A nők leggyakoribb kifogásai, amikor nem akarnak szexet

A nők néha megtagadják a szexet. Néha komoly okuk van erre, máskor kifogásokat keresnek a férfiak felbosszantására. Melyek a leggyakoribbak?

"Nincs időm."

Siess, stressz, rohanás. A nőknek rengeteg olyan felelőssége van, amit a férfiak még legrosszabb rémálmaikban sem látnak meg. Munkába járás és egyben a háztartás gondozása, beleértve a gyerekeket, iskolát, klubokat. De mindig találhat néhány percet egy gyorsra, amikor csak akar. Csak ígérd meg szeretteidnek, hogy segíteni fogsz nekik a gyerekekkel vagy a háztartás vezetésével. Látni fogja, hogy hirtelen boldogabbak, kevésbé fáradtak lesznek, és hirtelen ismét talál időt a szexre.

"Nincs kedvem."

Nincs kedvem. szexért? Létezik? Az, hogy nincs kedved a szexhez, a legrosszabb kifogás. Az érintések, csókok és simogatások pillanatok alatt felizgatják a női testet. Elég egy kellemes előjátékkal egy kicsit felmelegíteni a nőket. Kényeztesd őket, és légy gyengéd velük. Ha napközben is így viselkedsz, nem csak öt perccel a tervezett szex előtt, akkor meglátod, hogy biztosan ráéreznek a szerelmeskedésre.

„Fáj a fejem.”

A fejfájás a leggyakoribb kifogás a nemi életre. Érthető, hogy a migrén mindenki életét megkeseríti, bármikor. Migrénnel még szexelni sem lehet. De ha a klasszikus fejfájásról van szó, akkor valami másról van szó. Ha a nyugtatók nem segítenek, csak a szex segít. Különösen az orgazmusnak van pozitív hatása a fejfájásra. El tudja űzni, vagy legalább enyhíteni. Ráadásul a szexuális kapcsolat sokkal egészségesebb, mint a gyakori tabletták bevétele. Ha a nőidnek megfájdul a feje, azonnal szeretkezz velük. Megkönnyebbülnek!

"Nincs energiám, nagyon fáradt vagyok."

Fáradtság. Ismerős női kifogás a nemi életre. Nem kizárt, hogy a hölgyek sem nélkülözhetik az energiát. A munka, a gyerekek és az egyéb kötelezettségek olykor úgy felhalmozódnak, hogy komolyan megterhelik őket. Néha nehéz egyszerre jó feleségnek, anyának és szeretőnek lenni. Mi ad energiát a szervezetnek? Szex! A jó közösülés gyakran sokkal jobb, mint a jó reggeli kávé. Próbálj meg néha segíteni a feleségednek, szánj egy kis időt magadra, és látni fogod, hogy minden megváltozik!

"Közvér vagyok."

Ha nők állnak a tükör előtt és nézd tovább, mint egészséges, beteg. Minden hibát keresnek magukban, és megvizsgálják minden foltjukat. Nehéz őket ágyba hozni e mászás után. A hölgyeknek szexinek kell érezniük magukat szex közben, különben nem fogják élvezni. Meg kell nyugtatnod a másikat, hogy gyönyörűek. Csak akkor kap pluszpontokat, és megadják, amit kér.Hasonló cikkek

Hogyan elégítsük ki a nőket az ágyban?

Szeretnél felejthetetlen szerető lenni és kielégíteni minden nőt, aki az ágyadba kerül? Semmi probléma. Tanácsot adunk, hogyan csináld!

Mi az, ami minden férfit feldob?

Szeretne felvenni valakit, változatosabbá tenni szexuális életét, vagy csak egészséges módon provokálnia magát egy kapcsolatban? Íme néhány dolog, ami szinte minden férfit feldob, még akkor is, ha ezt nem is veszi észre. Nézze meg őket, és vegye kézbe a hatalmat. Ezután tetszés szerint dobja el.

Mit nem mond neked senki a szexről?

A szeretkezés minden kapcsolat fontos része. A hollywoodi filmek hatására azonban gyakran alábecsülik, és csak a testi vágyak kielégítésére degradálják. Ugyanakkor elég lenne még egy kicsit beszélgetni, és nem kellene olykor annyira megijesztenie egyikünket sem. Mit kellett volna már régen tudnod a szexről?

Hogyan lehet minden nőt kielégíteni az ágyban?

Szeretnél felejthetetlen szeretők lenni, és minden nőt kielégíteni, aki az ágyadba kerül? Nincs mit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

Szerelem vagy szex?

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de 5 emberből 4 nem tudja, hogy szerelmes-e, vagy ez csak szexuális vágy. Ha választ keresel arra, hogy mit érzel valójában, és hogyan ismerheted fel, akkor jó helyen jársz!

Tudja meg, ha partnere orgazmust színlel

A férfiak az idő nagy részében érik el az orgazmust, míg a nők csak néha. A nők általában nem akarnak csalódást okozni társaiknak azzal, hogy nem tudják kielégíteni őket. Ezért gyakran meghamisítják orgazmusukat. A férfiakkal szemben azonban nem helyes. Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, mikor a partnered éppen elfedi a csúcspontot, és mikor az igazi.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!