Ne hanyagolja el szexuális életét a szülés után

Amikor új tag érkezik a családba, el kell kezdenie a fordulatot. Főleg a szülészeti kórházból való kijövetel utáni első hetekben leszel tele mindazokkal a változásokkal, amelyek az elmúlt napokban történtek közös életetekben. Így nem meglepő, hogy hirtelen nem marad ideje az intimitásra. Azonban hosszú távon egy ilyen helyzet a kapcsolatod fokozatos hanyatlásához vezet. Hogyan lehet fenntartani a szexuális életét még gyermekvállalás után is?

Aludjatok együtt

Minden nő nagyszerű anya, tökéletes feleség és tökéletes háziasszony szeretne lenni. A háztartás takarítása sokszor éjfélig tart, mert előtte el kellett altatnia a gyerekeket és másnapi ételt készíteni. Engedje el a tökéletesen rendezett háztartás követelményeit. Menjetek együtt aludni. A partnerek nem fogják megérteni, hogy minden nap estig várniuk kell rád, és akkor a szenvedélyes szex helyett állva alszol el. Az ilyen életmód nem sok hasznot hoz a szexuális életébe.

Dicsérje meg magát

A gyermek gondozása rendkívül megerőltető feladat. Sok pár a puszta fáradtság miatt elfelejt partnerként tekinteni a másikra. És nem úgy, mint valaki, aki segít átöltöztetni a babát és feltörölni a padlót. Dicsérd meg a feleségedet, és emlékeztesd rá, hogy még szülés után is vonzó számodra. Értékeld a férfit a képességeiért, és tudasd vele, hogy még mindig ugyanolyan fontos és érdekes számodra, mint korábban.

Tervezz

A telt lakás egyetlen dolgot jelent. Tervezd meg intim életedet, és használj fel minden szabad pillanatot magadnak. Van olyan szabad órád, amikor gyermeked már óvodába jár, de párod még nem ment el dolgozni? Ahelyett, hogy reggelizne és megvitatná a bevásárlólistát, bezárkózik a hálószobájába. Később reggelizik, és telefonon keresztül vásárol. Ünnep van? Kérd meg a nagymamát, hogy vigyázzon egy napra, vagy küldje el a gyerekeket egy időre a barátokhoz. Ha akarod, bármi sikerül.

Zárd be magad

Azt hiszed, hogy a gyerekek mélyen alszanak? Tele vagy energiával és jó szexre vágysz? Akkor jobb, ha bezárkózik a hálószobába. Biztosan előfordult már veled legalább egyszer, hogy az utód az éjszaka közepén odajött hozzád, és veled akart aludni. Mi lenne, ha éppen akkor lépne be, amikor ti egymással foglalkoztok? Egy szenvedélyes éjszaka helyett akkor el kellene magyaráznod, mit és miért csináltál valójában. Mindenképpen el szeretné menteni ezt a beszélgetést egy jobb időre.

Ne felejtsen el egy fontos dolgot. A szexuális életed még gyerekekkel sem ér véget. Élvezze teljes kortyokban, mint korábban!


Hasonló cikkek

Miért előnyös a rendszeres szex ötven után is?

A szerelem nemcsak a fiatalok javára válik, hanem a haladó és idősebb korosztály számára is. Érdekel, milyen okok miatt érdemes rendszeres szexet folytatnia ötven után?

Szexuális fantáziák, amelyekről a nők nem szeretnek beszélni

Bár a szexről beszélni nem olyan tabu, mint korábban, még mindig vannak köztünk olyanok, akiknek gondja van vele. Ez azért van, mert ez személyes preferencia kérdése, ráadásul szemtől szemben. És erre még nem mindenki képes. Ráadásul a nők gyakran álmodnak olyan dolgokról, amelyeket főleg a férfiak nem tudnak elképzelni. Uraim, be akarják valósítani párjuk fantáziáját? Milyenek? Kérdezze meg partnerét egy zárt hálószoba sötétjében, hogy szeretné-e kipróbálni az alábbi szexuális fantáziák valamelyikét. Lehet, hogy meg fog lepődni lelkes reakciójukon.

Miről álmodnak a férfiak?

A férfiak szexuális fantáziája hihetetlenül sokrétű lehet. A férfiaknak különböző tematikus ötleteik vannak, amelyek folyamatosan játszódnak a fejükben. Melyik ötlet szerepel az öt leggyakoribb ötlet között?

Telefonszex, randevúzások, SMS-ek... Ez hűtlenség?

Ma már nem a telefon az egyetlen módja az úgynevezett virtuális szexnek. Nemcsak a filmek, könyvek, de a reklámok is tele vannak szexszel, és ezt senki sem találja furcsának. De az más, ha a kedvesed, vagy ha úgymond egyedül élvezed a virtuális játékokat. A másik nélkül. Ez csak egy ártatlan mulatság, vagy hűtlenség? Gyere és nézd meg velünk.

Mit utálnak a nők az ágyban?

A férfiak szex közben gyakran csinálnak olyan dolgokat, amelyeket a nők nem nagyon szeretnek. Sajnos úgy gondolják, hogy vonzóak vagy akár izgalmasak a hölgyek számára. Olvassa el, hogy a nőknek mi az, amire nincs sok szükségük szex közben.

Mit tartanak a nők "nagyszerű szexnek"?

Szeretnél legalább annyira behatolni a nők világába, hogy megtudd, melyik szex a legjobb számukra? Mert csak ezzel a tudással élheti meg veled a legjobb szerelmet. Merítsen ihletet az alábbi tippekből, és váljon élete szeretőjévé.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!