A 4 legrosszabb ok, amiért egyesek szexelnek

Sok ember nem szerelemből vagy szenvedélyből szexel. Csak eszközként használják különféle helyzetek megoldására. Az ilyen közösülés általában értéktelen, és egyesek később megbánják. Tudja meg, milyen helyzeteket oldanak meg egyesek a szexszel!

Önbizalom

Az életben minden bizonnyal találkozni fog olyan helyzetekkel, amelyek csökkentik önbizalmát. Álmai "hercegnője" / álom "hercegnője" elutasítja. Vannak, akik kigúnyolják a megjelenésedet / magasságodat / súlyodat... A munkahelyeden a kollégák vagy a főnököd rád lépnek. Valaki megalázhat nyilvánosan. Sok olyan helyzet adódhat, ami csökkenti az önbizalmat. Sokan úgy érzik, hogy a szex növeli az önbecsülésüket. Nem jó ötlet azonban becsomagolni valakit csak azért, hogy egy ego-szindrómára legyen szüksége. Az egyének ezután még rosszabbul érzik magukat. Emellett számos szexuális úton terjedő betegséggel is megfertőződhetnek. Az ilyen szex általában semmit sem ér, és az ember idővel személyes kudarcérzetet is kap.

Bosszú

Ha valaki tartós kapcsolatban él, és a párja megcsalja, az rossz. Az egyén sebesültnek és megsemmisültnek érzi magát. Ebben a pillanatban bosszúra van szüksége. Természetesen ugyanúgy – hűtlenséggel. Az egyénnek az az érzése, hogy ha ő is lefekszik valakivel, megkönnyebbül. De ennek az ellenkezője igaz. A megtört szívet nem lehet meggyógyítani hűtlenséggel. Szex közben a megcsalt emberek csak az árulásra gondolnak. Ahelyett, hogy élveznék a szexet, megpróbálják kiadni negatív érzelmeiket. A szex kémia és szenvedély nélkül valóban mit sem ér.

Manipuláció

Néhány ember manipulálni tudja partnerét a szex révén. Ez leginkább a nőkre vonatkozik. Ha lefekszik egy férfival, az urak mindent megtesznek, amit a szemükben látnak. De a szexet nem lehet hosszú távon barterként használni. Ezzel a stílussal a kapcsolat gyorsan rossz fordulatot vesz.

Szerelem partnere iránt

Néhány ember olyan időszakba kerül, amikor nincs kedve szexelni. Ez munkahelyi nehézségeket, egészségügyi problémákat vagy a szenvedély elhalványulását okozhatja. Ennek ellenére szeretik partnerüket, és nem akarják, hogy elveszítse a rendszeres partner szexet. Inkább legyőzik és megengedik párjuknak a szexet. De ez biztosan nem jó megoldás. Egy barát/barátnő hamarosan rájön, hogy valami nincs rendben. Szex helyett jobb beszélni a problémákról. Ellenkező esetben a közösülés egy idős nőnek kerül. A rossz szex még jobban elszakíthatja a partnereket egymástól, mint korábban.
Hasonló cikkek

Szex a munkahelyen? Vigyázz...

A munkahelyi szex sok ember számára nagyon izgalmas lehet, ezért gyakran a munkahelyen is gyakorolják. Kétségtelen, hogy a közösülés nemcsak a hangulatát, hanem a teljesítményét is javítja. Egyes szakértők még a munkahelyi szexuális játékokat is javasolják. Van azonban egy fogás. Nem szabad rajtakapni a munkahelyén szexelni, különben egy sor probléma kockázatát kockáztatja!

Soha ne mondd el ennek a nőnek

Vannak olyan dolgok, amelyeket soha nem szabad elmondania szerelmének. Ne feledje, hogy az őszinteség fontos egy kapcsolatban, és az eltitkolózás soha nem vezet semmi jóra. Vannak azonban bizonyos dolgok, amelyek nyilvánosságra hozatala többet árt, mint használ. Melyek azok?

A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

Miért nem akar veled lefeküdni?

A partnere már nem feküdt le veled? Egyik napról a másikra történt, és nem tudod miért? Ennek a helyzetnek több logikus magyarázata is van. Szeretnéd tudni, hogy melyik? Olvass, és megtudod!

Milyen a szex egy idősebb férfival?

Van párkapcsolatban egy idősebb partnerrel? Mit szólnál a vonzalomhoz? Egy idősebb férfi feldúlja, vagy fordítva? Milyen előnyei és hátrányai vannak egy idősebb partnerrel való szexnek? Vessünk egy pillantást rájuk.

Miért előnyös a rendszeres szex ötven után is?

A szerelem nemcsak a fiatalok javára válik, hanem a haladó és idősebb korosztály számára is. Érdekel, milyen okok miatt érdemes rendszeres szexet folytatnia ötven után?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!