Milyen a szex egy idősebb férfival?

Van párkapcsolatban egy idősebb partnerrel? Mit szólnál a vonzalomhoz? Egy idősebb férfi feldúlja, vagy fordítva? Milyen előnyei és hátrányai vannak egy idősebb partnerrel való szexnek? Vessünk egy pillantást rájuk.

Az idősebb partnerrel való szex előnyei

Az idősebb férfiak tudják, mit akarnak a nők

Az öregedés természetes velejárója életeket. Az a tény, hogy egy partner már 40, 50 vagy akár 60 éves, nem jelenti azt, hogy abba kell hagynia a szexet. A kor csak egy szám, ezt ne feledd. Vannak közöttünk, akik még harmincas éveikben sem lesznek jók a szexben, de olyanok is, akik már nyugdíjas korukig is remekül teljesítenek majd a hálószobában. Az idősebb férfival való szex fő előnye, hogy már elegendő tapasztalattal rendelkezik az életében. Tudja, hogy mi működik a nőknél és mi nem. Míg a fiatal nyuszik általában nagyon energikus szexre vágynak minden lehetséges és lehetetlen szexuális pozícióban, addig az idősebb férfiak inkább a gyengédséggel és odafigyeléssel teli szexet részesítik előnyben, amelyet a partnere ad.

Nem rohannak a csúcsra

< p>Összefügg azzal, hogy az idősebb partnerek nem csak a mozdulatokra helyezik a hangsúlyt a szeretkezés során, mint a fiatalabb generációnál. A tinédzserekkel ellentétben ők már tudják, hogy a nők más módon is elégedettek lehetnek, mint a férfiasságuk segítésével. Az idősebb férfiak jobban szeretik a szerelmet. Nőkkel akarnak játszani. Elsősorban arra koncentrálnak, hogy boldoggá tegyék partnerüket. Nem rohannak a csúcsra, hanem élvezik. Megengedik partnerüknek egy hosszabb előjátékot, és nem csak a péniszükkel szeretkeznek, hanem kezükkel, szájukkal vagy szexuális eszközökkel is.

Az orgazmust bónusznak tekintik, nem szükségszerűség

Valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy az orgazmus egyfajta cseresznye a szerelmeskedés tetején. De nem ez az egyetlen dolog, amiről a szex szól. A fiatalabb generáció általában csak az elégedettségért megy. Ha ők maguk vagy partnerük nem érik el a csúcspontot, sikertelennek tartják az ilyen szexet. Az idősebb generációk ezt nem így állítják be. Nem tartják az orgazmust az egyetlen szép dolognak, amit a szerelem hoz.

Az öregedés azonban nemcsak a partner fizikai megjelenésére, hanem szexuális teljesítményére is visszatükröződik. Ehhez számos hátrány is kapcsolódik. Mik ezek?

Az idősebb partnerrel folytatott szex hátrányai

Erekciós problémák< /h2 >

A férfiak életkorának előrehaladtával az erekcióval kapcsolatos problémákkal szembesülnek. Egyes férfiaknak hosszabb stimulációra van szükségük a kívánt hatás elérése előtt. Másoknál csökken a szexuális izgalom és a vágy. De még ez a tény sem jelenti azt, hogy a férfiak abbahagyják a szex teljes élvezetét. A szexhez mindig kettő kell, így sok múlik az adott partner vonzerején, ügyességén is.

Csökkent szexuális teljesítmény

Az idős kor azt is magával hozza, hogy a férfiak elvesztik erejüket és rugalmasság. Ez a szexuális gyakoriság bizonyos korlátozását vagy a szexuális teljesítmény csökkenését eredményezi. A férfi szervezet tesztoszteronszintjének csökkenése is hatással van erre. Hogyan harcoljunk ellene? Egészségesebb táplálkozás, aktív mozgás, alkohol korlátozás, dohányzás korlátozása. A partner megértésének is nagy érdeme van.


Hasonló cikkek

Miért előnyös a rendszeres szex ötven után is?

A szerelem nemcsak a fiatalok javára válik, hanem a haladó és idősebb korosztály számára is. Érdekel, milyen okok miatt érdemes rendszeres szexet folytatnia ötven után?

Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

Tudja meg, ha partnere orgazmust színlel

A férfiak az idő nagy részében érik el az orgazmust, míg a nők csak néha. A nők általában nem akarnak csalódást okozni társaiknak azzal, hogy nem tudják kielégíteni őket. Ezért gyakran meghamisítják orgazmusukat. A férfiakkal szemben azonban nem helyes. Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, mikor a partnered éppen elfedi a csúcspontot, és mikor az igazi.

Vegye ki a szexuális életét a sztereotípiákból

Még a legtökéletesebb kapcsolat is megtapasztalhatja az unalmat az ágyban. Hogyan kerüld el, vagy hogyan űzd el, ha már bekúszott közéd?

Kit ne vigyen ágyba?

Az alkalmi szex alapvetően semmi baj. Éppen ellenkezőleg. Felvisz a felhőkig. Csak vigyázni kell, kit viszel ágyba. Többféle ember létezik, akikkel nem szabad kapcsolatot teremtened!

Honnan tudod, hogy csak szexre vágyik?

Gyakran szexelsz, de más dolgokat nem csinálsz együtt? Lehet, hogy a partnered csak ágyjátékra akar téged. Tudja meg a következő néhány nyomból. Megtehetik helyetted.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!