A 4 legrosszabb ok, amiért egyesek szexelnek

Sok ember nem szerelemből vagy szenvedélyből szexel. Csak eszközként használják különféle helyzetek megoldására. Az ilyen közösülés általában értéktelen, és egyesek később megbánják. Tudja meg, milyen helyzeteket oldanak meg egyesek a szexszel!

Önbizalom

Az életben minden bizonnyal találkozni fog olyan helyzetekkel, amelyek csökkentik önbizalmát. Álmai "hercegnője" / álom "hercegnője" elutasítja. Vannak, akik kigúnyolják a megjelenésedet / magasságodat / súlyodat... A munkahelyeden a kollégák vagy a főnököd rád lépnek. Valaki megalázhat nyilvánosan. Sok olyan helyzet adódhat, ami csökkenti az önbizalmat. Sokan úgy érzik, hogy a szex növeli az önbecsülésüket. Nem jó ötlet azonban becsomagolni valakit csak azért, hogy egy ego-szindrómára legyen szüksége. Az egyének ezután még rosszabbul érzik magukat. Emellett számos szexuális úton terjedő betegséggel is megfertőződhetnek. Az ilyen szex általában semmit sem ér, és az ember idővel személyes kudarcérzetet is kap.

Bosszú

Ha valaki tartós kapcsolatban él, és a párja megcsalja, az rossz. Az egyén sebesültnek és megsemmisültnek érzi magát. Ebben a pillanatban bosszúra van szüksége. Természetesen ugyanúgy – hűtlenséggel. Az egyénnek az az érzése, hogy ha ő is lefekszik valakivel, megkönnyebbül. De ennek az ellenkezője igaz. A megtört szívet nem lehet meggyógyítani hűtlenséggel. Szex közben a megcsalt emberek csak az árulásra gondolnak. Ahelyett, hogy élveznék a szexet, megpróbálják kiadni negatív érzelmeiket. A szex kémia és szenvedély nélkül valóban mit sem ér.

Manipuláció

Néhány ember manipulálni tudja partnerét a szex révén. Ez leginkább a nőkre vonatkozik. Ha lefekszik egy férfival, az urak mindent megtesznek, amit a szemükben látnak. De a szexet nem lehet hosszú távon barterként használni. Ezzel a stílussal a kapcsolat gyorsan rossz fordulatot vesz.

Szerelem partnere iránt

Néhány ember olyan időszakba kerül, amikor nincs kedve szexelni. Ez munkahelyi nehézségeket, egészségügyi problémákat vagy a szenvedély elhalványulását okozhatja. Ennek ellenére szeretik partnerüket, és nem akarják, hogy elveszítse a rendszeres partner szexet. Inkább legyőzik és megengedik párjuknak a szexet. De ez biztosan nem jó megoldás. Egy barát/barátnő hamarosan rájön, hogy valami nincs rendben. Szex helyett jobb beszélni a problémákról. Ellenkező esetben a közösülés egy idős nőnek kerül. A rossz szex még jobban elszakíthatja a partnereket egymástól, mint korábban.
Hasonló cikkek

Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 2. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Olyan dolgok, amiket soha nem szabad megtenned az ágyban

Szeretné megfelelően élvezni a szexet, és ugyanakkor jó szerető lenni? Akkor bizonyos dolgokat ne csinálj az ágyban. Megmondjuk, mik ezek.

A szexről szóló beszélgetéseket abba kell hagynod

A késztetés, hogy valakinek hazudjon, néha szinte ellenállhatatlan. Akár a saját nyugalmad miatt, akár azért, mert nem akarod megbántani a kedvesed. Ismered?

Élvezze az estét egy erotikus masszázzsal

Szeretne egy kellemes estét eltölteni a párjával, de nincs kedve elmenni a városba vacsorázni vagy egy bárba egy italra? Tegyen egy kellemes estét otthona kényelmében. Mit szólna egy kellemes erotikus masszázshoz és szeretkezéshez a szerelmével? Szeretné?

5 tipp a jobb szex érdekében

Minden kapcsolat idővel kihűlhet. Unalmas az ágyban? Hogyan távolítsuk el az unalmat és hozzuk vissza az egymás iránti vágyat?

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!