Megbékélés a szexszel? igen vagy nem

Verekedett? Szeretnél egy hétig elkerülni a nyugodt háztartást, de nem tudod, mit csinálj? Szerinted a megbékélési szex lehet a kulcsa a partnerproblémák megoldásának? Nézzük meg ennek a megbékélési eszköznek az előnyeit és hátrányait!

A viták az élet részei

Tapasztalatból mindenki tudja, hogy a viták minden kapcsolat normális részét képezik. A viták egyszerűen az élet részei. Egyes partnerek csak alkalmanként tapasztalják, mások szinte naponta. Most nem foglalkozunk azzal, hogy miért fordulnak elő páros veszekedések. Elsősorban arra fogunk összpontosítani, hogyan mentsük meg a helyzetet egy vita után, hogyan távolítsuk el a fullasztó légkört a kapcsolatból, és állítsuk helyre a békét és a jó közérzetet a kapcsolatban.

A megbékélő szex, mint a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy problémák megoldása

A szex az egyik gyakori módja annak, hogy az emberek vita után kibéküljenek. Miért van ez így? Mert a vitát követő harag és erős érzelmi helyzet csak egy kis lépés választja el a szenvedélytől. A szex pedig szorosan összefügg a szenvedéllyel.

A szexet a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a kibékülésnek. Nem kell vele szavakat használnod, nem kell védekezned vagy bocsánatot kérned. A megbékélés azzal, hogy elmagyarázza, mire, kire, hogyan gondolt, sokkal nehezebb, mint szenvedélyes szerelmet kötni, amit mindenki elbír. Mindannyian szerethetitek egymást, csak kevesen tudnak kommunikálni. Emiatt az emberek sokkal könnyebben szeretkeznek, mint megegyezéssel megoldani egy közös problémát.

De vajon tényleg a szex a csodaszer minden vitád ellen?

Mindig meg tudod használsz szexet a vitáid megoldására? Sajnos nem lehet. A kis értelmetlen keveredéseket ilyen lekezelő módon meg lehet oldani. Ez azonban nem lehet szabály. Ha komolyabb vita van, akkor más módon kell életképes megoldást találni, mint a szerelmet és úgy tenni, mintha nem történt volna semmi.

Hogyan látják ezt a férfiak?

A megbékélést a szex révén keresik, különösen a férfiak. A vita utáni szenvedélyes szexet tartják a legjobb módszernek az otthoni béke helyreállítására. A szavak, ajándékok és idő segítségével történő megbékélést a férfiak feleslegesen bonyolultnak és bonyolultnak tartják. Így inkább egy fő céllal igyekeznek azonnal megoldani a helyzetet. A csendes háztartás elkerülése érdekében, amely a legtöbb kapcsolatban általában vitákat követ.

Hogyan látják ezt a nők?

A nőknek gyakran van problémájuk a vita után azonnali szexszel. Tisztában kell lenniük a dolgokkal. Problémákat akarnak megoldani, boncolgatni, boncolgatni, amit persze a férfiak nem szívesen csinálnak. A nőknek szükségük van arra, hogy eltúlozzák és eltúlozzák a problémákat, míg a férfiak éppen ellenkezőleg, lekicsinylik azokat. És ez a legnagyobb probléma. Amikor a nők dühösek a partnerükre, gyakran még azt sem engedik meg, hogy partnerük megérintse őket, nem is beszélve arról, hogy beleegyeznek a kibékítő szexbe. Mert úgy érzik, ha csatlakoznak a párjuk játékához, ők lesznek azok, akik elvesztették a vitát, mert azt csinálták, amit a partnerük akart. Nem azt, amit tenni akartak, azaz megoldást találni a problémára, vagy megbüntetni a párját egy nyugodt háztartással.

Viharos megbékélési szex

Azonban azt is meg kell említeni, hogy a szex megmosdat elűzi a feszültséget és a felgyülemlett stresszt. A szex során endorfinok, az úgynevezett boldogsághormonok szabadulnak fel, így sokkal könnyebben tér vissza a jó hangulat. Ráadásul a vita utáni szex sokkal állatibb, mint a szokásos otthoni szex. Mert bosszúságod, haragod és harci kedved a szexben nyilvánul meg. Így a vita utáni szex a romantikus gyertyafényes szerelmeskedésről viharos és szenvedélyes szexre változik! És pontosan ez a szex, ami izgatja a férfiakat. Szóval ne várj semmire! Szenvedélyesen szeretkezz, és látni fogod, hogy a komorságod egy időre ismét feloldódik. Tartsa meg az érintéseket, simogatásokat és puszikat magának a szerelmi aktus után. Nekik biztosan lesz elég csehed a kibékülés után.


Hasonló cikkek

Afrodiziákum a jobb szexért

Szeretne javítani a szexén? Próbáld ki a természetes afrodiziákumokat. Tanácsot adunk, hogy melyikük a leghatékonyabb!

Mit utálnak a nők az ágyban?

A férfiak szex közben gyakran csinálnak olyan dolgokat, amelyeket a nők nem nagyon szeretnek. Sajnos úgy gondolják, hogy vonzóak vagy akár izgalmasak a hölgyek számára. Olvassa el, hogy a nőknek mi az, amire nincs sok szükségük szex közben.

Honnan tudod, hogy szexfüggő vagy?

Szex, szex és még egyszer csak szex. Vannak, akik annyira imádják a szexet, hogy függővé válnak. Bár ez a függőség ártalmatlannak tűnhet számodra, ez nem igaz. Ez negatívan befolyásolhatja a magánéletet és a szakmai életet. Hogy állsz a szexfüggőségeddel?

A szexről szóló beszélgetéseket abba kell hagynod

A késztetés, hogy valakinek hazudjon, néha szinte ellenállhatatlan. Akár a saját nyugalmad miatt, akár azért, mert nem akarod megbántani a kedvesed. Ismered?

Hol lehet élvezni a szexet nyáron?

Minden zöld, süt a nap. Igen, itt a nyár! És az úszás, napozás, kirándulások stb. mellett a nyár a szexhez is társul a természetben. Nem kell több réteg ruhát viselned, ami sokkal könnyebbé teszi a nyilvános szeretkezést. Tanácsot adunk Önnek, hol szexelhet partnerével ezeken a forró napokon.

Érett szex? Nincsenek tabuk!

Ön is kizárólag a fiatalsággal köti össze a szexet és az intim életet? Gondolod, hogy idős korban az emberekből nemcsak a szeretkezési vágy hiányzik, hanem a szex képessége is? Nem így van! A férfiak a húszas éveikben a legaktívabbak, majd éppen a hatvanas éveikhez közeledve. És a nők? Pontosan úgy. Nézzük meg közelebbről.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!