Amikor egy férfinak nincs kedve szexhez

Különösen a középkorú nők gyakran mentegetik magukat a szex alól. Ebben a témában még számos vicc is van. De mi van akkor, ha akinek megint fáj a feje, az egy férfi? Abban a pillanatban nőként biztosan azt fogja gondolni, hogy valami nincs rendben veled vagy vele. De még egy férfinak sem kell állandóan és mindenhol kedve szexelni. Mit kell kerülniük a nőknek, ha partnerük megtagadja a szexet?

Megaláztatás

A férfiak még mindig abban a hitben nőnek fel, hogy a megfelelő pasi mindig szexet akar. De sajnos ez nem igaz. A férfiak azonban nehezen ismerik be. Ha ez a helyzet adódik, ne gúnyolja partnerét. Hasonlóképpen, ne vádoljon vele, és ne próbálja meg elárulni a bizalmát. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy ne legyen kedve szexelni, amikor a szerelme eszébe jut.

Hagyja figyelmen kívül az elutasítást

Ha fáradt vagy éppen kedvében van, gondoljon arra, hogy mit érezne, ha a partnere állandóan nyomást gyakorolt rád és szexet követelt. Egy ilyen helyzetben nyugodt akar lenni. Tehát tartsa tiszteletben partnere hangulatát és jelenlegi lelkiállapotát. Biztosan nem akar bántani azzal, hogy megtagadja. Mindenekelőtt ne kérdezzen állandóan. Nemcsak neki teszel szolgálatot, hanem magadnak is. Ha végül sikerül meggyőznie partnerét, nagy valószínűséggel csalódni fog.

Keressen helyettesítőt

Nem akar veled aludni hosszabb ideig? A helyettesítő keresése nem megoldás. Ezt jobb elkerülni. A hűtlenség a pokolba vezető út. Izgalmas lehet, ha van melletted valaki. Másrészt a meglévő kapcsolatodat kockáztatod a hűtlenséggel. Mielőtt elindulna a bárba potenciális szerelmesekre vadászni, gondolja át újra, és beszélje meg partnerével, hogy miért van ez így. Próbáld meg közösen kideríteni a problémád okát. Valószínűleg nem oldja meg a hűtlenséget az a tény, hogy jelenleg dühös vagy sérteget a partnered, mert elkerül téged az ágyban.

Önvád

Egy utolsó jó tanács. Ne hibáztasd azonnal magadat, ha partnered éppen nem akar szexet. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy valami baj van veled. Még egy férfinak is joga van elutasítani téged, ahogy te is elutasíthatod őt. Emlékezzen csak arra, hányszor keresett kifogásokat valamiért. Lehet, hogy csalódott volt, de nem csinált belőle nagy ügyet. Tehát rendezze be magát ugyanúgy.


Hasonló cikkek

Inkább ne kezdj semmit a főnökkel!

A főnöke figyel rád, és nem érdekel? Napokat töltök együtt és kedvesek vagytok? Akkor nincs min csodálkozni. Ilyen körülmények között könnyen kialakul egyfajta kölcsönös kötődés. De tényleg így van? Ügyeljen erre az öt dologra, mielőtt viszonyt kezd a főnökével.

Honnan tudod, hogy nagy szerető vagy?

Van szeretőd, de nem biztos benne, hogy jó vagy-e az ágyban? Nem tudod, hogy kielégítheted-e szeretődet az ágyban? Viselkedéséből derül ki.

Hibák az ágyban csillagjegy szerint - 1. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Az első szex mögötted. Mi a következő?

Az első szex egy új ismerőssel a háta mögött van. Hogyan viszonyulsz most a párodhoz? Mi a következő lépés? Adunk néhány bevált tippet nőknek és férfiaknak egyaránt.

Mi a teendő, ha gyermeke látta, hogy szexelsz?

Élvezte a szenvedélyes szexet éppen abban a pillanatban, amikor gyermeke berontott mögötte a hálószobába? Nem tudja, hogyan viselkedjen utána gyermekével? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk.

5 jel, hogy tudd, hogy egy férfi akar téged!

A férfiak közvetlenebbül cselekszenek, mint a nők. De néha még ők sem egészen biztosak abban, hogy mit gondolnak valójában. És főleg az a dögös fickó a bárban, akitől csak úgy remegett a térded. Csak össze akartad pakolni, de nem volt benne biztos, hogy megéri-e? Attól féltél, hogy szégyellni fogod magad előtte? Ismerünk 5 garantált jelet, amelyek alapján mindig tudni fogod, hogy egy férfi akar téged.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!