Tantrikus szex

Rutinná vált számodra a szex? Változtasd meg! Próbáld ki a tantrikus szexet. Egyesítse nemcsak a testét, hanem az elméjét is. Nagyon meg fogsz lepődni, hogy ez a fajta szex mit tehet veled.

Mi a tantrikus szex?

A tantrikus szex nagyon mély és előnyös dolog a párok között. Két szerelmes ember testi és lelki egyesülése természetfeletti élményhez hasonlítható. A tantra segítségével az egyének megtanulják késleltetni az orgazmust, majd sokkal jobban élvezik, mint a klasszikus szex során. Vannak, akik egymás után több csúcspontot is elérnek. A szokásos szextől eltérően a tantra energiával tölt fel.

Tantrát tanulni

A tantriás szex egy hosszú tanulási folyamat. Minél tovább gyakorolja, annál jobb lesz az Ön számára. Szánjon rá időt, a tantrát nem lehet elsietni. Tanácsot adunk, hogyan járjon el helyesen.

Az első nap

Az első napon egyáltalán nem érintitek egymást. Ültek egymással szemben egy törökülésben. Térdre teszed a kezed. Ha úgy érzed, hogy nem bírod, és meg kell érintened a párodat, tedd a kezed a hátad mögé. Nézzenek egymás szemébe, ne mozdítsák sehova a babákat. Lassan szívja be a levegőt a tüdőbe, majd lassan fújja ki újra. Érezd a békét és a csendet magad körül. Maradjon ebben a helyzetben legalább egy órát.

Második nap

A második napon megérintheti egymást. Készítsen elő néhány virágot, tollat vagy fűszálat. Ezután finoman csúsztassa a tárgyat partnere testére. Kezdje a fejtől. Végezzen a lábnál. Teljesen kerülje a privát alkatrészeket. Ne felejtsd el érezni azt az erős szexuális légkört, amely energiával tölt fel az érintés során.

Harmadik nap

A harmadik napon ujjaival finoman érintse meg partnere minden testrészét . Szenvedélyes csókokat adhat az érintéshez. Ezúttal ne hagyjon ki egyetlen testrészt sem. Érezd intenzíven az érintéseket és a csókokat. Ne próbálja felgyorsítani ezt a folyamatot. Ellenkezőleg. Csinálj mindent nagyon lassan. A partner utáni vágya ezután gyorsan növekedni fog. Próbáljon továbbra is uralkodni magán, és ne szexeljen.

Negyedik nap

A negyedik napon elégedje meg magát egymás előtt. Csak magát érintheti meg. Csak a partneredre fogsz tudni nézni. Nagyon meleg lesz már, de azért próbálj kitartani! Fontos, mert hamarosan célba ér.

Ötödik nap

Az ötödik napon már nem kell visszatartania a nagy étvágyat. Élvezze a test és a lélek fúzióját maximálisan!


Hasonló cikkek

5 tipp a jobb szex érdekében

Minden kapcsolat idővel kihűlhet. Unalmas az ágyban? Hogyan távolítsuk el az unalmat és hozzuk vissza az egymás iránti vágyat?

Hagyja magát kényeztetni!

A hagyományos nézet szerint a nők mindig, a férfiak pedig egyáltalán nem akarják, hogy öleljék őket. Valójában mindkét nem egyforma. Főleg azért, mert a szeretett emberrel való összebújás mindkettőjük számára ugyanazokat az előnyöket hozza. Melyek ezek, és miért érdemes többet ölelni, mint korábban?

5 típusú szerető: melyik a tiéd?

Néhány férfi nem elégedett a párkapcsolatukkal. Emiatt találnak egy szeretőt. De mindegyik teljesen más. Bemutatjuk az 5 leggyakoribb szerelmes típust. Melyik van az ágyban?

Ne csináld ezt az ágyban

Nem számít, mennyire tapasztalt szexuálisan, egy kis plusz oktatás sosem árt, nem gondolod? A szex még a legjobb kapcsolatban is leküzdhetetlen problémává válhat, ha olyasmit csinálsz, amit a másik fél nem szeret. De amíg kedvese ezt nem mondja, kerülje a következő dolgokat.

Megbékélés a szexszel? igen vagy nem

Verekedett? Szeretnél egy hétig elkerülni a nyugodt háztartást, de nem tudod, mit csinálj? Szerinted a megbékélési szex lehet a kulcsa a partnerproblémák megoldásának? Nézzük meg ennek az engesztelő eszköznek az előnyeit és hátrányait!

Telefonszex, randevúzások, SMS-ek... Ez hűtlenség?

Ma már nem a telefon az egyetlen módja az úgynevezett virtuális szexnek. Nemcsak a filmek, könyvek, de a reklámok is tele vannak szexszel, és ezt senki sem találja furcsának. De az más, ha a kedvesed, vagy ha úgymond egyedül élvezed a virtuális játékokat. A másik nélkül. Ez csak egy ártatlan mulatság, vagy hűtlenség? Gyere és nézd meg velünk.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!