Ne csináld ezt az ágyban

Nem számít, mennyire tapasztalt szexuálisan, egy kis plusz oktatás sosem árt, nem gondolod? A szex még a legjobb kapcsolatban is leküzdhetetlen problémává válhat, ha olyasmit csinálsz, amit a másik fél nem szeret. De amíg a szeretője ezt nem mondja, kerülje a következőket.

A körmök hátulba ásása

Legyetek különösen óvatosak, hosszabb körmökkel rendelkező hölgyek. A szex a filmekben gyakran vörös karcolással végződik a hátán. A filmben ezt a szenvedély jeleként veszik. De a legtöbb ember figyelmét elvonja a köröm vakarása hátul, és szenvedélyre vágynak. Főleg, ha elfelejti, és egy kicsit túlzásba viszi. Most mondd meg, a szerelemre koncentrálnál, miközben ég a hátad a fájdalomtól? Még a durvább szex szerelmesei sem vetik magukat a „szenvedélyes” hátvakarásba.

Közös pornónézés

Kicsit más a helyzet a legújabb, „50 Shades” című filmmel a mozikban. Ott nem lehet sokat beszélni pornóról vagy romantikáról. Tehát, ha valami erotikus dolgot szeretnél együtt nézni, gondold át alaposan. Való igaz, hogy a nők pornónézés közben a legizgalmasabbak. Másrészt meglepődhet, ha megtudja, mi indítja el partnerét. A rosszul megválasztott „cím” buktató lehet. Az urak unatkozhatnak, a hölgyek pedig (felesleges) következtetéseket vonhatnak le, ha egy férfi olyat választ, amiben egy nő, aki teljesen ellentéte veled (mellszőke, míg te egy fekete hajú, kis mellű nő) "játssza" a főszerep. Tehát válasszon együtt egy „címet”.

Ha nincs kedve, nincs kedve

A szexnek mindkét partner számára élvezetesnek kell lennie. Soha ne vágj bele csak azért, hogy kedvenced kedvében járj. Akkor nem élvezed a szeretkezést, hanem szenvedni fogsz, és úgysem fogod kielégíteni a párodat. Hiszen a szerelmével akar szeretkezni, nem egy mérgezett szenvedővel. És ez rátok is vonatkozik, uraim. Csak várja meg, amíg mindketten kedvet kapnak hozzá. Csak így lesz megfelelő a szex.

Túl zajos vagy

Még tapasztaltabb emberek is elkövetik ezt a hibát. Még egyszer: ne higgyen azoknak a filmeknek, amelyek a "hangosabb, annál jobb" gyorsírást használnak. Fejezd ki magad, ahogy érzel, de ne ess túlzásba. A hangos sikolyok, az eszeveszett vergődés vagy a partner karjaiba szorítása nem a nagyszerű szex receptje. És nem is beszélve a hangos nyögdécselésről, amikor nyitva van az ablak. Még az a tudat is, hogy az emberek széles köre hallja Önt, erősen csillapíthatja a szenvedélyt.


Hasonló cikkek

Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házas szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

Hogyan elégítsük ki a nőket az ágyban?

Szeretnél felejthetetlen szerető lenni és kielégíteni minden nőt, aki az ágyadba kerül? Semmi probléma. Tanácsot adunk, hogyan csináld!

Szex vagy kapcsolat? Honnan lehet tudni, hogy miről szól?

Kapcsolásra vágyik, és nem tudja, hogyan állapítsa meg, hogy „kiválasztottját” csak a szex érdekli-e, vagy hogy jobban megismerjék egymást? Tekintse meg azokat a jeleket, amelyek azonnali egyértelműséget adnak.

Hibák az ágyban csillagjegy szerint - 1. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

Mit utálnak a férfiak az ágyban?

A nők viszonylag magas követelményeket támasztanak a férfiakkal szemben az ágyban. Néhányuknak nem okoz gondot megemlíteni, mit várnak el a szextől. Az urak gyakran egy kicsit visszafogottabbak a szexet illetően. Inkább cselekszenek, mint beszélnek. Mindenesetre tudnod kell, mit nem szeretnek a férfiak az ágyban.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!