Miről álmodnak a férfiak?

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

Már a neve szerint a szexuális fantázia olyas valami, amin a gondolatunkban elmélkedünk. Hagyd szabadon a képzeleted, és csak élvezd. Ezek az ötletek gyakran tartalmaznak néhány tabut, vagy nem felelnek meg a társadalmi szabályoknak. Több tucat embert megkérdeztünk a szexuális fantáziáikról. Tekinsd meg őket !

A partner átveszi az irányítást

A szexuális fantáziák közül talán a legegyszerűbbek. A férfiak arról álmodoznak, hogy egy napon nem ők kezdeményeznek, hanem barátnőjük vagy feleségük jön hozzájuk és kezdeményezi a szexet . Néha még egy szexi idegen nő is, miért ne? De legtöbbször a hivatalos partneréről álmodik. Az, hogy egy nő milyen vezető pozícióban van, minden kapcsolatban különbözik. Lehet egyértelműen domináns, engedelmes, tapasztalt vagy egyszerűen magabiztos nő, aki tudja mit akar.

Az édeshármas

A fantáziák egyike, amely már többé-kevésbé ismert, az úgynevezett édeshármas. Mi lehet még jobb az ágyban egy férfinak, mint egy nő? Két nő. Valójában a legtöbb heteroszexuális férfi rendszeresen álmodik arról, hogy két szépség kényezteti őtet. Hogyan, azt rátok hagyjuk uraim. Tehát az egyetlen kérdés a hölgyek számára: Hogyan győzhetne meg kedvesed, hogy kipróbáljátok az édeshármast ?

Kukkolás

Ne rohanj azonnal megvásárolni néhány új filmet. Ez nem a pornóról szól. A kukkoló sokkal több, mint egy pornófilm megnézése. A férfiakat gyakran izgatja, mikor két nő együtt szeretkezik. De a lista ezzel nem ér véget. A férfiak gyakran arról is álmodoznak, hogy figyelik ahogyan kedvese kielégíti önmagát. Tízből körülbelül kettő arról is fantáziál, ahogyan figyeli kedvesét, hogy mással szeretkezik vagy éppen rajta kapja őket. 

Nyílvános szex

A férfiak itt gyakran találkoznak női felükkel. Nagyon izgalmas ötlet sok férfi számára a szex olyan helyen, ahol bárki bármikor megjelenhet. Az adott hely ismét a személytől függ. De biztosan mondhatjuk, hogy a bár vagy étterem WC nem a legnépszerűbb. A férfiak inkább a luxusabb vagy legalább tisztább helyeket részesítik előnyben. Öltözőfülkék a boltban, gyorsszex a liftben, barátok hálószobájában, sátorban ... Rengeteg lehetőség van. A képzeletnek nincsenek határai.

Fetisizmus

A férfiak szeretik a klasszikus szeretkezést különlegessé tenni azáltal, hogy belefoglalnak valamit a szexbe, ami nem túl gyakori eszköz. A Fantázia biztonságos hely a különféle fetisizmus kipróbálására. Olyan testrészek, mint a lábak, karok, vállak, hát...Tárgyak mint például a kedvese fehérneműje, kedvenc cipője, egy furcsa alakú dísz. Ezekről a dolgokról álmodni nem azt jelenti, hogy feltétlenül ki kell próbálni őket. Milyen módon lehet egy tárgyat vagy egy testrészt bevonni a kölcsönös szeretkezésbe? Ezt rátok hagyjuk!