Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

Legnagyobb vágy

Az egyedülállók önmagukért élvezik a szexet. Az élvezetre összpontosítanak, szeretőjük testének felfedezésére, rendkívül boldogan, hogy átadják magukat a pillanat erejének. A házasok természetesen továbbra is szeretik a szexet. Ám a vágyaik egy kicsit megmozdulnak, mielőtt maga a szerelem. Mi húzódik mögötte? A házas férfiak hosszas csábítás, udvarlás és „kereseti” feladatok nélkül szeretnék élvezni a szexet. A házas hölgyek viszont imádják, ha nem kell sokáig készülniük, tökéletesen testhezálló fehérneműt választanak, és minden szőrszálat leborotválnak a testükön. Mi a helyzet a válással? Újra azonnali örömet szereznek.

A legnépszerűbb hely

Valószínűleg érthető, hogy az egyedülállóknak minden alkalommal meg kell találniuk egy helyet, ahol szexelhetnek. Amíg nem éltek együtt, te döntöd el, kinek a lakásába mész, vagy inkább közterületen szeretkezel. Ön foglalkozik a szálloda drágaságával és hasonló gondokkal. Tehát ha talál egy könnyen elérhető helyet a szerelmi játékaihoz, az tökéletes. A házasok viszont szívesen találnak helyet. A legfontosabb, hogy ne az a hely legyen, ahol utoljára véres verekedést vívott, vagy ahol a gázszámlát rendezi. Házas vagy? Házas vagy? Élvezze az izgalmat. Menj ki és szeretkezz ott.

A legkeresettebb tevékenység

Meglepő, de a szinglik a klasszikus pozíciókat élvezik leggyakrabban. Három kedvencükre korlátozzák magukat. Néha a negyedik pozícióban azt szerepeltetik, amelyik a partnerüknek tetszik. Ellenkező esetben élvezik, ha megérintik, és nincs idejük visszavágó pozíciókat kitalálni. A házas férfiak és nők szívesen kipróbálnak mindent, amit még nem tudnak. A felesége vagy akár a férje szeretne tantraórára járni? Gyanúsan sok szexbolt mellett sétált el mostanában? Ne legyünk erőltetett, és hajrá. A férjeknek kicsit keményebben kell dolgozniuk a szexen. Végül is a hosszú távú szex egy partnerrel nagyon sztereotip és idővel fárasztó lehet. Ezért különféle módokon diverzifikálni kell. Még a hosszú távú kapcsolatban élő szinglik sem lazíthatnak ebben a tevékenységben.

Ki vezet?

Az egyedülállók gyakrabban részesítik előnyben a klasszikusokat. Vagy talán nem marad más. A főszereplő általában egy férfi, a csábítástól a konkrét ágyas játékokig. A házas emberek azt akarják, hogy legalább néhányszor „megforgatják” őket. Azt az érzést akarják átélni, hogy egy nő ágyba csábítja őket. És mi több, egy nő, aki már pontosan tudja, mit akar. De még ti, egyedülálló nők sem szégyelljétek, ha átvittek, átvitt és szó szerint. Az egyedülálló férfiak élvezik a „hatalom érzését”, és szívesen vezetik partnerüket. A házasok egyre inkább vágynak arra, hogy vezessék őket. Pontosan ebben nem nagyon különböznek az egyedülállók és a házasok.


Hasonló cikkek

Szerelem vagy szex?

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de 5 emberből 4 nem tudja, hogy szerelmes-e, vagy ez csak szexuális vágy. Ha választ keresel arra, hogy mit érzel valójában, és hogyan ismerheted fel, akkor jó helyen jársz!

Ne csináld ezt az ágyban

Nem számít, mennyire tapasztalt szexuálisan, egy kis plusz oktatás sosem árt, nem gondolod? A szex még a legjobb kapcsolatban is leküzdhetetlen problémává válhat, ha olyasmit csinálsz, amit a másik fél nem szeret. De amíg kedvese ezt nem mondja, kerülje a következő dolgokat.

Mit tartanak a nők "nagyszerű szexnek"?

Szeretnél legalább annyira behatolni a nők világába, hogy megtudd, melyik szex a legjobb számukra? Mert csak ezzel a tudással élheti meg veled a legjobb szerelmet. Merítsen ihletet az alábbi tippekből, és váljon élete szeretőjévé.

Hogyan építsd ki és tartsd fenn a szexuális vonzalmat

Minél tovább vagytok együtt, annál többet foglalkoztok együtt a mindennapi ügyekkel és a hétköznapi élettel. Eltűnnek azok a pillanatok, amikor csak ültél és jól érezted magad? Vagy azok, amikor a párod hazajött és egymásnak estek közvetlenül az ajtóban? Hiányzik a szexuális kémia a kapcsolatodból? Tudjuk, hogyan kell visszaállítani!

5 típusú szerető: melyik a tiéd?

Néhány férfi nem elégedett a párkapcsolatukkal. Emiatt találnak egy szeretőt. De mindegyik teljesen más. Bemutatjuk az 5 leggyakoribb szerelmes típust. Melyik van az ágyban?

Honnan tudod, hogy csak szexre vágyik?

Gyakran szexelsz, de más dolgokat nem csinálsz együtt? Lehet, hogy a partnered csak ágyjátékra akar téged. Tudja meg a következő néhány nyomból. Megtehetik helyetted.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!