Mit utálnak a férfiak az ágyban?

A nők viszonylag magas követelményeket támasztanak a férfiakkal szemben az ágyban. Néhányuknak nem okoz gondot megemlíteni, mit várnak el a szextől. Az urak gyakran egy kicsit visszafogottabbak a szexet illetően. Inkább cselekszenek, mint beszélnek. Mindenesetre tudnod kell, hogy a férfiak mit nem szeretnek az ágyban.

Hagyd rájuk a kezdeményezést

Néhány férfi domináns az ágyban, mások pedig alázatosak. Mindkét esetben az urak várják a kezdeményezést. Nem szeretik, ha az ágyban fekszel, és mindent neked kell "kidolgoznod". A férfiak a vadabb nőket részesítik előnyben a szexben. Ne félj kioldani. Kellemesen megleped őket!

Kevés az önbizalmad

A férfiak nem szeretik, ha a nők szégyellnek valamit az ágyban. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak vannak furcsaságai. Cellulit, megereszkedett mell vagy néhány plusz kiló. Ha a partnerei szeretnek téged, ezek a dolgok egyáltalán nem számítanak. Éppen ellenkezőleg, zavarja őket, ha állandóan panaszkodnak a problémás területekről, vagy akár megtagadják a nappali szexet. És csak azért, mert szégyelli magát. A férfiak szeretik a spontaneitást az ágyban. Határozottan hagyja ki a szégyent.

Orgazmust színlelsz

Az orgazmus színlelése az egyik olyan dolog, amit a férfiak nagyon utálnak. És ez főleg azért van, mert nem bízhatnak benned, függetlenül attól, hogy eléred-e a csúcspontot vagy sem. Az orgazmus színlelése neked is rossz. Ha nem bízol ebben a partnerben, akkor nem fogsz tudni együtt dolgozni rajta. A kapcsolat frissességének megőrzése érdekében ebben az esetben az igazat kell mondani.

Nevetés

A férfiak nem szeretik a nők kuncogását szex közben. Eltereli a figyelmüket, és nem tudnak koncentrálni. Ha van időd nevetni szex közben, az azt jelenti, hogy a szexuális kapcsolat nem szokványos számodra. A partnerek tisztában vannak ezzel. Jobb, ha soha többé nem nevetsz szex közben, különben megsérted a férfi egójukat.

Tartsd meg magadnak, amit szeretsz

A férfiak ösztönösen elvárják, hogy elmondd nekik, mit szeretsz. szexuális tanácsok. Mindkettőtöknek segíteni fog. Partnere biztos lesz benne, hogy igazán szereti, amit csinál. Ha nem tudatod vele, azon tűnődni fog, hogy megfelelően kielégít-e. Ne légy félénk, és mondd el neki, mit szeretsz az ágyban.


Hasonló cikkek

Hol lehet élvezni a szexet nyáron?

Minden zöld, süt a nap. Igen, itt a nyár! És az úszás, napozás, kirándulások stb. mellett a nyár a szexhez is társul a természetben. Nem kell több réteg ruhát viselned, ami sokkal könnyebbé teszi a nyilvános szeretkezést. Tanácsot adunk Önnek, hol szexelhet partnerével ezeken a forró napokon.

Örök szerető – szerencsétlenség vagy cél?

Rögzített szeretőink a családok pusztítói. Férj és feleség közé lép, és elválasztja őket. Alternatív megoldásként olyan nőknek tekintjük őket, akik állandóan a férfijukra várnak, de soha nem tartják be a válás ígéretét. Van-e olyan nő, aki szívesen szeret?

Kit ne vigyen ágyba?

Az alkalmi szex alapvetően semmi baj. Éppen ellenkezőleg. Felvisz a felhőkig. Csak vigyázni kell, kit viszel ágyba. Többféle ember létezik, akikkel nem szabad kapcsolatot teremtened!

Mit utálnak a nők az ágyban?

A férfiak szex közben gyakran csinálnak olyan dolgokat, amelyeket a nők nem nagyon szeretnek. Sajnos úgy gondolják, hogy vonzóak vagy akár izgalmasak a hölgyek számára. Olvassa el, hogy a nőknek mi az, amire nincs sok szükségük szex közben.

Érett szex? Nincsenek tabuk!

Ön is kizárólag a fiatalsággal köti össze a szexet és az intim életet? Gondolod, hogy idős korban az emberekből nemcsak a szeretkezési vágy hiányzik, hanem a szex képessége is? Nem így van! A férfiak a húszas éveikben a legaktívabbak, majd éppen a hatvanas éveikhez közeledve. És a nők? Pontosan úgy. Nézzük meg közelebbről.

Hogyan lehet helyreállítani a kapcsolatot és a szexet a hűtlenség után?

A hűtlenség körülöttünk van. Gyakran írnak róla magazinok, és beszélnek róla az emberek. A partnerek megcsalása ősidők óta létezik, és biztosan nem szűnik meg a jövőben sem. De mi van akkor, ha téged is megérint ez a kellemetlen helyzet? Inkább választanál a távozás vagy a megbocsátás lehetőségét?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!