Tippek a jobb szexhez!

A minőségi partnerkapcsolat fenntartása manapság egyáltalán nem egyszerű. Ugyanez a helyzet a partnerszexszel. Az emberek nem tudják, hogyan fejezzék ki érzéseiket és szükségleteiket. Sőt, manapság többnyire mindenki csak venni akar, és kevesen akarnak adni. Tehát próbáld meg átgondolni, hogyan bánsz magaddal és a partnereddel. Látni fogja, hogy a közös szexhez való hozzáállása is megváltozik.

Fenntartani a rendszeres fizikai kapcsolatot

Először is nagyon fontos, hogy milyen kapcsolatot ápol a partnerével. Ha olyan vagy, mint két szerelmes lány, akik bárhol cukrozhatnak, akkor nagy valószínűséggel nem lesznek problémáid a szexben. Ha már előrehaladt a kapcsolat következő szakaszába, és a kezdeti összetörtség már rég elmúlt, akkor nagy valószínűséggel még a szex mellett sem lesz rózsás. Bánj úgy magaddal, mint a kapcsolatod elején. Vagy legalább próbáld meg. Mutass szeretetet, amikor csak lehetséges. Öleljétek meg, ha munkába mész, vagy amikor hazajössz a munkából, adj egy puszit egymás üdvözlésére, vagy búcsúzz el, csókolj gyakrabban, nevess. Szüksége van arra, hogy megérintse partnerét az ágyban töltött időn kívül. Vidd el párod kezét sétálni, bújj hozzájuk a kanapén, miközben közös filmet nézünk, vagy csak itt-ott simogasd meg az arcukat. Látni fogod, hogy az ilyen apróságok fele az ágyban elért sikereidnek. Azt kérdezed miért? Mert ha egész nap meleg kapcsolatot ápoltok egymással, sokkal nagyobb szükségetek lesz arra, hogy szeressétek önmagatokat. Azt akarni, hogy partnere szexeljen, amikor egész nap nem tudtok beszélni egymással, vagy amikor egész nap csak veszekedtek, néha elég nagy kihívás lehet.

Gondolj a szexre.

Meg kell gondolj a szexre. Egy részed mindenekelőtt szereti a szexet, és ebben az esetben nem kell felkészülni rá. Az ilyen egyének folyamatosan szerethetik egymást. A probléma akkor merül fel, ha csak azért veted alá magad a szexnek, mert tudod, hogy partnered ezt várja el tőled. Próbáld megváltoztatni a szeretethez való hozzáállásodat. Ha olyan testi problémája van, amely megakadályozza a szexuális életet, próbálja meg megszüntetni. Ha pszichológiai jellegű problémája van, először próbálja meg megoldani a partnerével, vagy egy párkapcsolati szakértővel. Várnod kell, hogy szeretkezz a pároddal. Nem mindegy, hogy megtervezett szerelmi kapcsolatról van szó, vagy teljesen spontán szenvedélykitörésről. Kedvére élveznie kell mindkét lehetőséget.

Próbáljon ki új szexuális gyakorlatokat

Ha Ön azok közé tartozik, akik nem túl magabiztosak az ágyban, változtasson ezen. Próbáljon meg gondolkodni azon, hogyan lehetne javítani a szexhez való hozzáállásán. Böngésszen például a kámasutrában, keressen új szexuális gyakorlatokat az interneten, és látni fogja, hogy biztosan felfedez majd valamit, amivel meglepheti partnerét. Vegyél mellé szép ruhákat, vagy vásárolj pároddal közös erotikus felszerelést. A szexed biztosan újra beindul. Mindenekelőtt ne hagyd fel teljesen a szexet. Mert ha megteszed, a szerelmed előbb-utóbb valaki más ágyában köt ki. Ne feledje, a rossz szex jobb, mint a szex hiánya. Ne feledje, hogy ha akarja, mindig lesz hova javítania a szerelemhez és az új szexuális gyakorlatokhoz való viszonyát. Csak próbáld ki, és nézd meg, hogyan alakul.

Ne csak a partneredet szeresd, hanem magadat is

És egy utolsó fontos dolog, ami jobbá teheti a szexet, mint eddig. Szeresd magad úgy, ahogy vagy. Még néhány felesleggel, a combján lévő narancsbőrrel, nagyobb popsival, kicsi mellekkel, kopaszodással vagy nagy sörhassal. Hagyd fel a gátlásaidat egyszer és mindenkorra. Amikor szeretkezel, ne azt figyeld, hol görcsölsz vagy hol szállsz meg. Gondolj csak arra a szexuális élményre, aminek a szerelmeskedés során meg kellene történnie. Gondolj csak egy pillanatra, hogy mit csinálsz éppen. Hidd el, hogy még azoknak is, akik nem úgy néznek ki, mint valami magazinból, joguk van a szerelemhez és a szexhez, és teljes mértékben élvezhetik azt. Nem kell mást tenned, mint akarni, hinni magadban és szeretni magad! Akkor a szerelemhez való viszonyod is pozitív lesz!


Hasonló cikkek

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

Milyen helyzetekben hagyhatod ki az előjátékot szex előtt?

A nők nagyon szeretik az előjátékot. Szükségük van rá, hogy kellőképpen felkészüljenek a szenvedélyes szexre. De vannak olyan helyzetek, amikor nem kell hozzábújniuk a közösülés előtt, és ez nem árt semmit. Pont az ellenkezője. Megmondjuk, mely helyzetekben engedheti meg magának, hogy kihagyja az előjátékot pluszpontok elvesztése nélkül.

Miért nem akar veled lefeküdni?

A partnere már nem feküdt le veled? Egyik napról a másikra történt, és nem tudod miért? Ennek a helyzetnek több logikus magyarázata is van. Szeretnéd tudni, hogy melyik? Olvass, és megtudod!

Milyen a szex egy idősebb férfival?

Van párkapcsolatban egy idősebb partnerrel? Mit szólnál a vonzalomhoz? Egy idősebb férfi feldúlja, vagy fordítva? Milyen előnyei és hátrányai vannak egy idősebb partnerrel való szexnek? Vessünk egy pillantást rájuk.

Hogyan elégítsük ki a nőket az ágyban?

Szeretnél felejthetetlen szerető lenni és kielégíteni minden nőt, aki az ágyadba kerül? Semmi probléma. Tanácsot adunk, hogyan csináld!

Mi a teendő, ha gyermeke látta, hogy szexelsz?

Élvezte a szenvedélyes szexet éppen abban a pillanatban, amikor gyermeke berontott mögötte a hálószobába? Nem tudja, hogyan viselkedjen utána gyermekével? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!