Amikor egy férfinak nincs kedve szexhez

Különösen a középkorú nők gyakran mentegetik magukat a szex alól. Ebben a témában még számos vicc is van. De mi van akkor, ha akinek megint fáj a feje, az egy férfi? Abban a pillanatban nőként biztosan azt fogja gondolni, hogy valami nincs rendben veled vagy vele. De még egy férfinak sem kell állandóan és mindenhol kedve szexelni. Mit kell kerülniük a nőknek, ha partnerük megtagadja a szexet?

Megaláztatás

A férfiak még mindig abban a hitben nőnek fel, hogy a megfelelő pasi mindig szexet akar. De sajnos ez nem igaz. A férfiak azonban nehezen ismerik be. Ha ez a helyzet adódik, ne gúnyolja partnerét. Hasonlóképpen, ne vádoljon vele, és ne próbálja meg elárulni a bizalmát. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy ne legyen kedve szexelni, amikor a szerelme eszébe jut.

Hagyja figyelmen kívül az elutasítást

Ha fáradt vagy éppen kedvében van, gondoljon arra, hogy mit érezne, ha a partnere állandóan nyomást gyakorolt rád és szexet követelt. Egy ilyen helyzetben nyugodt akar lenni. Tehát tartsa tiszteletben partnere hangulatát és jelenlegi lelkiállapotát. Biztosan nem akar bántani azzal, hogy megtagadja. Mindenekelőtt ne kérdezzen állandóan. Nemcsak neki teszel szolgálatot, hanem magadnak is. Ha végül sikerül meggyőznie partnerét, nagy valószínűséggel csalódni fog.

Keressen helyettesítőt

Nem akar veled aludni hosszabb ideig? A helyettesítő keresése nem megoldás. Ezt jobb elkerülni. A hűtlenség a pokolba vezető út. Izgalmas lehet, ha van melletted valaki. Másrészt a meglévő kapcsolatodat kockáztatod a hűtlenséggel. Mielőtt elindulna a bárba potenciális szerelmesekre vadászni, gondolja át újra, és beszélje meg partnerével, hogy miért van ez így. Próbáld meg közösen kideríteni a problémád okát. Valószínűleg nem oldja meg a hűtlenséget az a tény, hogy jelenleg dühös vagy sérteget a partnered, mert elkerül téged az ágyban.

Önvád

Egy utolsó jó tanács. Ne hibáztasd azonnal magadat, ha partnered éppen nem akar szexet. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy valami baj van veled. Még egy férfinak is joga van elutasítani téged, ahogy te is elutasíthatod őt. Emlékezzen csak arra, hányszor keresett kifogásokat valamiért. Lehet, hogy csalódott volt, de nem csinált belőle nagy ügyet. Tehát rendezze be magát ugyanúgy.


Hasonló cikkek

Hogyan javíts a szexuális életeden 2019-ben?

Hogy vannak az állásfoglalásai? Mindjárt vége az új év első hónapjának, így már lehet értékelni. Még mindig edzőterembe jársz, fogysz, leszoksz a dohányzásról vagy kevesebbet dolgozol? Szánjon egy percet, és nézze meg, hogyan javíthatja szexuális életét ebben az évben. Végül is ez egy kicsit kellemesebb felbontás, mint a fent említett, mit szólsz?

Működhet-e a házasság (párkapcsolat) szex nélkül?

Már csak könyvek olvasására és nyugodt alvásra használja a hálószobáját? A szexuális vágy eltűnt az életedből? Már nem szeretőként élsz, hanem régi barátként? Működhet-e egy ilyen házasság hosszú távon?

Nyári szerelem❤

A nyár nem csak a nyaralást, a nyaralást, az utazást, az úszást, a medence melletti italozást, a strandon töltött időt foglalja magában, hanem a nyári szerelmet, flörtölést és szexet is. De a nyári szerelem némileg különbözik az általad ismert szerelemtől. Mire kell figyelni az ünnepek alatt? Milyen kockázatokkal járnak a nyári szerelmek?

Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.

Nem csak az ágyban élvezheti a jó szexet

Úgy gondolja, hogy az ágyában élvezheti a legjobban a szexet? Hiba! Szereskedj máshol, mint a hálószobában. Minden lakásban számos olyan hely található, ahol a szex még izgalmasabb lehet. Megmutatjuk, mik ezek.

Inkább ne kezdj semmit a főnökkel!

A főnöke figyel rád, és nem érdekel? Napokat töltök együtt és kedvesek vagytok? Akkor nincs min csodálkozni. Ilyen körülmények között könnyen kialakul egyfajta kölcsönös kötődés. De tényleg így van? Ügyeljen erre az öt dologra, mielőtt viszonyt kezd a főnökével.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!