Hogyan tarts fenn egy szexi kapcsolatot!

A szex iránti étvágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolatban. A közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne pihenjen a babérjain, és tartsa aktívan szexuális életét. Tanácsot adunk, hogyan tedd.

Engedj a változásnak

A rutin szó szerint megöli a szexuális kapcsolatot. Ne félj a változástól. Próbálj ki olyan új intim technikákat, amelyek eddig ismeretlenek voltak számodra. Húzd ki a poros Kamasutrát a szekrényből. Vesd magad abba a pozícióba, amit mindig is szándékosan kerültél. Kellemesen meglephetnek az „esemény” során.

Fontos az előjáték

Ha nem sietsz, soha ne felejtsd el az előjátékot. Egyes párok hosszú idő után feleslegesnek tartják. Hiba! Egy hosszú távú kapcsolathoz szükséges. A romantikus csókok és érintések nemcsak testileg, hanem érzelmileg is közelebb visznek. Az előjáték növeli a szenvedélyt. A szex sokkal intenzívebb lesz, ha a tényleges aktus előtt legalább egy pillanatig simogatod.

Töltsd ki titkos fantáziádat

Van-e olyan szexuális fantáziád, amilyen nem próbáltam már? Ha számodra "önelégedettebbnek" tűnnek, bízd őket párodra. Ha a partner beleegyezik, van mire számítania.

Erotikus fehérnemű

A közösülés előtt számít, hogyan nézel ki. Szerelmeskedés előtt ne becsüld alá a külsődet! Vegyél egy új szexi fehérneműt. Ez nem csak a nőkre vonatkozik, hanem a férfiakra is. Az ember már a szinte meztelen partner első pillantásától izgalomba jön.

Habbal teli fürdő

Tölts meg egy fürdőkádat forró vízzel, adj hozzá illatos habot, és mindketten beszállnak azt. Ha nincs fürdő, egy zuhany is megteszi. A meleg víz mindkettejüket ellazítja, és elmossa a napi stresszt. Óvatosan megérinthetitek egymást közben. Lassan magával ragad, és meglátod, talán kellemesen meg fog lepődni, ha szerelmeskedsz a vízben.

Lassú masszázs

Készülj fel a romantikus hangulatra. Játsszon lassú, pihentető zenét, gyújtson gyertyát és terítsen füstölő rudakat a szobában. Masszírozza meg partnere egész testét. Kezdje a lábfejnél és fejezze be a fejnél. Ne hagyd ki az intim részeket sem. Ha a masszázs alatt van kedve szexelni, tartsa ki egy kicsit tovább. Minél tovább halogatod a szexet, annál jobb lesz.


Hasonló cikkek

Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.

Szexting

Erotikus szöveges üzenetek, forró flört mobiltelefonon, számítógépen vagy közösségi hálózatokon. Pontosan ez a szexting. Szinte mindenki üzemelteti – randevúzni kezdõ párok, szerelmesek, de hosszú távú házastársak is. Miért szeretik az emberek a szextinget? Milyen előnyei és kockázatai vannak?

Miért nem akar veled lefeküdni?

A partnere már nem feküdt le veled? Egyik napról a másikra történt, és nem tudod miért? Ennek a helyzetnek több logikus magyarázata is van. Szeretnéd tudni, hogy melyik? Olvass, és megtudod!

Tantrikus szex

Rutinná vált számodra a szex? Változtasd meg! Próbáld ki a tantrikus szexet. Egyesítse nemcsak a testét, hanem az elméjét is. Nagyon meg fogsz lepődni, mit tehet veled ez a fajta szex.

A hűtlenség nem csak a szexről szól

A szex a partner hűtlenségének legrosszabb megnyilvánulása. Tényleg így van? A vonzalom más megnyilvánulásai is, mint a testiek, szintén partner megcsalásának számítanak. Nézze meg, milyenek.

Kit ne vigyen ágyba?

Az alkalmi szex alapvetően semmi baj. Éppen ellenkezőleg. Felvisz a felhőkig. Csak vigyázni kell, kit viszel ágyba. Többféle ember létezik, akikkel nem szabad kapcsolatot teremtened!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!