Miről álmodnak a férfiak?

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

Már a neve szerint a szexuális fantázia olyas valami, amin a gondolatunkban elmélkedünk. Hagyd szabadon a képzeleted, és csak élvezd. Ezek az ötletek gyakran tartalmaznak néhány tabut, vagy nem felelnek meg a társadalmi szabályoknak. Több tucat embert megkérdeztünk a szexuális fantáziáikról. Tekinsd meg őket !

A partner átveszi az irányítást

A szexuális fantáziák közül talán a legegyszerűbbek. A férfiak arról álmodoznak, hogy egy napon nem ők kezdeményeznek, hanem barátnőjük vagy feleségük jön hozzájuk és kezdeményezi a szexet . Néha még egy szexi idegen nő is, miért ne? De legtöbbször a hivatalos partneréről álmodik. Az, hogy egy nő milyen vezető pozícióban van, minden kapcsolatban különbözik. Lehet egyértelműen domináns, engedelmes, tapasztalt vagy egyszerűen magabiztos nő, aki tudja mit akar.

Az édeshármas

A fantáziák egyike, amely már többé-kevésbé ismert, az úgynevezett édeshármas. Mi lehet még jobb az ágyban egy férfinak, mint egy nő? Két nő. Valójában a legtöbb heteroszexuális férfi rendszeresen álmodik arról, hogy két szépség kényezteti őtet. Hogyan, azt rátok hagyjuk uraim. Tehát az egyetlen kérdés a hölgyek számára: Hogyan győzhetne meg kedvesed, hogy kipróbáljátok az édeshármast ?

Kukkolás

Ne rohanj azonnal megvásárolni néhány új filmet. Ez nem a pornóról szól. A kukkoló sokkal több, mint egy pornófilm megnézése. A férfiakat gyakran izgatja, mikor két nő együtt szeretkezik. De a lista ezzel nem ér véget. A férfiak gyakran arról is álmodoznak, hogy figyelik ahogyan kedvese kielégíti önmagát. Tízből körülbelül kettő arról is fantáziál, ahogyan figyeli kedvesét, hogy mással szeretkezik vagy éppen rajta kapja őket. 

Nyílvános szex

A férfiak itt gyakran találkoznak női felükkel. Nagyon izgalmas ötlet sok férfi számára a szex olyan helyen, ahol bárki bármikor megjelenhet. Az adott hely ismét a személytől függ. De biztosan mondhatjuk, hogy a bár vagy étterem WC nem a legnépszerűbb. A férfiak inkább a luxusabb vagy legalább tisztább helyeket részesítik előnyben. Öltözőfülkék a boltban, gyorsszex a liftben, barátok hálószobájában, sátorban ... Rengeteg lehetőség van. A képzeletnek nincsenek határai.

Fetisizmus

A férfiak szeretik a klasszikus szeretkezést különlegessé tenni azáltal, hogy belefoglalnak valamit a szexbe, ami nem túl gyakori eszköz. A Fantázia biztonságos hely a különféle fetisizmus kipróbálására. Olyan testrészek, mint a lábak, karok, vállak, hát...Tárgyak mint például a kedvese fehérneműje, kedvenc cipője, egy furcsa alakú dísz. Ezekről a dolgokról álmodni nem azt jelenti, hogy feltétlenül ki kell próbálni őket. Milyen módon lehet egy tárgyat vagy egy testrészt bevonni a kölcsönös szeretkezésbe? Ezt rátok hagyjuk!


Hasonló cikkek

A 4 legrosszabb ok, amiért egyesek szexelnek

Sok ember nem szerelemből vagy szenvedélyből szexel. Csak eszközként használják különféle helyzetek megoldására. Az ilyen közösülés általában értéktelen, és egyesek később megbánják. Tudja meg, milyen helyzeteket oldanak meg egyesek a szexszel!

Mit várnak el a nők a szextől?

Szereted a párodat, de amikor eljön a szex ideje, azt tapasztalod, hogy az már nem olyan nagyszerű? A nők elutasítanak téged annak ellenére, hogy fantasztikus szerető akarsz lenni? A férfiak és a nők mást várnak el a szextől. És nem csak arról van szó, hogy a férfiak hajlandóbbak az egyéjszakás kalandokra. Szeretnél minden szerelmeskedést felejthetetlen élménnyé tenni? Aztán nézd meg, mit akarnak a nők!

Örök szerető – szerencsétlenség vagy cél?

Rögzített szeretőink a családok pusztítói. Férj és feleség közé lép, és elválasztja őket. Alternatív megoldásként olyan nőknek tekintjük őket, akik állandóan a férfijukra várnak, de soha nem tartják be a válás ígéretét. Van-e olyan nő, aki szívesen szeret?

24 szexpozíció, amitől élvezni fogod a decembert

Elég idős vagy egy édes csokoládéval teli adventi naptárhoz? Próbáld ki ezeket a szexpozíciókat partnereddel, és élvezd a decembert.

Szexhiánytól szenved?

Szomorú, de igaz. A mai idők nem túl jók a kapcsolatoknak. Miért? Milyen tevékenységeket részesítenek előnyben az emberek a partnerükkel töltött romantikus pillanatok helyett?

Bújj be a nadrágjába

Dél óta alig várja, hogy hazaérjen a munkából? Este gyakorlatilag kopogtatsz a vágytól, de a párod még mindig a kanapén ül és semmi? Lehet, hogy csak rossz jeleket adsz neki. A legtöbb férfi egyáltalán nem veszi észre az apró jeleket. Szeretnéd tudni, hogyan kell biztosan ágyba hozni? Tanácsot adunk!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!