Hibák az ágyban csillagjegy szerint - 1. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Vessen egy pillantást.

Kos

Hajlamos vagy elsietni a dolgokat, pedig inkább a lassú és romantikus szeretkezést szeretnéd. De ha egyszer úrrá lesz rajtad a vágy, megállíthatatlan vagy. Hosszabbítsa meg az előjátékot, amennyire csak lehetséges. És ha valaha is kudarcot vall a szerelem, összpontosítson a romantikus befejezésre.

Bika

Ön ragaszkodik egy régi ismerőséhez. És nem pozíciókban vagy kísérletekben, ellenkezőleg, ott nagyon szabad szellemű vagy. De mindig ugyanazt a partnert választod, mert tudod, mit várhatsz el tőlük. Menj "magad ellen" és keress valaki mást. Még a szerelemben is! A látóköre váratlanul kitágulhat.

Ikrek

Remek képzelőerővel rendelkezik, és pontosan tudja, mit szeretne kipróbálni. De ha szóba kerül, az ember "lefagy", és nem mennek olyan jól a dolgok. Összpontosítson az érzéki előjátékra, és amennyire csak lehetséges, koncentráljon a testére és azokra az érzésekre, amelyeket a partnere vált ki belőled. Próbáld ki a masszázst, az erotikus masszázst, a forró zuhanyt, a szeretkezést teljes sötétségben. A tantra is jó.

Bak

A Bakok általában azok, akiknek rossz tapasztalataik voltak a múltban, és nehezen nyílnak meg. Ennek gyakran az az oka, hogy bizonytalan vagy, hogy mit tegyél, és megpróbálod teljesíteni mindazt, amit szeretett személyed szeretne. Hirtelen. Nem csoda, hogy nincs különösebben meleg kapcsolatod a szexszel. Légy nyitott saját ötleteidre, engedd szabadjára a fantáziádat. Ne hagyd magad semmire kényszeríteni, de ne utasíts vissza minden javaslatot, mielőtt a másik félednek elég ideje lesz elmondani.

Leo

Az oroszlánok magabiztosnak tűnnek, de az ágyban nem egészen így van. Ha nem érzed magad elég szépnek és szeretve, akkor görcsölsz. Értesítsd kedveseddel, hogy miközben valakit szeretkeznek a trágár szavak, a bókok amúgy is hatással vannak rád. Dicsérjétek meg a hátát, és a hálószoba falai pillanatok alatt megremegnek.

Szűz

Szűzként hajlamos vagy mindent kezelni és rendbe tenni magad körül, és ez meg is látszik szex. Tudod mit szeretsz. Hamarosan azt is megtudhatja, hogy partnere mit szeret. Sajnos ez néha enyhe arroganciában nyilvánul meg, vagy állandóan megbízza kedvesét, hogy mit tegyen, hova érintse meg és meddig tartson. Tanuld meg megkérdezni, hogy valamit másképp kellene-e csinálni, vagy tetszik-e, amit csinálsz. Kísérletezzen.


Szeretné tudni, hogyan teljesít a többi jel? Tekintse meg a következő cikket – Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 2. rész< /p>


Hasonló cikkek

Nem csak az ágyban élvezheti a jó szexet

Úgy gondolja, hogy az ágyában élvezheti a legjobban a szexet? Hiba! Szereskedj máshol, mint a hálószobában. Minden lakásban számos olyan hely található, ahol a szex még izgalmasabb lehet. Megmutatjuk, mik ezek.

Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.

Tippek a jobb szexhez!

A minőségi partnerkapcsolat fenntartása manapság egyáltalán nem egyszerű. Ugyanez a helyzet a partnerszexszel. Az emberek nem tudják, hogyan fejezzék ki érzéseiket és szükségleteiket. Sőt, manapság többnyire mindenki csak venni akar, és kevesen akarnak adni. Tehát próbáld meg átgondolni, hogyan bánsz magaddal és a partnereddel. Látni fogod, hogy a közös szexhez való hozzáállásod is megváltozik.

Honnan tudod, hogy őt (őt) csak a szex érdekli?

Új felfedezésre bukkantál, de a kapcsolatod a szexszel kezdődött? Nem tudod eldönteni, hogy csak szex miatt van-e veled, vagy a te személyiséged is érdekli? Segítünk kitalálni!

Szex a nyaraláson

Mész nyaralni? Egyedülálló vagy? Meleg helyre mész? Akkor biztosan van mire várnod. A déli desztinációkban mindenki a tenger mellett mutogatja meztelen testét és napozik a tengerparton. És mivel tölti a vakációt? A lebarnult honfitársak bűvöletébe kerülsz, és a szex is benne lesz? Vagy inkább meghátrálsz és nem lesz semmi? Nézzük meg, milyen előnyei és hátrányai vannak annak, ha egy külföldivel vakáció közben szexelünk.

A szexről szóló beszélgetéseket abba kell hagynod

A késztetés, hogy valakinek hazudjon, néha szinte ellenállhatatlan. Akár a saját nyugalmad miatt, akár azért, mert nem akarod megbántani a kedvesed. Ismered?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!