Miért keresnek a nők szeretőket?

A legújabb felmérések szerint a hosszú távú kapcsolatban élő nők ugyanolyan gyakran hűtlenek, mint a férfiak. De különböznek abban, hogy mi vezeti őket a hitetlenséghez. Uraim, aggódnak amiatt, hogy a párod megcsal? Olvassa el a leggyakoribb okokat, amiért ez így van.

A partnernek nincs elég ideje rá

Egy nőnek szüksége van arra, hogy a szeretője neki szentelje magát. Tehát, ha a szabadidő nagy részét a barátokkal töltöd, konditerembe jársz, vagy csak a hobbiddal foglalkozol állandóan otthon, az zavarja a nőt. Ha talál valakit, aki megadja neki a szabadidejét, és csak ő érdekli, akkor valószínűleg vonzódni fog hozzá. A rossz hír az, hogy Ön, aki vállalkozásba kezd, vagy más okok miatt rengeteg időt szán a munkára, ezt sem fogja elkerülni. Egy nő ezt racionálisan meg tudja érteni, de nem szabadul meg olyan könnyen a magány érzésétől.

Aktívan kommunikálsz volt pároddal

Szomorú, ugye ? Egyrészt mindenki azt mondja, milyen nagyszerű jó barátságban maradni az exeivel. De ha túl sok időt töltesz az exeddel, azt a jelenlegi párod egyáltalán nem szereti. Legyen szó arról, hogy időnként elmész egy bárba az exeddel, segítesz neki költözni, vagy szinte öntudatlanul beveszed a baráti társaságodba, amikor róluk beszélsz. Lehet, hogy a legtisztább okai vannak, de jelenlegi partnere mindig azon fog töprengeni, hogy van-e még valami köztetek.

A szerelem köztetek elhalványult

Kapcsolatod megrekedt. akkor ér véget, amikor gyakorlatilag semmi vagy. Egyikőtök sem döntött még a szakítás mellett. Ez még mindig így működik. Csak arról van szó, hogy nincs szerelem köztetek. Lehet, hogy egy nő tudat alatt éppen ezt keresi. Szerelem, elfoglaltság, szórakozás, szenvedély. Vagy van egy rosszabb lehetőség is, egyszerűen keres valakit, akiért elcserélhet. Ebben az esetben nincs bátorsága szembenézni a szakítással, vagy nem akar, vagy nem tud egyedül élni.

Diszfunkcionális szerelmi élet

Ahogyan a Az elején a nők más okokból csalnak, mint a férfiak. Többnyire. A nem kielégítő szerelmi élet a legkevésbé gyakori, de egyben fontos „ok”. Nem tudjátok egymást kielégíteni, szerelmi érdekeitek nem egyezik, csak a saját örömötök érdekli... Ennek sok oka lehet. Ha egy nő hosszú ideig elégedetlen a szexuális téren, akkor szeretőt kezd keresni.


Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy nagy szerető vagy?

Van szeretőd, de nem biztos benne, hogy jó vagy-e az ágyban? Nem tudod, hogy kielégítheted-e szeretődet az ágyban? Viselkedéséből derül ki.

Szex a vízben: romantika vagy hülyeség?

Egy szerelmes pár közvetlenül a tengerparton szeretkezik. A fiatal szerelmesek hancúroznak a vízben, majd hosszan ölelik egymást. A romantikus filmek szó szerint hemzsegnek a tenger vagy a tó partján szexelt párok jelenetétől. Álmodsz hasonló élményről? Lehetőleg közvetlenül a hűtőelem "karjaiban"? Olvassa el, mire figyeljen!

Soha ne mondd el ennek a nőnek

Vannak olyan dolgok, amelyeket soha nem szabad elmondania szerelmének. Ne feledje, hogy az őszinteség fontos egy kapcsolatban, és az eltitkolózás soha nem vezet semmi jóra. Vannak azonban bizonyos dolgok, amelyek nyilvánosságra hozatala többet árt, mint használ. Melyek azok?

Hűtlen voltál! Hogyan ne fedd fel magad?

Berúgtál egy partin, és reggel egy idegen férfival ébredtél az ágyban. Vagy éppen jelentéktelen románcot folytat egy munkahelyi kollégájával? Még a nők is néha "szakítanak", és elkezdenek randevúzni egy másik férfival, pedig a kapcsolatuk lényegében ideális. Veled is megtörtént ez? Ismerje meg, hogyan kerülheti el a nyilvánosságra hozatalt.

Hány partnernek kell átmennie a hálószobáján?

Hány partnert érdemes kipróbálnod egy életen át az ágyban? 2, 5, 10, 15 vagy több? Hány szőrmetszetet tekintenek majd szokatlannak és hány szexuálisan tapasztalatlannak? Kérdezte már a párod, hány férfival feküdtél le életedben? Érdekelte már a párod, hogy előtte hány szeretőd volt? Hogyan válaszolt erre a trükkös kérdésre?

Vegye ki a szexuális életét a sztereotípiákból

Még a legtökéletesebb kapcsolat is megtapasztalhatja az unalmat az ágyban. Hogyan kerüld el, vagy hogyan űzd el, ha már bekúszott közéd?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!