Tantrikus szex

Rutinná vált számodra a szex? Változtasd meg! Próbáld ki a tantrikus szexet. Egyesítse nemcsak a testét, hanem az elméjét is. Nagyon meg fogsz lepődni, hogy ez a fajta szex mit tehet veled.

Mi a tantrikus szex?

A tantrikus szex nagyon mély és előnyös dolog a párok között. Két szerelmes ember testi és lelki egyesülése természetfeletti élményhez hasonlítható. A tantra segítségével az egyének megtanulják késleltetni az orgazmust, majd sokkal jobban élvezik, mint a klasszikus szex során. Vannak, akik egymás után több csúcspontot is elérnek. A szokásos szextől eltérően a tantra energiával tölt fel.

Tantrát tanulni

A tantriás szex egy hosszú tanulási folyamat. Minél tovább gyakorolja, annál jobb lesz az Ön számára. Szánjon rá időt, a tantrát nem lehet elsietni. Tanácsot adunk, hogyan járjon el helyesen.

Az első nap

Az első napon egyáltalán nem érintitek egymást. Ültek egymással szemben egy törökülésben. Térdre teszed a kezed. Ha úgy érzed, hogy nem bírod, és meg kell érintened a párodat, tedd a kezed a hátad mögé. Nézzenek egymás szemébe, ne mozdítsák sehova a babákat. Lassan szívja be a levegőt a tüdőbe, majd lassan fújja ki újra. Érezd a békét és a csendet magad körül. Maradjon ebben a helyzetben legalább egy órát.

Második nap

A második napon megérintheti egymást. Készítsen elő néhány virágot, tollat vagy fűszálat. Ezután finoman csúsztassa a tárgyat partnere testére. Kezdje a fejtől. Végezzen a lábnál. Teljesen kerülje a privát alkatrészeket. Ne felejtsd el érezni azt az erős szexuális légkört, amely energiával tölt fel az érintés során.

Harmadik nap

A harmadik napon ujjaival finoman érintse meg partnere minden testrészét . Szenvedélyes csókokat adhat az érintéshez. Ezúttal ne hagyjon ki egyetlen testrészt sem. Érezd intenzíven az érintéseket és a csókokat. Ne próbálja felgyorsítani ezt a folyamatot. Ellenkezőleg. Csinálj mindent nagyon lassan. A partner utáni vágya ezután gyorsan növekedni fog. Próbáljon továbbra is uralkodni magán, és ne szexeljen.

Negyedik nap

A negyedik napon elégedje meg magát egymás előtt. Csak magát érintheti meg. Csak a partneredre fogsz tudni nézni. Nagyon meleg lesz már, de azért próbálj kitartani! Fontos, mert hamarosan célba ér.

Ötödik nap

Az ötödik napon már nem kell visszatartania a nagy étvágyat. Élvezze a test és a lélek fúzióját maximálisan!


Hasonló cikkek

Mit utálnak a férfiak az ágyban?

A nők viszonylag magas követelményeket támasztanak a férfiakkal szemben az ágyban. Néhányuknak nem okoz gondot megemlíteni, mit várnak el a szextől. Az urak gyakran egy kicsit visszafogottabbak a szexet illetően. Inkább cselekszenek, mint beszélnek. Mindenesetre tudnod kell, mit nem szeretnek a férfiak az ágyban.

Bújj be a nadrágjába

Dél óta alig várja, hogy hazaérjen a munkából? Este gyakorlatilag kopogtatsz a vágytól, de a párod még mindig a kanapén ül és semmi? Lehet, hogy csak rossz jeleket adsz neki. A legtöbb férfi egyáltalán nem veszi észre az apró jeleket. Szeretnéd tudni, hogyan kell biztosan ágyba hozni? Tanácsot adunk!

A leggyakoribb problémák a házas hálószobában

Az új házaspároknak valószínűleg még nincs problémájuk a hálószobában. Azok, akik már régóta együtt élnek, már tudják, mi történik. Fokozatosan eltűnik a hangulat a hálószobából, a szerelmeskedés kezd kötelezettségekkel teli kapcsolattá válni, rosszabb esetben már nem is emlékszel, mikor feküdtek utoljára együtt. Tekintse meg a házas hálószobában felmerülő leggyakoribb problémákat és azok megoldási módjait.

Szex a nyaraláson

Mész nyaralni? Egyedülálló vagy? Meleg helyre mész? Akkor biztosan van mire várnod. A déli desztinációkban mindenki a tenger mellett mutogatja meztelen testét és napozik a tengerparton. És mivel tölti a vakációt? A lebarnult honfitársak bűvöletébe kerülsz, és a szex is benne lesz? Vagy inkább meghátrálsz és nem lesz semmi? Nézzük meg, milyen előnyei és hátrányai vannak annak, ha egy külföldivel vakáció közben szexelünk.

Még a nők is fizetnek a szexért

A fizetett szex egészen a közelmúltig elsősorban a férfiak kiváltsága volt. Fokozatosan felerősödik azonban az a tendencia, hogy a nők nem csak a szerelem házában dolgoznak, hanem amikor a férfiakhoz hasonló szolgáltatásokat is igénybe vesznek, és hajlandóak fizetni is érte.

Az első szex után nem hívott

Tetszett neki első látásra? Te is őt? jól kijöttetek? Az első randevú jól sikerült, és elkezdtetek közös jövőt festeni? De az első együtt töltött éjszaka után nem hívott többet. Kíváncsi vagy, miért? Megtudtuk helyetted!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!