Tudja meg, ha partnere orgazmust színlel

A férfiak az idő nagy részében érik el az orgazmust, míg a nők csak néha. A nők általában nem akarnak csalódást okozni társaiknak azzal, hogy nem tudják kielégíteni őket. Ezért gyakran meghamisítják orgazmusukat. A férfiakkal szemben azonban nem helyes. Elmondjuk, hogyan állapíthatja meg, hogy partnere mikor éppen elfedi a csúcspontot, és mikor az igazi.

Nem izzad meg

A nő nyomása mindig erősen megemelkedik, amikor a csúcspontot eléri. Így több mint valószínű, hogy nagyon megizzad a veled való szex során. A hölgyeknek/nőknek általában izzadt a hátuk, a homlokuk közvetlenül a frufru alatt van, vagy a könyökük ránc. Még akkor is, ha a barátnőd többnyire fehér, mindig legalább egy kicsit piros lesz az arca vagy a nyaka, amikor orgazmuszik. Ha a partnered nem izzadt meg a csúcspont alatt, akkor egyértelmű, hogy csak színlelte.

Nem számít, hogy néz ki

A partnered még mindig olyan jól néz ki szex közben mint előtte? Akkor valami nincs rendben. Még ha egy nő uralkodni akar magán az orgazmus alatt, hogy még mindig olyan szép legyen, nem tudja megtenni. A csúcspont alatt többnyire érdekes grimaszokat fog látni a nő arcán. Higgye el, a nőket nem érdekli, ha elmosódott árnyékuk van, vagy hajuk kócos, amikor csúcsot érnek!

Sóhajai rendszeresek

Ha a partnere rendszeresen sóhajt, és Ön nem hall semmit. eltérés a ritmusában, egyértelmű, hogy ez csak rád játszik. Ilyen rendszeres heccelést csak pornófilmekben lehet hallani. Ott is csak játszanak. Egy igazi orgazmusban szenvedő nő mindig szabálytalan hangokat ad ki. Minden pillanatban más intenzitású és hangerőt hallasz. Néha megeshet, hogy egy kis sóhajtozással szünetet tart, ami szintén teljesen normális.

Csókolózás orgazmus előtt

Nincs semmi baj a csókkal. Üdvözöljük az előjáték során, mivel megduplázza a szex iránti vágyat. Egy csók közösülés közben is nagyszerű. Azonban a szenvedélyes csókolózás forró szex közepette vagy közvetlenül az orgazmus előtt egyáltalán nem természetes, sőt gyakran nem is lehetséges. A nők annyira lebénultak a szex ezen szakaszában, hogy a csók nem jöhet szóba számukra. Abban a pillanatban csak élvezhetik az élvezetet.

Minden alkalommal tetőzzenek veled

Ritkán fordul elő, hogy egy pár a kettes pillanatig csúcsosodik ki. Nagyon kevesen tudnak ilyen konszenzust elérni. Ha a partnered valóban átélt orgazmust, azt a összehúzódások alapján tudod megállapítani. Ha nincsenek nála, akkor az orrodat húzza.


Hasonló cikkek

Hogyan éld át az igazi örömöt?

Szeretne átélni egy orgazmust, amely elveszi minden érzékszervét? Akkor itt vagy. Merítsen ihletet tippjeinkből.

Miért nem szeretkezel olyan gyakran, amennyire csak tudsz?

Kényelmes a kapcsolatotok, kedvelitek egymást és kijövök az ágyban? De egy dolog zavar, az az, hogy nem is emlékszel, mikor szeretkeztél utoljára? Mi akadályoz meg abban, hogy gyakrabban szexelj? Nézzük meg a nemi vágy leggyakoribb gyilkosait egy kapcsolatban.

Hűtlen voltál! Hogyan ne fedd fel magad?

Berúgtál egy partin, és reggel egy idegen férfival ébredtél az ágyban. Vagy éppen jelentéktelen románcot folytat egy munkahelyi kollégájával? Még a nők is néha "szakítanak", és elkezdenek randevúzni egy másik férfival, pedig a kapcsolatuk lényegében ideális. Veled is megtörtént ez? Ismerje meg, hogyan kerülheti el a nyilvánosságra hozatalt.

Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

Mi csökkenti a férfiak szexuális vágyát?

A modern idők egy talán paradox problémát hoztak. Régen azt mondták, hogy a férfiak csak a szexről szólnak. Ma kiderült, hogy ez nem egészen igaz. Néhányuknak még hosszú távú problémájuk is van! Főleg olyan kapcsolatokban, ahol már régóta együtt vagytok. Mi lehet egy férfi „fejfájása” mögött?

A leggyakoribb problémák a házas hálószobában

Az új házaspároknak valószínűleg még nincs problémájuk a hálószobában. Azok, akik már régóta együtt élnek, már tudják, mi történik. Fokozatosan eltűnik a hangulat a hálószobából, a szerelmeskedés kezd kötelezettségekkel teli kapcsolattá válni, rosszabb esetben már nem is emlékszel, mikor feküdtek utoljára együtt. Tekintse meg a házas hálószobában felmerülő leggyakoribb problémákat és azok megoldási módjait.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!