Mit utálnak a férfiak az ágyban?

A nők viszonylag magas követelményeket támasztanak a férfiakkal szemben az ágyban. Néhányuknak nem okoz gondot megemlíteni, mit várnak el a szextől. Az urak gyakran egy kicsit visszafogottabbak a szexet illetően. Inkább cselekszenek, mint beszélnek. Mindenesetre tudnod kell, hogy a férfiak mit nem szeretnek az ágyban.

Hagyd rájuk a kezdeményezést

Néhány férfi domináns az ágyban, mások pedig alázatosak. Mindkét esetben az urak várják a kezdeményezést. Nem szeretik, ha az ágyban fekszel, és mindent neked kell "kidolgoznod". A férfiak a vadabb nőket részesítik előnyben a szexben. Ne félj kioldani. Kellemesen megleped őket!

Kevés az önbizalmad

A férfiak nem szeretik, ha a nők szégyellnek valamit az ágyban. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak vannak furcsaságai. Cellulit, megereszkedett mell vagy néhány plusz kiló. Ha a partnerei szeretnek téged, ezek a dolgok egyáltalán nem számítanak. Éppen ellenkezőleg, zavarja őket, ha állandóan panaszkodnak a problémás területekről, vagy akár megtagadják a nappali szexet. És csak azért, mert szégyelli magát. A férfiak szeretik a spontaneitást az ágyban. Határozottan hagyja ki a szégyent.

Orgazmust színlelsz

Az orgazmus színlelése az egyik olyan dolog, amit a férfiak nagyon utálnak. És ez főleg azért van, mert nem bízhatnak benned, függetlenül attól, hogy eléred-e a csúcspontot vagy sem. Az orgazmus színlelése neked is rossz. Ha nem bízol ebben a partnerben, akkor nem fogsz tudni együtt dolgozni rajta. A kapcsolat frissességének megőrzése érdekében ebben az esetben az igazat kell mondani.

Nevetés

A férfiak nem szeretik a nők kuncogását szex közben. Eltereli a figyelmüket, és nem tudnak koncentrálni. Ha van időd nevetni szex közben, az azt jelenti, hogy a szexuális kapcsolat nem szokványos számodra. A partnerek tisztában vannak ezzel. Jobb, ha soha többé nem nevetsz szex közben, különben megsérted a férfi egójukat.

Tartsd meg magadnak, amit szeretsz

A férfiak ösztönösen elvárják, hogy elmondd nekik, mit szeretsz. szexuális tanácsok. Mindkettőtöknek segíteni fog. Partnere biztos lesz benne, hogy igazán szereti, amit csinál. Ha nem tudatod vele, azon tűnődni fog, hogy megfelelően kielégít-e. Ne légy félénk, és mondd el neki, mit szeretsz az ágyban.


Hasonló cikkek

Milyen helyzetekben hagyhatod ki az előjátékot szex előtt?

A nők nagyon szeretik az előjátékot. Szükségük van rá, hogy kellőképpen felkészüljenek a szenvedélyes szexre. De vannak olyan helyzetek, amikor nem kell hozzábújniuk a közösülés előtt, és ez nem árt semmit. Pont az ellenkezője. Megmondjuk, mely helyzetekben engedheti meg magának, hogy kihagyja az előjátékot pluszpontok elvesztése nélkül.

Mi a teendő, ha gyermeke látta, hogy szexelsz?

Élvezte a szenvedélyes szexet éppen abban a pillanatban, amikor gyermeke berontott mögötte a hálószobába? Nem tudja, hogyan viselkedjen utána gyermekével? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk.

Bújj be a nadrágjába

Dél óta alig várja, hogy hazaérjen a munkából? Este gyakorlatilag kopogtatsz a vágytól, de a párod még mindig a kanapén ül és semmi? Lehet, hogy csak rossz jeleket adsz neki. A legtöbb férfi egyáltalán nem veszi észre az apró jeleket. Szeretnéd tudni, hogyan kell biztosan ágyba hozni? Tanácsot adunk!

24 szexpozíció, amitől élvezni fogod a decembert

Elég idős vagy egy édes csokoládéval teli adventi naptárhoz? Próbáld ki ezeket a szexpozíciókat partnereddel, és élvezd a decembert.

Szex a vízben: romantika vagy hülyeség?

Egy szerelmes pár közvetlenül a tengerparton szeretkezik. A fiatal szerelmesek hancúroznak a vízben, majd hosszan ölelik egymást. A romantikus filmek szó szerint hemzsegnek a tenger vagy a tó partján szexelt párok jelenetétől. Álmodsz hasonló élményről? Lehetőleg közvetlenül a hűtőelem "karjaiban"? Olvassa el, mire figyeljen!

A 4 legrosszabb ok, amiért egyesek szexelnek

Sok ember nem szerelemből vagy szenvedélyből szexel. Csak eszközként használják különféle helyzetek megoldására. Az ilyen közösülés általában értéktelen, és egyesek később megbánják. Tudja meg, milyen helyzeteket oldanak meg egyesek a szexszel!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!