Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, hogy mit kerülj el, hogy a kapcsolatod ne tönkremenjen az első randin.

Hat tanács, amit nem szabad figyelmen kívül hagynod, ha először szexelsz új partnerrel

  1. Ha gyanítja, hogy közeleg a D-nap, lassan kezdje el a felkészülést. Alakítsa ki megjelenését a legnagyobb megelégedésére. Ne felejtse el a megfelelő fehérneműt, különben olyan lesz, mint Bridget Jones. Természetesen ez a férfiakra is vonatkozik! Ezzel a lépéssel megszabadulhatsz a kezdeti szégyentől, amiért le kell vetkőzned a partnered előtt.

  2. Ne tekints partneredre isteni teremtménynek. Csökkentse minimálisra az elvárásait. Előfordulhat, hogy az első szex vele nem lesz tökéletes. Vedd észre, hogy a párod ugyanúgy ember, mint te, és nincsenek isteni tulajdonságai.

  3. Ne kerüld a kommunikációt az első szex előtt egy új partnerrel. Beszéljen arról, hogy mi okoz kényelmetlenséget az aktus során. Persze nem csak kellemetlen dolgokat kell megbeszélni, ellenkezőleg. Mondja el partnerének, mi izgat a legjobban. Ennek köszönhetően az első szex kiváló minőségű lehet.

  4. Semmilyen módon ne próbálja meggyorsítani az első közösülést. A csúcspont nem fog elfutni előled. Az előjátéknak köszönhetően a test lángra lobban a szenvedélytől. A gyengédség és a gyengédség sikeres véghez vezet. Ne félj jelentkezni rá. Aki komolyan gondolja Önt, nem fogja visszautasítani.

  5. A nagyobb biztonság érdekében ne kerülje az óvszert. Lehetséges, hogy a hölgy fogamzásgátlót szed, de még így sem szabad azonnal kockáztatni az új párjával. Később megfoghat valami nemi betegség, amelyről partnere nem tett említést. Akkor megbánhatod, hogy nem vettél védelmet.

  6. Ne hasonlítsa össze a szexet jelenlegi partnerével a volt partnerével. Ezt nem mindenki szereti hallani, mert rájön, hogy maga az aktus közben valaki másra gondolt. Sokak számára nagyon bántó lehet.


Hasonló cikkek

Szabadulj meg a rutintól a szerelmi életedben

Stereotip és unalmas a szexuális élete? Éleszd újra. Próbáljon ki valami szokatlant és újat. Tanácsot adunk, hogy mi legyen.

Olyan dolgok, amiket soha nem szabad megtenned az ágyban

Szeretné megfelelően élvezni a szexet, és ugyanakkor jó szerető lenni? Akkor bizonyos dolgokat ne csinálj az ágyban. Megmondjuk, mik ezek.

Mi az, ami minden férfit feldob?

Szeretne felvenni valakit, változatosabbá tenni szexuális életét, vagy csak egészséges módon provokálnia magát egy kapcsolatban? Íme néhány dolog, ami szinte minden férfit feldob, még akkor is, ha ezt nem is veszi észre. Nézze meg őket, és vegye kézbe a hatalmat. Ezután tetszés szerint dobja el.

Nyári szerelem❤

A nyár nem csak a nyaralást, a nyaralást, az utazást, az úszást, a medence melletti italozást, a strandon töltött időt foglalja magában, hanem a nyári szerelmet, flörtölést és szexet is. De a nyári szerelem némileg különbözik az általad ismert szerelemtől. Mire kell figyelni az ünnepek alatt? Milyen kockázatokkal járnak a nyári szerelmek?

Mit nem mond neked senki a szexről?

A szeretkezés minden kapcsolat fontos része. A hollywoodi filmek hatására azonban gyakran alábecsülik, és csak a testi vágyak kielégítésére degradálják. Ugyanakkor elég lenne még egy kicsit beszélgetni, és nem kellene olykor annyira megijesztenie egyikünket sem. Mit kellett volna már régen tudnod a szexről?

5 ok, amiért a reggeli szex a legjobb

A nap nem indulhat jobban, mint minőségi szexel. Állítsd kicsit korábbra az ébresztőt, és vigyázz a párodra a takaró alatt.

Legújabb cikkek

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!

Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.