Hogyan tarts fenn egy szexi kapcsolatot!

A szex iránti étvágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolatban. A közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne pihenjen a babérjain, és tartsa aktívan szexuális életét. Tanácsot adunk, hogyan tedd.

Engedj a változásnak

A rutin szó szerint megöli a szexuális kapcsolatot. Ne félj a változástól. Próbálj ki olyan új intim technikákat, amelyek eddig ismeretlenek voltak számodra. Húzd ki a poros Kamasutrát a szekrényből. Vesd magad abba a pozícióba, amit mindig is szándékosan kerültél. Kellemesen meglephetnek az „esemény” során.

Fontos az előjáték

Ha nem sietsz, soha ne felejtsd el az előjátékot. Egyes párok hosszú idő után feleslegesnek tartják. Hiba! Egy hosszú távú kapcsolathoz szükséges. A romantikus csókok és érintések nemcsak testileg, hanem érzelmileg is közelebb visznek. Az előjáték növeli a szenvedélyt. A szex sokkal intenzívebb lesz, ha a tényleges aktus előtt legalább egy pillanatig simogatod.

Töltsd ki titkos fantáziádat

Van-e olyan szexuális fantáziád, amilyen nem próbáltam már? Ha számodra "önelégedettebbnek" tűnnek, bízd őket párodra. Ha a partner beleegyezik, van mire számítania.

Erotikus fehérnemű

A közösülés előtt számít, hogyan nézel ki. Szerelmeskedés előtt ne becsüld alá a külsődet! Vegyél egy új szexi fehérneműt. Ez nem csak a nőkre vonatkozik, hanem a férfiakra is. Az ember már a szinte meztelen partner első pillantásától izgalomba jön.

Habbal teli fürdő

Tölts meg egy fürdőkádat forró vízzel, adj hozzá illatos habot, és mindketten beszállnak azt. Ha nincs fürdő, egy zuhany is megteszi. A meleg víz mindkettejüket ellazítja, és elmossa a napi stresszt. Óvatosan megérinthetitek egymást közben. Lassan magával ragad, és meglátod, talán kellemesen meg fog lepődni, ha szerelmeskedsz a vízben.

Lassú masszázs

Készülj fel a romantikus hangulatra. Játsszon lassú, pihentető zenét, gyújtson gyertyát és terítsen füstölő rudakat a szobában. Masszírozza meg partnere egész testét. Kezdje a lábfejnél és fejezze be a fejnél. Ne hagyd ki az intim részeket sem. Ha a masszázs alatt van kedve szexelni, tartsa ki egy kicsit tovább. Minél tovább halogatod a szexet, annál jobb lesz.


Hasonló cikkek

Tantrikus szex

Rutinná vált számodra a szex? Változtasd meg! Próbáld ki a tantrikus szexet. Egyesítse nemcsak a testét, hanem az elméjét is. Nagyon meg fogsz lepődni, mit tehet veled ez a fajta szex.

Mi az, ami minden férfit feldob?

Szeretne felvenni valakit, változatosabbá tenni szexuális életét, vagy csak egészséges módon provokálnia magát egy kapcsolatban? Íme néhány dolog, ami szinte minden férfit feldob, még akkor is, ha ezt nem is veszi észre. Nézze meg őket, és vegye kézbe a hatalmat. Ezután tetszés szerint dobja el.

Szex a munkahelyen? Vigyázz...

A munkahelyi szex sok ember számára nagyon izgalmas lehet, ezért gyakran a munkahelyen is gyakorolják. Kétségtelen, hogy a közösülés nemcsak a hangulatát, hanem a teljesítményét is javítja. Egyes szakértők még a munkahelyi szexuális játékokat is javasolják. Van azonban egy fogás. Nem szabad rajtakapni a munkahelyén szexelni, különben egy sor probléma kockázatát kockáztatja!

Tudja meg, ha partnere orgazmust színlel

A férfiak az idő nagy részében érik el az orgazmust, míg a nők csak néha. A nők általában nem akarnak csalódást okozni társaiknak azzal, hogy nem tudják kielégíteni őket. Ezért gyakran meghamisítják orgazmusukat. A férfiakkal szemben azonban nem helyes. Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, mikor a partnered éppen elfedi a csúcspontot, és mikor az igazi.

24 szexpozíció, amitől élvezni fogod a decembert

Elég idős vagy egy édes csokoládéval teli adventi naptárhoz? Próbáld ki ezeket a szexpozíciókat partnereddel, és élvezd a decembert.

5 dolog, amit a férfiak (nem) vesznek észre szex közben

Ön azon nők közé tartozik, akik inkább a sötétben szeretkeznek? Mi van, ha észreveszi azokat a tüskéket a csípőjén vagy a nem megfelelő melltartókat? Igaz, hogy a férfiak a párválasztásnál jobban odafigyelnek a megjelenésre, mint a nők. De teljesen más dolgokat vesznek észre szex közben. Hiszen már választottak egy gyönyörű partnert. Szeretnéd tudni, mire összpontosítanak a férfiak az ágyban?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!