Mit utálnak a férfiak az ágyban?

A nők viszonylag magas követelményeket támasztanak a férfiakkal szemben az ágyban. Néhányuknak nem okoz gondot megemlíteni, mit várnak el a szextől. Az urak gyakran egy kicsit visszafogottabbak a szexet illetően. Inkább cselekszenek, mint beszélnek. Mindenesetre tudnod kell, hogy a férfiak mit nem szeretnek az ágyban.

Hagyd rájuk a kezdeményezést

Néhány férfi domináns az ágyban, mások pedig alázatosak. Mindkét esetben az urak várják a kezdeményezést. Nem szeretik, ha az ágyban fekszel, és mindent neked kell "kidolgoznod". A férfiak a vadabb nőket részesítik előnyben a szexben. Ne félj kioldani. Kellemesen megleped őket!

Kevés az önbizalmad

A férfiak nem szeretik, ha a nők szégyellnek valamit az ágyban. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak vannak furcsaságai. Cellulit, megereszkedett mell vagy néhány plusz kiló. Ha a partnerei szeretnek téged, ezek a dolgok egyáltalán nem számítanak. Éppen ellenkezőleg, zavarja őket, ha állandóan panaszkodnak a problémás területekről, vagy akár megtagadják a nappali szexet. És csak azért, mert szégyelli magát. A férfiak szeretik a spontaneitást az ágyban. Határozottan hagyja ki a szégyent.

Orgazmust színlelsz

Az orgazmus színlelése az egyik olyan dolog, amit a férfiak nagyon utálnak. És ez főleg azért van, mert nem bízhatnak benned, függetlenül attól, hogy eléred-e a csúcspontot vagy sem. Az orgazmus színlelése neked is rossz. Ha nem bízol ebben a partnerben, akkor nem fogsz tudni együtt dolgozni rajta. A kapcsolat frissességének megőrzése érdekében ebben az esetben az igazat kell mondani.

Nevetés

A férfiak nem szeretik a nők kuncogását szex közben. Eltereli a figyelmüket, és nem tudnak koncentrálni. Ha van időd nevetni szex közben, az azt jelenti, hogy a szexuális kapcsolat nem szokványos számodra. A partnerek tisztában vannak ezzel. Jobb, ha soha többé nem nevetsz szex közben, különben megsérted a férfi egójukat.

Tartsd meg magadnak, amit szeretsz

A férfiak ösztönösen elvárják, hogy elmondd nekik, mit szeretsz. szexuális tanácsok. Mindkettőtöknek segíteni fog. Partnere biztos lesz benne, hogy igazán szereti, amit csinál. Ha nem tudatod vele, azon tűnődni fog, hogy megfelelően kielégít-e. Ne légy félénk, és mondd el neki, mit szeretsz az ágyban.


Hasonló cikkek

Miről álmodnak a férfiak?

A férfiak szexuális fantáziája hihetetlenül sokrétű lehet. A férfiaknak különböző tematikus ötleteik vannak, amelyek folyamatosan játszódnak a fejükben. Melyik ötlet szerepel az öt leggyakoribb ötlet között?

5 jel, hogy tudd, hogy egy férfi akar téged!

A férfiak közvetlenebbül cselekszenek, mint a nők. De néha még ők sem egészen biztosak abban, hogy mit gondolnak valójában. És főleg az a dögös fickó a bárban, akitől csak úgy remegett a térded. Csak össze akartad pakolni, de nem volt benne biztos, hogy megéri-e? Attól féltél, hogy szégyellni fogod magad előtte? Ismerünk 5 garantált jelet, amelyek alapján mindig tudni fogod, hogy egy férfi akar téged.

Hibák az ágyban csillagjegy szerint - 1. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

A hűtlenség nem csak a szexről szól

A szex a partner hűtlenségének legrosszabb megnyilvánulása. Tényleg így van? A vonzalom más megnyilvánulásai is, mint a testiek, szintén partner megcsalásának számítanak. Nézze meg, milyenek.

Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

Szexhiánytól szenved?

Szomorú, de igaz. A mai idők nem túl jók a kapcsolatoknak. Miért? Milyen tevékenységeket részesítenek előnyben az emberek a partnerükkel töltött romantikus pillanatok helyett?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!