A nők leggyakoribb kifogásai, amikor nem akarnak szexet

A nők néha megtagadják a szexet. Néha komoly okuk van erre, máskor kifogásokat keresnek a férfiak felbosszantására. Melyek a leggyakoribbak?

"Nincs időm."

Siess, stressz, rohanás. A nőknek rengeteg olyan felelőssége van, amit a férfiak még legrosszabb rémálmaikban sem látnak meg. Munkába járás és egyben a háztartás gondozása, beleértve a gyerekeket, iskolát, klubokat. De mindig találhat néhány percet egy gyorsra, amikor csak akar. Csak ígérd meg szeretteidnek, hogy segíteni fogsz nekik a gyerekekkel vagy a háztartás vezetésével. Látni fogja, hogy hirtelen boldogabbak, kevésbé fáradtak lesznek, és hirtelen ismét talál időt a szexre.

"Nincs kedvem."

Nincs kedvem. szexért? Létezik? Az, hogy nincs kedved a szexhez, a legrosszabb kifogás. Az érintések, csókok és simogatások pillanatok alatt felizgatják a női testet. Elég egy kellemes előjátékkal egy kicsit felmelegíteni a nőket. Kényeztesd őket, és légy gyengéd velük. Ha napközben is így viselkedsz, nem csak öt perccel a tervezett szex előtt, akkor meglátod, hogy biztosan ráéreznek a szerelmeskedésre.

„Fáj a fejem.”

A fejfájás a leggyakoribb kifogás a nemi életre. Érthető, hogy a migrén mindenki életét megkeseríti, bármikor. Migrénnel még szexelni sem lehet. De ha a klasszikus fejfájásról van szó, akkor valami másról van szó. Ha a nyugtatók nem segítenek, csak a szex segít. Különösen az orgazmusnak van pozitív hatása a fejfájásra. El tudja űzni, vagy legalább enyhíteni. Ráadásul a szexuális kapcsolat sokkal egészségesebb, mint a gyakori tabletták bevétele. Ha a nőidnek megfájdul a feje, azonnal szeretkezz velük. Megkönnyebbülnek!

"Nincs energiám, nagyon fáradt vagyok."

Fáradtság. Ismerős női kifogás a nemi életre. Nem kizárt, hogy a hölgyek sem nélkülözhetik az energiát. A munka, a gyerekek és az egyéb kötelezettségek olykor úgy felhalmozódnak, hogy komolyan megterhelik őket. Néha nehéz egyszerre jó feleségnek, anyának és szeretőnek lenni. Mi ad energiát a szervezetnek? Szex! A jó közösülés gyakran sokkal jobb, mint a jó reggeli kávé. Próbálj meg néha segíteni a feleségednek, szánj egy kis időt magadra, és látni fogod, hogy minden megváltozik!

"Közvér vagyok."

Ha nők állnak a tükör előtt és nézd tovább, mint egészséges, beteg. Minden hibát keresnek magukban, és megvizsgálják minden foltjukat. Nehéz őket ágyba hozni e mászás után. A hölgyeknek szexinek kell érezniük magukat szex közben, különben nem fogják élvezni. Meg kell nyugtatnod a másikat, hogy gyönyörűek. Csak akkor kap pluszpontokat, és megadják, amit kér.Hasonló cikkek

Hogyan elégítsük ki a nőket az ágyban?

Szeretnél felejthetetlen szerető lenni és kielégíteni minden nőt, aki az ágyadba kerül? Semmi probléma. Tanácsot adunk, hogyan csináld!

Milyen a szex egy idősebb férfival?

Van párkapcsolatban egy idősebb partnerrel? Mit szólnál a vonzalomhoz? Egy idősebb férfi feldúlja, vagy fordítva? Milyen előnyei és hátrányai vannak egy idősebb partnerrel való szexnek? Vessünk egy pillantást rájuk.

5 típusú szerető: melyik a tiéd?

Néhány férfi nem elégedett a párkapcsolatukkal. Emiatt találnak egy szeretőt. De mindegyik teljesen más. Bemutatjuk az 5 leggyakoribb szerelmes típust. Melyik van az ágyban?

Hogyan építsd ki és tartsd fenn a szexuális vonzalmat

Minél tovább vagytok együtt, annál többet foglalkoztok együtt a mindennapi ügyekkel és a hétköznapi élettel. Eltűnnek azok a pillanatok, amikor csak ültél és jól érezted magad? Vagy azok, amikor a párod hazajött és egymásnak estek közvetlenül az ajtóban? Hiányzik a szexuális kémia a kapcsolatodból? Tudjuk, hogyan kell visszaállítani!

Tantrikus szex

Rutinná vált számodra a szex? Változtasd meg! Próbáld ki a tantrikus szexet. Egyesítse nemcsak a testét, hanem az elméjét is. Nagyon meg fogsz lepődni, mit tehet veled ez a fajta szex.

Hagyja magát kényeztetni!

A hagyományos nézet szerint a nők mindig, a férfiak pedig egyáltalán nem akarják, hogy öleljék őket. Valójában mindkét nem egyforma. Főleg azért, mert a szeretett emberrel való összebújás mindkettőjük számára ugyanazokat az előnyöket hozza. Melyek ezek, és miért érdemes többet ölelni, mint korábban?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!