Megbékélés a szexszel? igen vagy nem

Verekedett? Szeretnél egy hétig elkerülni a nyugodt háztartást, de nem tudod, mit csinálj? Szerinted a megbékélési szex lehet a kulcsa a partnerproblémák megoldásának? Nézzük meg ennek a megbékélési eszköznek az előnyeit és hátrányait!

A viták az élet részei

Tapasztalatból mindenki tudja, hogy a viták minden kapcsolat normális részét képezik. A viták egyszerűen az élet részei. Egyes partnerek csak alkalmanként tapasztalják, mások szinte naponta. Most nem foglalkozunk azzal, hogy miért fordulnak elő páros veszekedések. Elsősorban arra fogunk összpontosítani, hogyan mentsük meg a helyzetet egy vita után, hogyan távolítsuk el a fullasztó légkört a kapcsolatból, és állítsuk helyre a békét és a jó közérzetet a kapcsolatban.

A megbékélő szex, mint a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy problémák megoldása

A szex az egyik gyakori módja annak, hogy az emberek vita után kibéküljenek. Miért van ez így? Mert a vitát követő harag és erős érzelmi helyzet csak egy kis lépés választja el a szenvedélytől. A szex pedig szorosan összefügg a szenvedéllyel.

A szexet a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a kibékülésnek. Nem kell vele szavakat használnod, nem kell védekezned vagy bocsánatot kérned. A megbékélés azzal, hogy elmagyarázza, mire, kire, hogyan gondolt, sokkal nehezebb, mint szenvedélyes szerelmet kötni, amit mindenki elbír. Mindannyian szerethetitek egymást, csak kevesen tudnak kommunikálni. Emiatt az emberek sokkal könnyebben szeretkeznek, mint megegyezéssel megoldani egy közös problémát.

De vajon tényleg a szex a csodaszer minden vitád ellen?

Mindig meg tudod használsz szexet a vitáid megoldására? Sajnos nem lehet. A kis értelmetlen keveredéseket ilyen lekezelő módon meg lehet oldani. Ez azonban nem lehet szabály. Ha komolyabb vita van, akkor más módon kell életképes megoldást találni, mint a szerelmet és úgy tenni, mintha nem történt volna semmi.

Hogyan látják ezt a férfiak?

A megbékélést a szex révén keresik, különösen a férfiak. A vita utáni szenvedélyes szexet tartják a legjobb módszernek az otthoni béke helyreállítására. A szavak, ajándékok és idő segítségével történő megbékélést a férfiak feleslegesen bonyolultnak és bonyolultnak tartják. Így inkább egy fő céllal igyekeznek azonnal megoldani a helyzetet. A csendes háztartás elkerülése érdekében, amely a legtöbb kapcsolatban általában vitákat követ.

Hogyan látják ezt a nők?

A nőknek gyakran van problémájuk a vita után azonnali szexszel. Tisztában kell lenniük a dolgokkal. Problémákat akarnak megoldani, boncolgatni, boncolgatni, amit persze a férfiak nem szívesen csinálnak. A nőknek szükségük van arra, hogy eltúlozzák és eltúlozzák a problémákat, míg a férfiak éppen ellenkezőleg, lekicsinylik azokat. És ez a legnagyobb probléma. Amikor a nők dühösek a partnerükre, gyakran még azt sem engedik meg, hogy partnerük megérintse őket, nem is beszélve arról, hogy beleegyeznek a kibékítő szexbe. Mert úgy érzik, ha csatlakoznak a párjuk játékához, ők lesznek azok, akik elvesztették a vitát, mert azt csinálták, amit a partnerük akart. Nem azt, amit tenni akartak, azaz megoldást találni a problémára, vagy megbüntetni a párját egy nyugodt háztartással.

Viharos megbékélési szex

Azonban azt is meg kell említeni, hogy a szex megmosdat elűzi a feszültséget és a felgyülemlett stresszt. A szex során endorfinok, az úgynevezett boldogsághormonok szabadulnak fel, így sokkal könnyebben tér vissza a jó hangulat. Ráadásul a vita utáni szex sokkal állatibb, mint a szokásos otthoni szex. Mert bosszúságod, haragod és harci kedved a szexben nyilvánul meg. Így a vita utáni szex a romantikus gyertyafényes szerelmeskedésről viharos és szenvedélyes szexre változik! És pontosan ez a szex, ami izgatja a férfiakat. Szóval ne várj semmire! Szenvedélyesen szeretkezz, és látni fogod, hogy a komorságod egy időre ismét feloldódik. Tartsa meg az érintéseket, simogatásokat és puszikat magának a szerelmi aktus után. Nekik biztosan lesz elég csehed a kibékülés után.


Hasonló cikkek

Légy olyan, mint a szerelmesek

A hűtlenség a párok majdnem felét zavarja. És nem csak férfi, hanem női oldalról is. Miért van ez így? Egyszerűen azért, mert a szeretők és szeretők a legtöbb esetben egyszerűen jobbak, mint a hivatalos partnerek! A szerelmesek szem előtt tartanak néhány aranyszabályt. Melyikek? Ezt a cikkből megtudhatja.

Milyen apróságok tehetik tönkre a szexet?

A jó szex könnyen elromolhat. Elég, ha kellemetlen apróságok vonják el a figyelmét, és azonnal ott a probléma. Elmondjuk, mik lehetnek ezek az "apróságok". És ki tudja, talán már tapasztalatból tudja, miről fogunk írni.

Mi a teendő, ha gyermeke látta, hogy szexelsz?

Élvezte a szenvedélyes szexet éppen abban a pillanatban, amikor gyermeke berontott mögötte a hálószobába? Nem tudja, hogyan viselkedjen utána gyermekével? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk.

Ne hanyagolja el szexuális életét a szülés után

Amikor új tag érkezik a családba, el kell kezdenie a fordulatot. Főleg a szülészeti kórházból való kijövetel utáni első hetekben leszel tele mindazokkal a változásokkal, amelyek az elmúlt napokban történtek közös életetekben. Így nem meglepő, hogy hirtelen nem marad ideje az intimitásra. Azonban hosszú távon egy ilyen helyzet a kapcsolatod fokozatos hanyatlásához vezet. Hogyan lehet fenntartani a szexuális életét még gyermekvállalás után is?

Hibák az ágyban csillagjegy szerint - 1. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

24 szexpozíció, amitől élvezni fogod a decembert

Elég idős vagy egy édes csokoládéval teli adventi naptárhoz? Próbáld ki ezeket a szexpozíciókat partnereddel, és élvezd a decembert.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!