Miért nem akar veled lefeküdni?

A partnere már nem feküdt le veled? Egyik napról a másikra történt, és nem tudod miért? Ennek a helyzetnek több logikus magyarázata is van. Szeretnéd tudni, hogy melyik? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Gyógyszerek

Tudta, hogy sok gyógyszer csökkenti az emberek szexuális vágyát? Antibiotikumok, antidepresszánsok, vérnyomáscsökkentők, fogamzásgátlás és még sok más. Ezeknek a tablettáknak a hosszú távú bevétele heves hangulati ingadozásokat okoz. Ha valakit sokáig kezelnek, már nem lehet ugyanolyan szexuális vonzereje, mint korábban. Ha ez az Ön esete is, azonnal tájékoztassa kezelőorvosát, aki ezeket a gyógyszereket felírja ezekről a változásokról.

Hűtlenség

Az egyik ok, amiért egy barát/barátnő nem akar veled aludni hirtelen, lehet hűtlenség. Nem kell szexelnie veled, mert van belőle bőven máshol. Talán szerelmed valami újat akart kipróbálni ebben az irányban. De hogyan lehet kideríteni, hogy valóban megcsal-e? Kövesse nyomon a bevételeit. Most mire költik a pénzt? Figyelje meg, milyen gyakran hagyja el otthonát alapos ok nélkül. Figyeld meg, ha partnered most jobban ápolja, mint korábban. A gyanút egyelőre tartsa meg magának. Így sokkal könnyebb lesz a „keresése”.

Munkaholizmus

Úgy érzi, hogy mostanában partnere a munkát helyezi előtérbe az Önnel töltött idő helyett? Gyakran jön haza későn és fáradtan? Haza viszi a munkát? Inkább a számítógép előtt ül és dolgozik, ahelyett, hogy veled vacsorázna? Pontosan ezt teszik a munkamániások. Számukra a munka az első, annyira elfoglaltak, hogy már azt sem tudják, mit jelent a szex. Ne habozzon beszélni erről a helyzetről partnerével, mielőtt túl késő lenne.

Stressz

A barátja/barátnője rossz hangulatban jött haza mostanában? Nem akarja elhitetni veled, hogy mi zavarja? Bármi lehet. Munkahelyi nehézségek, aggódás egy beteg szerette miatt, bármi. Bármi is legyen az, stresszt okoz szeretettjének. Valószínűleg másra sem gondol, csak a szenvedésére. Ilyen pillanatokban a szex iránti vágy egyszerűen gyorsan eltűnik. Meg kell tanulnod a titkot a férjedtől/feleségedtől, hogy megtudd, mi a probléma.

Egészségtelen életmód

Gyakran ül-e partnere a tévé vagy a számítógép előtt, és együtt eszik édességek és egyéb gyorsételek? A lustaság következtében az ember szervezete elgyengül. Már nincs olyan állóképessége, mint amikor az egyén tett valamit a testéért. A rossz életmód meghozza a hatását. Jó formában kell lenned a szexhez, különben rettenetesen kifulladsz, és ritkán éred el a csúcspontodat. Ösztönözze partnerét a testmozgásra és az étrend megváltoztatására. Az eredmények hamarosan megérkeznek.


Hasonló cikkek

24 szexpozíció, amitől élvezni fogod a decembert

Elég idős vagy egy édes csokoládéval teli adventi naptárhoz? Próbáld ki ezeket a szexpozíciókat partnereddel, és élvezd a decembert.

A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

5 jel, hogy tudd, hogy egy férfi akar téged!

A férfiak közvetlenebbül cselekszenek, mint a nők. De néha még ők sem egészen biztosak abban, hogy mit gondolnak valójában. És főleg az a dögös fickó a bárban, akitől csak úgy remegett a térded. Csak össze akartad pakolni, de nem volt benne biztos, hogy megéri-e? Attól féltél, hogy szégyellni fogod magad előtte? Ismerünk 5 garantált jelet, amelyek alapján mindig tudni fogod, hogy egy férfi akar téged.

Mely férfiak hajlamosabbak a hűtlenségre?

A hűtlenség nem ritka manapság. Sőt nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyakoribb, mint a hűség. De senki sem akarja, hogy megcsalja a partner, akit szeret. Ezért kerülje el az ilyen kellemetlen élményt, mielőtt túl késő lenne. Felhívjuk a figyelmet néhány olyan férfitípusra, akik hajlamosabbak a hűtlenségre, mint mások.

Hogyan hozd vissza a szenvedélyt a szexuális életedbe?

Rutinnak érzi partnere szexét? Kiszállt belőle minden szenvedély? Nem lesz könnyű, de tehetsz valamit a probléma ellen. Próbáljon ki néhányat a következő tippek közül, amelyek után a szenvedély visszatérhet intim életébe.

Honnan tudod, hogy nagy szerető vagy?

Van szeretőd, de nem biztos benne, hogy jó vagy-e az ágyban? Nem tudod, hogy kielégítheted-e szeretődet az ágyban? Viselkedéséből derül ki.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!