány gyakori hibát, amely eltántorítja a férfiakat a szerelmeskedéstől! Melyek azok?

A leggyakoribb problémák a házas hálószobában

Az új házaspároknak valószínűleg még nincs problémájuk a hálószobában. Azok, akik már régóta együtt élnek, már tudják, mi történik. Fokozatosan eltűnik a hangulat a hálószobából, a szerelmeskedés kezd kötelezettségekkel teli kapcsolattá válni, rosszabb esetben már nem is emlékszel, mikor feküdtek utoljára együtt. Tekintse meg a házas hálószobában felmerülő leggyakoribb problémákat és azok megoldási módjait.

Mi az, ami minden férfit feldob?

Szeretne felvenni valakit, változatosabbá tenni szexuális életét, vagy csak egészséges módon provokálnia magát egy kapcsolatban? Íme néhány dolog, ami szinte minden férfit feldob, még akkor is, ha ezt nem is veszi észre. Nézze meg őket, és vegye kézbe a hatalmat. Ezután tetszés szerint dobja el.

Hogy ne felejtse el a veled való szexet

Nem fekszel egy ideje? Vagy csak szeretnéd feléleszteni a kapcsolatodat? A szerelem része a szerelemnek, és a jó szex csak a kapcsolatod javára válhat. Ezenkívül nem kell olyan nehéznek lennie egy férfinak az ágyban. A nagy melleknél vagy a gyakori szeretkezési vágynál fontosabb a hajlandóság meghallgatni és új dolgokat kipróbálni. Tehát mit tegyen, hogy ne felejtse el a veled való szexet?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!