Hogy ne felejtse el a veled való szexet

Nem fekszel egy ideje? Vagy csak szeretnéd feléleszteni a kapcsolatodat? A szerelem része a szerelemnek, és a jó szex csak a kapcsolatod javára válhat. Ezenkívül nem kell olyan nehéznek lennie egy férfinak az ágyban. A nagy melleknél vagy a gyakori szeretkezési vágynál fontosabb a hajlandóság meghallgatni és új dolgokat kipróbálni. Tehát mit tegyen, hogy ne felejtse el a veled való szexet?

Orális szex

A férfiak szeretik az orális szexet. Szóval ne próbáld megtagadni tőlük ezt a szeretetüket. Teljesen ellazulnak vele, és engedhetik magukat saját képzeletük szárnyain sodródni. A klasszikus szeretkezésben nemcsak magára kell koncentrálnia, hanem rád is. Így lehetőségük van csak az örömükre koncentrálni. Ne feledje, hogy mindenki mást szeret. Van, aki csak a lágy simogatást szereti, van, aki a kifejezőbb módszereket. Ha teljesíti partnere kívánságait, látni fogja, hogy szeretni fog!

Egyéb pozíciók

A Kamasutra annyira ismert, hogy már senki sem veszi komolyan. Ami kár, mert még mindig ez a legteljesebb tankönyv a szerelemről. Még akkor is, ha van egy kedvenc pozíciója, amely mindig a csúcsra készteti mindkettejüket, időnként változtasson rajta. A rutin mindenbe beleférkőzhet, még a szexbe is. Egy olyan ütemterv, mint például: "szex minden kedden tíz órakor, X pozíció" semmi máshoz nem hasonlíthatóan képes megölni a szenvedélyt. Ne féljen egy pillantást vetni az említett könyvre, vagy tárja ki a kaput saját képzeletének, és próbáljon ki valami mást. Látni fogja, hogyan melegszik fel a partnere az ágyban.

Tudja meg szexuális vágyait, és valósítsa meg azokat!

Imádod, amikor finoman meghúzza a hajad, vagy a füledbe sóhajt? Neki is vannak vágyai vagy fétisei, amik garantáltan mindig felforgatják. Tudja meg, mi vonzza leginkább partnerét, és használja fel ezt a tudást. A legegyszerűbb, ha megkérdezed. De ha félénk vagy, vagy a partnered nem akar megbízni benned, el kell kezdened a keresést. Próbáljon ki különböző dolgokat, és figyelje a reakcióit.

Kifejezze magát

A vizuális oldal gyakran háttérbe szorul a szex során. Kevesen szeretkeznek "önként" fényes nappal. Így a hangkifejezései még intenzívebbek lehetnek. Nyugodtan nyögd ki, bátorítsd vagy irányítsd partneredet. A nyöszörgés olyan jel, amely képes megkorbácsolni az embert. Egy alkalmi szó, lehetőleg egy piszkos, szó szerint csodákra képes. Fejezd ki magad, ahogy jónak látod, és ahogy a partnerednek tetszik. Egy ilyen apróság is feldobhatja szerelmi életét!


Hasonló cikkek

Milyen a szex egy idősebb férfival?

Van párkapcsolatban egy idősebb partnerrel? Mit szólnál a vonzalomhoz? Egy idősebb férfi feldúlja, vagy fordítva? Milyen előnyei és hátrányai vannak egy idősebb partnerrel való szexnek? Vessünk egy pillantást rájuk.

Hagyja magát kényeztetni!

A hagyományos nézet szerint a nők mindig, a férfiak pedig egyáltalán nem akarják, hogy öleljék őket. Valójában mindkét nem egyforma. Főleg azért, mert a szeretett emberrel való összebújás mindkettőjük számára ugyanazokat az előnyöket hozza. Melyek ezek, és miért érdemes többet ölelni, mint korábban?

Hol lehet élvezni a szexet nyáron?

Minden zöld, süt a nap. Igen, itt a nyár! És az úszás, napozás, kirándulások stb. mellett a nyár a szexhez is társul a természetben. Nem kell több réteg ruhát viselned, ami sokkal könnyebbé teszi a nyilvános szeretkezést. Tanácsot adunk Önnek, hol szexelhet partnerével ezeken a forró napokon.

Afrodiziákum a jobb szexért

Szeretne javítani a szexén? Próbáld ki a természetes afrodiziákumokat. Tanácsot adunk, hogy melyikük a leghatékonyabb!

A nők nem ezt akarják az ágyban

Férfiak és nők egyaránt szeretik a szenvedélyes szeretkezést. Sajnos a nők különösen gyakran nem tudják megmondani, ha valami nem tetszik nekik, vagy ha valami nem egészen tetszik. Neked is van otthon olyan barátnőd, aki nem nagyon nyitott a szexre? Leírtuk nektek, mi zavarja a legjobban a nőket az ágyban!

Megbékélés a szexszel? igen vagy nem

Verekedett? Szeretnél egy hétig elkerülni a nyugodt háztartást, de nem tudod, mit csinálj? Szerinted a megbékélési szex lehet a kulcsa a partnerproblémák megoldásának? Nézzük meg ennek az engesztelő eszköznek az előnyeit és hátrányait!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!