Tantrikus szex

Rutinná vált számodra a szex? Változtasd meg! Próbáld ki a tantrikus szexet. Egyesítse nemcsak a testét, hanem az elméjét is. Nagyon meg fogsz lepődni, hogy ez a fajta szex mit tehet veled.

Mi a tantrikus szex?

A tantrikus szex nagyon mély és előnyös dolog a párok között. Két szerelmes ember testi és lelki egyesülése természetfeletti élményhez hasonlítható. A tantra segítségével az egyének megtanulják késleltetni az orgazmust, majd sokkal jobban élvezik, mint a klasszikus szex során. Vannak, akik egymás után több csúcspontot is elérnek. A szokásos szextől eltérően a tantra energiával tölt fel.

Tantrát tanulni

A tantriás szex egy hosszú tanulási folyamat. Minél tovább gyakorolja, annál jobb lesz az Ön számára. Szánjon rá időt, a tantrát nem lehet elsietni. Tanácsot adunk, hogyan járjon el helyesen.

Az első nap

Az első napon egyáltalán nem érintitek egymást. Ültek egymással szemben egy törökülésben. Térdre teszed a kezed. Ha úgy érzed, hogy nem bírod, és meg kell érintened a párodat, tedd a kezed a hátad mögé. Nézzenek egymás szemébe, ne mozdítsák sehova a babákat. Lassan szívja be a levegőt a tüdőbe, majd lassan fújja ki újra. Érezd a békét és a csendet magad körül. Maradjon ebben a helyzetben legalább egy órát.

Második nap

A második napon megérintheti egymást. Készítsen elő néhány virágot, tollat vagy fűszálat. Ezután finoman csúsztassa a tárgyat partnere testére. Kezdje a fejtől. Végezzen a lábnál. Teljesen kerülje a privát alkatrészeket. Ne felejtsd el érezni azt az erős szexuális légkört, amely energiával tölt fel az érintés során.

Harmadik nap

A harmadik napon ujjaival finoman érintse meg partnere minden testrészét . Szenvedélyes csókokat adhat az érintéshez. Ezúttal ne hagyjon ki egyetlen testrészt sem. Érezd intenzíven az érintéseket és a csókokat. Ne próbálja felgyorsítani ezt a folyamatot. Ellenkezőleg. Csinálj mindent nagyon lassan. A partner utáni vágya ezután gyorsan növekedni fog. Próbáljon továbbra is uralkodni magán, és ne szexeljen.

Negyedik nap

A negyedik napon elégedje meg magát egymás előtt. Csak magát érintheti meg. Csak a partneredre fogsz tudni nézni. Nagyon meleg lesz már, de azért próbálj kitartani! Fontos, mert hamarosan célba ér.

Ötödik nap

Az ötödik napon már nem kell visszatartania a nagy étvágyat. Élvezze a test és a lélek fúzióját maximálisan!


Hasonló cikkek

Szerelem vagy szex?

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de 5 emberből 4 nem tudja, hogy szerelmes-e, vagy ez csak szexuális vágy. Ha választ keresel arra, hogy mit érzel valójában, és hogyan ismerheted fel, akkor jó helyen jársz!

Mi a teendő, ha nem élvezi a szexet, miközben a partnere élvezi?

Jelenleg egyre gyakoribb, hogy az egyik partner elveszti a libidót, és nem akar szexet. A nők hajlamosabbak erre a problémára. A szextől való idegenkedés lassan tönkreteheti kapcsolatát. Ezért fontos, hogy ezt a problémát a lehető leggyorsabban megoldják. Először is meg kell találni az okot, amely csökkentette partnere szexuális vágyát.

Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 2. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Rossz szerető vagy?

A szex a partnerkapcsolat egyik alappillére. Amikor rossz, a kapcsolat gyakran tönkremegy. Szerinted te vagy a tökéletes szerető? És tényleg biztos benne? Nézze meg velünk, mit utálnak a nők az ágyban, és próbálja meg elkerülni ezeket a helyzeteket!

Milyen apróságok tehetik tönkre a szexet?

A jó szex könnyen elromolhat. Elég, ha kellemetlen apróságok vonják el a figyelmét, és azonnal ott a probléma. Elmondjuk, mik lehetnek ezek az "apróságok". És ki tudja, talán már tapasztalatból tudja, miről fogunk írni.

Hagyd ezt az 5 dolgot a hálószoba ajtaján kívül

A szex egy hosszú távú kapcsolatban nem csak a jó idők emléke. Több éves együttélés után is teljes kortyokban élvezheti. Tudjuk, hogyan kell újra felébreszteni benned az oroszlánokat és a tigriseket!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!