5 dolog, amit a férfiak (nem) vesznek észre szex közben

Ön azon nők közé tartozik, akik inkább a sötétben szeretkeznek? Mi van, ha észreveszi azokat a tüskéket a csípőjén vagy a nem megfelelő melltartókat? Igaz, hogy a férfiak a párválasztásnál jobban odafigyelnek a megjelenésre, mint a nők. De teljesen más dolgokat vesznek észre szex közben. Hiszen már választottak egy gyönyörű partnert. Szeretné tudni, hogy a férfiak mire összpontosítanak az ágyban?

1. Felkészülés

A nők leginkább a felkészülésre összpontosítanak. Tökéletesen borotvált lábaim vannak? Mi van az ékkel? A ruha is, amit annyira szeret. Legalább gyorsan le kell öblítenem szex előtt! Megtisztítom a fogaimat? szagolok? …. Te is így érzel? Állj meg! A férfiak értékelik, ha felkészülsz az együtt töltött pillanatokra. De nem, ha két órát vesz igénybe a felkészülés. Hagyd időnként elragadtatni magad, és vesd bele magad a szeretkezésbe akár házi pólóban és közönséges bugyiban is. Látni fogja, hogy a szex tökéletes tervezés nélkül lesz a legjobb!

2. Sóhajtozás

Fontos az, ahogyan szex közben lélegzel/belélegzel. A gyors légzés az izgalom klasszikus jele. És a férfiak regisztrálják. A hangosabb beszéd, a gyorsabb légzés vagy az érzelmesebb beszéd valóban felmelegítheti őket. Ne féljen megmutatni, hogy élvezi a szexet.

3. Válasz

A hangos sóhajok nem önpusztítóak. A férfiak is sokat adnak a testi válaszra, amit nem lehet olyan könnyen "meghamisítani", mint a sóhajtozást. Észreveszik, hogyan reagál a tested a simogatásukra. Így könnyen megtudhatják, mit szeretsz és mit nem. Ha azonban mindenre úgy reagálsz, mint egy ijedt hal, vagy éppen ellenkezőleg, a legkisebb érintésre is túlzottan felnyögsz, szenvedélyük alábbhagyhat. Vezesse partnerét oda, ahol jól érzi magát. Mindketten értékelni fogjátok.

4. Szemek

Elgondolkozott már azon, hogy a férfiak miért tartják nyitva a szemüket, amikor csókolóznak, miközben a nők becsukják? A férfiak követik "zsákmányukat". A szemek megmutatják, hová irányul a figyelmed. A csukott szemek azt mutatják, hogy élvezed és szereted az érintést. Hasonló módon működik a partner testére szegezett tekintet is. Ami tökéletesen el tudja fojtani a szenvedélyt, az egy unott pillantás a plafonra. És a sötétség? Sötétben az urak nem tudják megfigyelni, merre nézel.

5. Tevékenység

Az ötödik és legfontosabb pont. Kezdeményezés. A szexhez kettő kell. És ha a partner csak fekszik, és a férfinak kell gondoskodnia minden tevékenységről, akkor egyikőtök sem fog sok szenvedélyt élvezni. Az előző pontok mindegyike fontos. De a tevékenységed a legfontosabb. Ugyanakkor egy kevés is elég. Segíts neki egymás vetkőzésekor, ne félj megérinteni. Még a múló érintések is nagymértékben felizgathatják az embert.


Hasonló cikkek

5 típusú szerető: melyik a tiéd?

Néhány férfi nem elégedett a párkapcsolatukkal. Emiatt találnak egy szeretőt. De mindegyik teljesen más. Bemutatjuk az 5 leggyakoribb szerelmes típust. Melyik van az ágyban?

Szerelem vagy szex?

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de 5 emberből 4 nem tudja, hogy szerelmes-e, vagy ez csak szexuális vágy. Ha választ keresel arra, hogy mit érzel valójában, és hogyan ismerheted fel, akkor jó helyen jársz!

Szexuális fantáziák, amelyekről a nők nem szeretnek beszélni

Bár a szexről beszélni nem olyan tabu, mint korábban, még mindig vannak köztünk olyanok, akiknek gondja van vele. Ez azért van, mert ez személyes preferencia kérdése, ráadásul szemtől szemben. És erre még nem mindenki képes. Ráadásul a nők gyakran álmodnak olyan dolgokról, amelyeket főleg a férfiak nem tudnak elképzelni. Uraim, be akarják valósítani párjuk fantáziáját? Milyenek? Kérdezze meg partnerét egy zárt hálószoba sötétjében, hogy szeretné-e kipróbálni az alábbi szexuális fantáziák valamelyikét. Lehet, hogy meg fog lepődni lelkes reakciójukon.

Mit utálnak a férfiak az ágyban?

A nők viszonylag magas követelményeket támasztanak a férfiakkal szemben az ágyban. Néhányuknak nem okoz gondot megemlíteni, mit várnak el a szextől. Az urak gyakran egy kicsit visszafogottabbak a szexet illetően. Inkább cselekszenek, mint beszélnek. Mindenesetre tudnod kell, mit nem szeretnek a férfiak az ágyban.

Miért nem szeretkezel olyan gyakran, amennyire csak tudsz?

Kényelmes a kapcsolatotok, kedvelitek egymást és kijövök az ágyban? De egy dolog zavar, az az, hogy nem is emlékszel, mikor szeretkeztél utoljára? Mi akadályoz meg abban, hogy gyakrabban szexelj? Nézzük meg a nemi vágy leggyakoribb gyilkosait egy kapcsolatban.

Hogyan tarts fenn egy szexi kapcsolatot!

A szex iránti étvágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolatban. A közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne pihenjen a babérjain, és tartsa aktívan szexuális életét. Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!