Nyári szerelem❤

A nyár nem csak a nyaralást, a nyaralást, az utazást, az úszást, a medence melletti italozást, a strandon töltött időt foglalja magában, hanem a nyári szerelmet, flörtölést és szexet is. De a nyári szerelem némileg különbözik az általad ismert szerelemtől. Mire kell figyelni az ünnepek alatt? Milyen kockázatokat hoznak magukkal a nyári szerelmek?

A nyári vakáció hűtlenséget és promiszkuitást vált ki.

Furcsa, de igaz. A nyári vakáció egyfajta kiváltó ok a hűtlenséghez és az alkalmi használathoz az emberek számára. Erőszakosak és szenvedélyesek, de gyakran rövidek is, és azzal végződnek, hogy hazamennek, dolgozni vagy vissza a civilizációba. Hol máshol élvezhetnéd, ha meghívnak egy italra, a tenger zaját, kötetlen flörtölést, vad szerelmeskedést a tengerparton, mint egy külföldi nyaraláson?

Miért van ez?

Elsősorban a laza légkör miatt a nyaraláson, valamint azért, mert a külföldi flörtölés és szex a legtöbb esetben a Cseh Köztársaságba való visszautazással ér véget. A nyári szerelmek mindenekelőtt az azonnali élményről szólnak. Kevesen tervezik a jövőjüket nyári szerelemmel. Ezért ideális, ha ebben a ténnyel a románcod elején egyetért. Ezzel sok jelenettől megspórolhat, amelyek búcsúzáskor vagy hazatérés után várhatnak rád.

A nyári szerelmet nemcsak az el nem kötelezett szinglik élvezik

A nyári szerelmet azonban nemcsak élvezik. egyedülálló személyek által. Még azok is maximálisan élvezik a nyári szerelmet, akiket a férj/feleség, élettárs otthon várja. Nem számít, milyen kapcsolatban vagy, ha egy gyönyörű, lebarnult vízimentő vagy egy tökéletesen szexi barna elcsábításának adod meg magad a medence mellett, gondolj az egészségedre is. Használjon védelmet szex közben, hogy a bőröndök és gyönyörű új ruhák mellett ne hozzon haza nem kívánt babát vagy valamilyen nemi betegséget.

Kerülje el a megtört szívet

Ezeken kívül komplikációk, készülj fel arra, hogy a nyári flörtölés/szex közben fülig beleszerethetsz, majd összetörve térhetsz haza. Ne számolj azzal, hogy a vakáció után is kitart a "külföldi szerelmed", rendszeresen fogtok írni, hívogatni egymást, és havonta találkozni fogtok. Ez irreális.

Próbáljon a dolgok tetején lenni, és ne vegyen olyan komolyan minden hízelgést, vallomást és ígéretet. Minden romantikus beszédnek a tengerparton naplementekor, egy pohár ital mellett a bárban vagy a szaunában csak egy cél van. Mit? "Lefeküdni". Ha hajlandó szeretkezni egy külföldivel egy szállodai szobában, élvezze. De jobb, ha nem keresel benne mélyebb érzéseket. A vakáció végén nagy csalódás érheti.

Vegyél figyelembe másokat is

Ha egyedül mentél nyaralni, nem kell másra gondolnod. Bármit megtehetsz, amit jónak látsz. Ha azonban barátaival, szüleivel, testvéreivel, gyermekeivel vagy valakivel, akit érdekel, nyaralni ment, legyen tekintettel rájuk a nyaralás során. Nincs annál rosszabb, mint együtt nyaralni, várni a nyaralás előtt eltervezett élményeket, majd az egész nyaralást olyan valakivel tölteni, aki kinézetével vagy viselkedésével az őrületbe kerget. Ne feledje, hogy viselkedése ronthatja a kapcsolatot közted és azok között, akikkel a nyaralást élvezni jöttél.

Bárhol megtapasztalhatod a nyári szerelmet

Légy óvatos. A nyári szerelem nem csak egy külföldi tengerparti nyaraláson vár rád. Élvezheti a nyári lángokat az uszodában, a nyári parkettán vagy esetleg egy nyári zenei fesztiválon. Számtalan lehetőséged van!


Hasonló cikkek

Boldog kapcsolatot szeretnél? Küldjetek egymásnak erotikus szöveges üzeneteket!

Kutatások szerint a boldog párok egy konkrét dolgot küldenek egymásnak. Erotikus szöveges üzenetek. Már mindenkinek van kamerája a mobiltelefonján, és a telefonos adatvédelem ma már minden eszközön megtalálható. Pontosan miben segítenek a csiklandozó üzenetek?

Az első szex mögötted. Mi a következő?

Az első szex egy új ismerőssel a háta mögött van. Hogyan viszonyulsz most a párodhoz? Mi a következő lépés? Adunk néhány bevált tippet nőknek és férfiaknak egyaránt.

Egyre kevesebbet szexelünk – állítja a tanulmány

Az ezredfordulók megváltoztatták a társadalmi elvárásokat a szex tekintetében. Nyitottabbak és őszintébbek vagyunk, és inkább nem szexelünk, mint rossz szexet.

Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házas szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

Hol a legjobb szex?

Mindenki szeretné élvezni a nagyszerű szexet, akár a partnerével, akár egy ismeretlennel. Erre bizonyos módon fel kell készülni. Maga az aktus még egy megfelelően kiválasztott teret is javíthat. Olvasson azokról a helyekről, ahol az emberek a leggyakrabban/leggyakrabban szeretnek szexelni.

Mit szeretnének megtapasztalni a nők a szexben?

A nők általában gyengéd és ártatlan lényeknek tűnnek, de megvannak a vad fantáziáik a szexről, akárcsak a férfiak. Vannak, akik szégyellik kimondani, de egyszerűen már nem szeretik a klasszikus pozíciókat. Valójában valami izgalmasabbat akarnak kipróbálni. Tanácsot adunk, mivel érdemes bánni partnerével.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!