Ne csináld ezt az ágyban

Nem számít, mennyire tapasztalt szexuálisan, egy kis plusz oktatás sosem árt, nem gondolod? A szex még a legjobb kapcsolatban is leküzdhetetlen problémává válhat, ha olyasmit csinálsz, amit a másik fél nem szeret. De amíg a szeretője ezt nem mondja, kerülje a következőket.

A körmök hátulba ásása

Legyetek különösen óvatosak, hosszabb körmökkel rendelkező hölgyek. A szex a filmekben gyakran vörös karcolással végződik a hátán. A filmben ezt a szenvedély jeleként veszik. De a legtöbb ember figyelmét elvonja a köröm vakarása hátul, és szenvedélyre vágynak. Főleg, ha elfelejti, és egy kicsit túlzásba viszi. Most mondd meg, a szerelemre koncentrálnál, miközben ég a hátad a fájdalomtól? Még a durvább szex szerelmesei sem vetik magukat a „szenvedélyes” hátvakarásba.

Közös pornónézés

Kicsit más a helyzet a legújabb, „50 Shades” című filmmel a mozikban. Ott nem lehet sokat beszélni pornóról vagy romantikáról. Tehát, ha valami erotikus dolgot szeretnél együtt nézni, gondold át alaposan. Való igaz, hogy a nők pornónézés közben a legizgalmasabbak. Másrészt meglepődhet, ha megtudja, mi indítja el partnerét. A rosszul megválasztott „cím” buktató lehet. Az urak unatkozhatnak, a hölgyek pedig (felesleges) következtetéseket vonhatnak le, ha egy férfi olyat választ, amiben egy nő, aki teljesen ellentéte veled (mellszőke, míg te egy fekete hajú, kis mellű nő) "játssza" a főszerep. Tehát válasszon együtt egy „címet”.

Ha nincs kedve, nincs kedve

A szexnek mindkét partner számára élvezetesnek kell lennie. Soha ne vágj bele csak azért, hogy kedvenced kedvében járj. Akkor nem élvezed a szeretkezést, hanem szenvedni fogsz, és úgysem fogod kielégíteni a párodat. Hiszen a szerelmével akar szeretkezni, nem egy mérgezett szenvedővel. És ez rátok is vonatkozik, uraim. Csak várja meg, amíg mindketten kedvet kapnak hozzá. Csak így lesz megfelelő a szex.

Túl zajos vagy

Még tapasztaltabb emberek is elkövetik ezt a hibát. Még egyszer: ne higgyen azoknak a filmeknek, amelyek a "hangosabb, annál jobb" gyorsírást használnak. Fejezd ki magad, ahogy érzel, de ne ess túlzásba. A hangos sikolyok, az eszeveszett vergődés vagy a partner karjaiba szorítása nem a nagyszerű szex receptje. És nem is beszélve a hangos nyögdécselésről, amikor nyitva van az ablak. Még az a tudat is, hogy az emberek széles köre hallja Önt, erősen csillapíthatja a szenvedélyt.


Hasonló cikkek

Milyen apróságok tehetik tönkre a szexet?

A jó szex könnyen elromolhat. Elég, ha kellemetlen apróságok vonják el a figyelmét, és azonnal ott a probléma. Elmondjuk, mik lehetnek ezek az "apróságok". És ki tudja, talán már tapasztalatból tudja, miről fogunk írni.

Miért nincs kedve néhány nőnek szülés után szexelni?

Nem érted, hogy a partnereid miért nem akarnak szeretkezni veled szülés után? Nem könnyű megérteni egy férfi szemszögéből. A nők gyakran több okból is elutasítják a szexet a gyermek születése után. Megmondjuk, mi ennek az oka.

Hány partnernek kell átmennie a hálószobáján?

Hány partnert érdemes kipróbálnod egy életen át az ágyban? 2, 5, 10, 15 vagy több? Hány szőrmetszetet tekintenek majd szokatlannak és hány szexuálisan tapasztalatlannak? Kérdezte már a párod, hány férfival feküdtél le életedben? Érdekelte már a párod, hogy előtte hány szeretőd volt? Hogyan válaszolt erre a trükkös kérdésre?

Miért nem szeretkezel olyan gyakran, amennyire csak tudsz?

Kényelmes a kapcsolatotok, kedvelitek egymást és kijövök az ágyban? De egy dolog zavar, az az, hogy nem is emlékszel, mikor szeretkeztél utoljára? Mi akadályoz meg abban, hogy gyakrabban szexelj? Nézzük meg a nemi vágy leggyakoribb gyilkosait egy kapcsolatban.

Szexting

Erotikus szöveges üzenetek, forró flört mobiltelefonon, számítógépen vagy közösségi hálózatokon. Pontosan ez a szexting. Szinte mindenki üzemelteti – randevúzni kezdõ párok, szerelmesek, de hosszú távú házastársak is. Miért szeretik az emberek a szextinget? Milyen előnyei és kockázatai vannak?

Érett szex? Nincsenek tabuk!

Ön is kizárólag a fiatalsággal köti össze a szexet és az intim életet? Gondolod, hogy idős korban az emberekből nemcsak a szeretkezési vágy hiányzik, hanem a szex képessége is? Nem így van! A férfiak a húszas éveikben a legaktívabbak, majd éppen a hatvanas éveikhez közeledve. És a nők? Pontosan úgy. Nézzük meg közelebbről.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!