Ne csináld ezt az ágyban

Nem számít, mennyire tapasztalt szexuálisan, egy kis plusz oktatás sosem árt, nem gondolod? A szex még a legjobb kapcsolatban is leküzdhetetlen problémává válhat, ha olyasmit csinálsz, amit a másik fél nem szeret. De amíg a szeretője ezt nem mondja, kerülje a következőket.

A körmök hátulba ásása

Legyetek különösen óvatosak, hosszabb körmökkel rendelkező hölgyek. A szex a filmekben gyakran vörös karcolással végződik a hátán. A filmben ezt a szenvedély jeleként veszik. De a legtöbb ember figyelmét elvonja a köröm vakarása hátul, és szenvedélyre vágynak. Főleg, ha elfelejti, és egy kicsit túlzásba viszi. Most mondd meg, a szerelemre koncentrálnál, miközben ég a hátad a fájdalomtól? Még a durvább szex szerelmesei sem vetik magukat a „szenvedélyes” hátvakarásba.

Közös pornónézés

Kicsit más a helyzet a legújabb, „50 Shades” című filmmel a mozikban. Ott nem lehet sokat beszélni pornóról vagy romantikáról. Tehát, ha valami erotikus dolgot szeretnél együtt nézni, gondold át alaposan. Való igaz, hogy a nők pornónézés közben a legizgalmasabbak. Másrészt meglepődhet, ha megtudja, mi indítja el partnerét. A rosszul megválasztott „cím” buktató lehet. Az urak unatkozhatnak, a hölgyek pedig (felesleges) következtetéseket vonhatnak le, ha egy férfi olyat választ, amiben egy nő, aki teljesen ellentéte veled (mellszőke, míg te egy fekete hajú, kis mellű nő) "játssza" a főszerep. Tehát válasszon együtt egy „címet”.

Ha nincs kedve, nincs kedve

A szexnek mindkét partner számára élvezetesnek kell lennie. Soha ne vágj bele csak azért, hogy kedvenced kedvében járj. Akkor nem élvezed a szeretkezést, hanem szenvedni fogsz, és úgysem fogod kielégíteni a párodat. Hiszen a szerelmével akar szeretkezni, nem egy mérgezett szenvedővel. És ez rátok is vonatkozik, uraim. Csak várja meg, amíg mindketten kedvet kapnak hozzá. Csak így lesz megfelelő a szex.

Túl zajos vagy

Még tapasztaltabb emberek is elkövetik ezt a hibát. Még egyszer: ne higgyen azoknak a filmeknek, amelyek a "hangosabb, annál jobb" gyorsírást használnak. Fejezd ki magad, ahogy érzel, de ne ess túlzásba. A hangos sikolyok, az eszeveszett vergődés vagy a partner karjaiba szorítása nem a nagyszerű szex receptje. És nem is beszélve a hangos nyögdécselésről, amikor nyitva van az ablak. Még az a tudat is, hogy az emberek széles köre hallja Önt, erősen csillapíthatja a szenvedélyt.


Hasonló cikkek

5 jel, hogy tudd, hogy egy férfi akar téged!

A férfiak közvetlenebbül cselekszenek, mint a nők. De néha még ők sem egészen biztosak abban, hogy mit gondolnak valójában. És főleg az a dögös fickó a bárban, akitől csak úgy remegett a térded. Csak össze akartad pakolni, de nem volt benne biztos, hogy megéri-e? Attól féltél, hogy szégyellni fogod magad előtte? Ismerünk 5 garantált jelet, amelyek alapján mindig tudni fogod, hogy egy férfi akar téged.

Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

5 dolog, amit a férfiak (nem) vesznek észre szex közben

Ön azon nők közé tartozik, akik inkább a sötétben szeretkeznek? Mi van, ha észreveszi azokat a tüskéket a csípőjén vagy a nem megfelelő melltartókat? Igaz, hogy a férfiak a párválasztásnál jobban odafigyelnek a megjelenésre, mint a nők. De teljesen más dolgokat vesznek észre szex közben. Hiszen már választottak egy gyönyörű partnert. Szeretnéd tudni, mire összpontosítanak a férfiak az ágyban?

Szexuális fantáziák, amelyekről a nők nem szeretnek beszélni

Bár a szexről beszélni nem olyan tabu, mint korábban, még mindig vannak köztünk olyanok, akiknek gondja van vele. Ez azért van, mert ez személyes preferencia kérdése, ráadásul szemtől szemben. És erre még nem mindenki képes. Ráadásul a nők gyakran álmodnak olyan dolgokról, amelyeket főleg a férfiak nem tudnak elképzelni. Uraim, be akarják valósítani párjuk fantáziáját? Milyenek? Kérdezze meg partnerét egy zárt hálószoba sötétjében, hogy szeretné-e kipróbálni az alábbi szexuális fantáziák valamelyikét. Lehet, hogy meg fog lepődni lelkes reakciójukon.

Szex vagy kapcsolat? Honnan lehet tudni, hogy miről szól?

Kapcsolásra vágyik, és nem tudja, hogyan állapítsa meg, hogy „kiválasztottját” csak a szex érdekli-e, vagy hogy jobban megismerjék egymást? Tekintse meg azokat a jeleket, amelyek azonnali egyértelműséget adnak.

Mit nem szeretnek a férfiak a szexben?

A szex minden partnerkapcsolat szerves része. Nagyon várod, élvezed. És miről beszélünk, főleg a férfiak egyszerűen imádják őt. De még itt is akadhat gond. Párod egyre ritkábban akar szeretkezni? Lehet, hogy Ön követ el néhány gyakori hibát, amely eltántorítja a férfiakat a szerelmeskedéstől! Melyek azok?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!