Miért nem akar veled lefeküdni?

A partnere már nem feküdt le veled? Egyik napról a másikra történt, és nem tudod miért? Ennek a helyzetnek több logikus magyarázata is van. Szeretnéd tudni, hogy melyik? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Gyógyszerek

Tudta, hogy sok gyógyszer csökkenti az emberek szexuális vágyát? Antibiotikumok, antidepresszánsok, vérnyomáscsökkentők, fogamzásgátlás és még sok más. Ezeknek a tablettáknak a hosszú távú bevétele heves hangulati ingadozásokat okoz. Ha valakit sokáig kezelnek, már nem lehet ugyanolyan szexuális vonzereje, mint korábban. Ha ez az Ön esete is, azonnal tájékoztassa kezelőorvosát, aki ezeket a gyógyszereket felírja ezekről a változásokról.

Hűtlenség

Az egyik ok, amiért egy barát/barátnő nem akar veled aludni hirtelen, lehet hűtlenség. Nem kell szexelnie veled, mert van belőle bőven máshol. Talán szerelmed valami újat akart kipróbálni ebben az irányban. De hogyan lehet kideríteni, hogy valóban megcsal-e? Kövesse nyomon a bevételeit. Most mire költik a pénzt? Figyelje meg, milyen gyakran hagyja el otthonát alapos ok nélkül. Figyeld meg, ha partnered most jobban ápolja, mint korábban. A gyanút egyelőre tartsa meg magának. Így sokkal könnyebb lesz a „keresése”.

Munkaholizmus

Úgy érzi, hogy mostanában partnere a munkát helyezi előtérbe az Önnel töltött idő helyett? Gyakran jön haza későn és fáradtan? Haza viszi a munkát? Inkább a számítógép előtt ül és dolgozik, ahelyett, hogy veled vacsorázna? Pontosan ezt teszik a munkamániások. Számukra a munka az első, annyira elfoglaltak, hogy már azt sem tudják, mit jelent a szex. Ne habozzon beszélni erről a helyzetről partnerével, mielőtt túl késő lenne.

Stressz

A barátja/barátnője rossz hangulatban jött haza mostanában? Nem akarja elhitetni veled, hogy mi zavarja? Bármi lehet. Munkahelyi nehézségek, aggódás egy beteg szerette miatt, bármi. Bármi is legyen az, stresszt okoz szeretettjének. Valószínűleg másra sem gondol, csak a szenvedésére. Ilyen pillanatokban a szex iránti vágy egyszerűen gyorsan eltűnik. Meg kell tanulnod a titkot a férjedtől/feleségedtől, hogy megtudd, mi a probléma.

Egészségtelen életmód

Gyakran ül-e partnere a tévé vagy a számítógép előtt, és együtt eszik édességek és egyéb gyorsételek? A lustaság következtében az ember szervezete elgyengül. Már nincs olyan állóképessége, mint amikor az egyén tett valamit a testéért. A rossz életmód meghozza a hatását. Jó formában kell lenned a szexhez, különben rettenetesen kifulladsz, és ritkán éred el a csúcspontodat. Ösztönözze partnerét a testmozgásra és az étrend megváltoztatására. Az eredmények hamarosan megérkeznek.


Hasonló cikkek

Mit utálnak a férfiak az ágyban?

A nők viszonylag magas követelményeket támasztanak a férfiakkal szemben az ágyban. Néhányuknak nem okoz gondot megemlíteni, mit várnak el a szextől. Az urak gyakran egy kicsit visszafogottabbak a szexet illetően. Inkább cselekszenek, mint beszélnek. Mindenesetre tudnod kell, mit nem szeretnek a férfiak az ágyban.

A szexről szóló beszélgetéseket abba kell hagynod

A késztetés, hogy valakinek hazudjon, néha szinte ellenállhatatlan. Akár a saját nyugalmad miatt, akár azért, mert nem akarod megbántani a kedvesed. Ismered?

Szexuális fantáziák, amelyekről a nők nem szeretnek beszélni

Bár a szexről beszélni nem olyan tabu, mint korábban, még mindig vannak köztünk olyanok, akiknek gondja van vele. Ez azért van, mert ez személyes preferencia kérdése, ráadásul szemtől szemben. És erre még nem mindenki képes. Ráadásul a nők gyakran álmodnak olyan dolgokról, amelyeket főleg a férfiak nem tudnak elképzelni. Uraim, be akarják valósítani párjuk fantáziáját? Milyenek? Kérdezze meg partnerét egy zárt hálószoba sötétjében, hogy szeretné-e kipróbálni az alábbi szexuális fantáziák valamelyikét. Lehet, hogy meg fog lepődni lelkes reakciójukon.

A nők nem ezt akarják az ágyban

Férfiak és nők egyaránt szeretik a szenvedélyes szeretkezést. Sajnos a nők különösen gyakran nem tudják megmondani, ha valami nem tetszik nekik, vagy ha valami nem egészen tetszik. Neked is van otthon olyan barátnőd, aki nem nagyon nyitott a szexre? Leírtuk nektek, mi zavarja a legjobban a nőket az ágyban!

Szex a vízben: romantika vagy hülyeség?

Egy szerelmes pár közvetlenül a tengerparton szeretkezik. A fiatal szerelmesek hancúroznak a vízben, majd hosszan ölelik egymást. A romantikus filmek szó szerint hemzsegnek a tenger vagy a tó partján szexelt párok jelenetétől. Álmodsz hasonló élményről? Lehetőleg közvetlenül a hűtőelem "karjaiban"? Olvassa el, mire figyeljen!

Hol lehet élvezni a szexet nyáron?

Minden zöld, süt a nap. Igen, itt a nyár! És az úszás, napozás, kirándulások stb. mellett a nyár a szexhez is társul a természetben. Nem kell több réteg ruhát viselned, ami sokkal könnyebbé teszi a nyilvános szeretkezést. Tanácsot adunk Önnek, hol szexelhet partnerével ezeken a forró napokon.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!