Miért keresnek a nők szeretőket?

A legújabb felmérések szerint a hosszú távú kapcsolatban élő nők ugyanolyan gyakran hűtlenek, mint a férfiak. De különböznek abban, hogy mi vezeti őket a hitetlenséghez. Uraim, aggódnak amiatt, hogy a párod megcsal? Olvassa el a leggyakoribb okokat, amiért ez így van.

A partnernek nincs elég ideje rá

Egy nőnek szüksége van arra, hogy a szeretője neki szentelje magát. Tehát, ha a szabadidő nagy részét a barátokkal töltöd, konditerembe jársz, vagy csak a hobbiddal foglalkozol állandóan otthon, az zavarja a nőt. Ha talál valakit, aki megadja neki a szabadidejét, és csak ő érdekli, akkor valószínűleg vonzódni fog hozzá. A rossz hír az, hogy Ön, aki vállalkozásba kezd, vagy más okok miatt rengeteg időt szán a munkára, ezt sem fogja elkerülni. Egy nő ezt racionálisan meg tudja érteni, de nem szabadul meg olyan könnyen a magány érzésétől.

Aktívan kommunikálsz volt pároddal

Szomorú, ugye ? Egyrészt mindenki azt mondja, milyen nagyszerű jó barátságban maradni az exeivel. De ha túl sok időt töltesz az exeddel, azt a jelenlegi párod egyáltalán nem szereti. Legyen szó arról, hogy időnként elmész egy bárba az exeddel, segítesz neki költözni, vagy szinte öntudatlanul beveszed a baráti társaságodba, amikor róluk beszélsz. Lehet, hogy a legtisztább okai vannak, de jelenlegi partnere mindig azon fog töprengeni, hogy van-e még valami köztetek.

A szerelem köztetek elhalványult

Kapcsolatod megrekedt. akkor ér véget, amikor gyakorlatilag semmi vagy. Egyikőtök sem döntött még a szakítás mellett. Ez még mindig így működik. Csak arról van szó, hogy nincs szerelem köztetek. Lehet, hogy egy nő tudat alatt éppen ezt keresi. Szerelem, elfoglaltság, szórakozás, szenvedély. Vagy van egy rosszabb lehetőség is, egyszerűen keres valakit, akiért elcserélhet. Ebben az esetben nincs bátorsága szembenézni a szakítással, vagy nem akar, vagy nem tud egyedül élni.

Diszfunkcionális szerelmi élet

Ahogyan a Az elején a nők más okokból csalnak, mint a férfiak. Többnyire. A nem kielégítő szerelmi élet a legkevésbé gyakori, de egyben fontos „ok”. Nem tudjátok egymást kielégíteni, szerelmi érdekeitek nem egyezik, csak a saját örömötök érdekli... Ennek sok oka lehet. Ha egy nő hosszú ideig elégedetlen a szexuális téren, akkor szeretőt kezd keresni.


Hasonló cikkek

A nők nem ezt akarják az ágyban

Férfiak és nők egyaránt szeretik a szenvedélyes szeretkezést. Sajnos a nők különösen gyakran nem tudják megmondani, ha valami nem tetszik nekik, vagy ha valami nem egészen tetszik. Neked is van otthon olyan barátnőd, aki nem nagyon nyitott a szexre? Leírtuk nektek, mi zavarja a legjobban a nőket az ágyban!

Örök szerető – szerencsétlenség vagy cél?

Rögzített szeretőink a családok pusztítói. Férj és feleség közé lép, és elválasztja őket. Alternatív megoldásként olyan nőknek tekintjük őket, akik állandóan a férfijukra várnak, de soha nem tartják be a válás ígéretét. Van-e olyan nő, aki szívesen szeret?

Az első szex mögötted. Mi a következő?

Az első szex egy új ismerőssel a háta mögött van. Hogyan viszonyulsz most a párodhoz? Mi a következő lépés? Adunk néhány bevált tippet nőknek és férfiaknak egyaránt.

Hogyan tarts fenn egy szexi kapcsolatot!

A szex iránti étvágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolatban. A közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne pihenjen a babérjain, és tartsa aktívan szexuális életét. Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni

Mit várnak el a nők a szextől?

Szereted a párodat, de amikor eljön a szex ideje, azt tapasztalod, hogy az már nem olyan nagyszerű? A nők elutasítanak téged annak ellenére, hogy fantasztikus szerető akarsz lenni? A férfiak és a nők mást várnak el a szextől. És nem csak arról van szó, hogy a férfiak hajlandóbbak az egyéjszakás kalandokra. Szeretnél minden szerelmeskedést felejthetetlen élménnyé tenni? Aztán nézd meg, mit akarnak a nők!

Hogy ne felejtse el a veled való szexet

Nem fekszel egy ideje? Vagy csak szeretnéd feléleszteni a kapcsolatodat? A szerelem része a szerelemnek, és a jó szex csak a kapcsolatod javára válhat. Ezenkívül nem kell olyan nehéznek lennie egy férfinak az ágyban. A nagy melleknél vagy a gyakori szeretkezési vágynál fontosabb a hajlandóság meghallgatni és új dolgokat kipróbálni. Tehát mit tegyen, hogy ne felejtse el a veled való szexet?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!