Honnan tudod, hogy nagy szerető vagy?

Van szeretőd, de nem biztos benne, hogy jó vagy-e az ágyban? Nem tudod, hogy kielégítheted-e szeretődet az ágyban? Tudja meg a viselkedése alapján.

Gyakran szeretne találkozni veled

A férfi, akivel éppen alszol, gyakran hív. Kommunikálni akar veled, és mindenekelőtt gyakran látni akar. Alig várja, hogy szeretkezzen veled. Ha egy ideig nem látjátok egymást, legalább telefonos szexet követel. Győződjön meg róla, hogy viselkedése feldobja!

A szex után az ágyon fekszik és mosolyog

Észrevetted, hogy a szeretőd egy ideig csak fekszik az ágyon a csúcspont után? És ráadásul mosolyog? Ez annak a jele, hogy rendkívül elégedett volt a "teljesítményeddel". A minőségi szex kellemesen elfárasztja az embert.

Mindent megtesz az ágyban, amit csak akarsz

Szeretsz kísérletezni az ágyban, és megkéred a szeretődet is, hogy tegye meg ugyanezt? Ha ugyanazon a hullámhosszon van, akkor mindenben szívesen befogad téged. Igyekeznek a lehető legnagyobb örömet okozni. Értékeld ezt, mert ez azt jelenti, hogy meg akarja viszonozni az ágyban végzett jó "munkád".

Ajándékokat vásárol neked

Minden alkalommal, amikor találkozol, legalább egy kis figyelmet felhív rád. Cukorka doboz vagy virág. Nem kímélnek téged. Mindig fizetni fognak az ebédért vagy vacsoráért. Kényeztet, mert szeretőként pontokat szerez.

Amikor veled van, nem kell másra néznie

Van olyan férfi az ágyban, akinek van otthon felesége, és ráadásul nőcsábász is ? Ha el tudod fogadni, hogy te csak "a másik" vagy, akkor büszke lehetsz rá, hogy osztatlan figyelmet szentel rád. Nem azért fordul minden szoknyához, mert nagy szeretője vagy neki. Mindenáron meg akar tartani. Ha nem okoz problémát az ilyen típusú kapcsolat, élvezd!

Nyilvánosan gyakran megérint

Nyilvánosan néha megérinti a térdét, néha a dekoltázsát. Nem érdekli, hogy mások mit gondolnak róla. Egyszerűen imád téged, mert meg tudod csinálni vele az ágyban!Hasonló cikkek

A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

Tartsa fenn szexuális étvágyát még hosszú távú kapcsolatban is

Előbb-utóbb minden pár életében eljön az a pillanat, amikor már nem akar olyan gyakran szeretkezni, mint korábban. De egy ilyen helyzetnek nem kell örökké tartania, és nem is kell fokozódnia. Mit tehetsz azért, hogy szexuális életed gazdag és kielégítő legyen mindkettőtök számára még több éves kapcsolat után is?

Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

Miért nem akar veled lefeküdni?

A partnere már nem feküdt le veled? Egyik napról a másikra történt, és nem tudod miért? Ennek a helyzetnek több logikus magyarázata is van. Szeretnéd tudni, hogy melyik? Olvass, és megtudod!

Hogyan éld át az igazi örömöt?

Szeretne átélni egy orgazmust, amely elveszi minden érzékszervét? Akkor itt vagy. Merítsen ihletet tippjeinkből.

5 tipp a jobb szexért

Minden kapcsolat lehűlhet egy idő után. Unatkozik az ágyban? Hogyan lehet száműzni az unalmat, és hogyan lehet újra szikrát hozni a paplan alá?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!