A leggyakoribb problémák a házas hálószobában

Az új házaspároknak valószínűleg még nincs problémájuk a hálószobában. Azok, akik már régóta együtt élnek, már tudják, mi történik. Fokozatosan eltűnik a hangulat a hálószobából, a szeretkezés kötelezettségek kapcsolatává válik, rosszabb esetben már nem is emlékszel, mikor feküdtek utoljára együtt. Tekintse meg a házas hálószobában előforduló leggyakoribb problémákat és azok megoldási módját.

A vágy kialudása

Ez semmi különös. Ha ez megtörtént veled, legalább egy kicsit megnyugtató lehet a tudat, hogy biztosan nem vagy egyedül. A legrosszabb hír az Ön számára az lehet, hogy a szikra újraélesztése érdekében mindkettőtöknek meg kell próbálnia és dolgoznia a kapcsolatán (nem csak a szexuálison) a jövőben. A legjobb módszer az, ha új dolgokat próbálsz ki az ágyban. Játssz még akkor is, ha korábban nem gondoltál rá. Válts szerepet, menj el szeretkezni egy teljesen új környezetben. Segít néhánynak emlékezni azokra a dolgokra, amelyeket imádott, amikor újonnan szerelmes volt. Ne mondj le. Ragaszkodj az ösztöneidhez, és kezeld a helyzetet.

Félsz bevallani vágyaidat

Nemcsak az emberi személyiség fejlődik az évek során, hanem az is, amire az emberek vágynak. Beleértve a szexuális étvágyat. Meglepő módon sok pár nem tud beszélni a szexről. Főleg a hosszú házaspárok! Ha a kapcsolat legelejétől beszéltek egymással a szexről és a kölcsönös vágyakról, valószínűleg nem fogtok belefutni ebbe a problémába. De ha még soha nem beszéltetek meg erről a témáról, akkor hirtelen nehéz lesz beszélni róla. Kezdje könnyedén, ha bizonytalan. A legfontosabb: higgy magadban. Magának és kedvesének. Soha nem tudhatod, hogy a szerelmed nem akarja-e ugyanazt, mint te. Ugyan már.

A szex eszközzé válik

A szeretkezés tiszta szeretet és bizalom két ember között. Soha nem válhat olyan eszközzé, amellyel irányítani akarjuk a másikat. Csak akkor szeretkezel, ha a párod ezt teszi, vagy a párod ezt megígéri. Nem! Ennek nem szabadna így lennie! Tehát gondolja át, hol van az úgynevezett "uszkár magja". A szexhez való ilyen egészségtelen hozzáállás mindig valami sokkal mélyebbre utal. Mit ad neked az egész kapcsolat és mit vesz el? Mi az, ami már régóta nem működik? Amint felfedez egy problémát, azonnal kezdje el a megoldását. A feltételekhez kötött szex eltűnik vele.

Unalmas

Szerda van, tehát eljött a házassági kötelezettségek ideje. Kapcsold le a villanyt, ne hordj pizsamát, tegyél le egy párnát az ajtó elé, hogy ne ébreszd fel a gyerekeket. Minden alkalommal ugyanaz a rituálé. Nem csoda, hogy egy ilyen rutin mellett az unalom behatol a hálószobába. A legfontosabb, hogy gyorsan túl legyen rajta. Tényleg NEM így! Kezdje el rendszeresen küldeni a gyerekeket a barátaikhoz, vegye ki a nap második felét mindkettőjüknek, hogy még iskolába járjanak, menjen el egyedül hétvégi kiruccanásra... A lehetőségek végtelenek. Beszélgessetek egymással, és keressetek valami alternatívát egy kivilágítatlan franciaágy helyett szerda este.


Hasonló cikkek

Hogyan építsd ki és tartsd fenn a szexuális vonzalmat

Minél tovább vagytok együtt, annál többet foglalkoztok együtt a mindennapi ügyekkel és a hétköznapi élettel. Eltűnnek azok a pillanatok, amikor csak ültél és jól érezted magad? Vagy azok, amikor a párod hazajött és egymásnak estek közvetlenül az ajtóban? Hiányzik a szexuális kémia a kapcsolatodból? Tudjuk, hogyan kell visszaállítani!

Hogyan lehet minden nőt kielégíteni az ágyban?

Szeretnél felejthetetlen szeretők lenni, és minden nőt kielégíteni, aki az ágyadba kerül? Nincs mit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

Amikor egy férfinak nincs kedve szexhez

Különösen a középkorú nők gyakran mentegetik magukat a szex alól. Ebben a témában még számos vicc is van. De mi van akkor, ha akinek megint fáj a feje, az egy férfi? Abban a pillanatban nőként biztosan azt fogja gondolni, hogy valami nincs rendben veled vagy vele. De még egy férfinak sem kell állandóan és mindenhol kedve szexelni. Mit kerüljenek a nők, ha partnerük megtagadja a szexet?

Soha ne mondd el ennek a nőnek

Vannak olyan dolgok, amelyeket soha nem szabad elmondania szerelmének. Ne feledje, hogy az őszinteség fontos egy kapcsolatban, és az eltitkolózás soha nem vezet semmi jóra. Vannak azonban bizonyos dolgok, amelyek nyilvánosságra hozatala többet árt, mint használ. Melyek azok?

Mi a teendő, ha gyermeke látta, hogy szexelsz?

Élvezte a szenvedélyes szexet éppen abban a pillanatban, amikor gyermeke berontott mögötte a hálószobába? Nem tudja, hogyan viselkedjen utána gyermekével? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk.

Mit várnak el a nők a szextől?

Szereted a párodat, de amikor eljön a szex ideje, azt tapasztalod, hogy az már nem olyan nagyszerű? A nők elutasítanak téged annak ellenére, hogy fantasztikus szerető akarsz lenni? A férfiak és a nők mást várnak el a szextől. És nem csak arról van szó, hogy a férfiak hajlandóbbak az egyéjszakás kalandokra. Szeretnél minden szerelmeskedést felejthetetlen élménnyé tenni? Aztán nézd meg, mit akarnak a nők!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!