Működhet-e a házasság (párkapcsolat) szex nélkül?

Már csak könyvek olvasására és nyugodt alvásra használja a hálószobáját? A szexuális vágy eltűnt az életedből? Már nem szeretőként élsz, hanem régi barátként? Működhet-e egy ilyen házasság hosszú távon?

Erről a kérdésről nagyon eltérőek a vélemények. Egyesek szerint lehet, mások szerint nem. Abban azonban a legtöbben egyetértenek, hogy a rendszeres szex nélküli házasság előbb-utóbb úgyis véget ér. Miért? Mert nem számít, hol nézel körül, mindig találsz valakit, aki megcsalja a párját olyan valakivel, aki vonzóbb, fiatalabb, szexisebb, vagy akinek nagyobb szexuális igénye van, mint jelenlegi partnere.

20% a párok közül, akik boldog házasságban élnek, rendszeres szex nélkül

Azonban semmi sem olyan fekete, mint amilyennek első pillantásra tűnik.A párkapcsolatok körülbelül 20%-a van, amelyben a szex nem szerepel az értékek listáján. Ha a kapcsolat szilárd alapokon áll, és a szex nem tartozik ezek közé, a házastársak boldogok lehetnek egy szex nélküli házasságban. Ugyanígy nincs semmi baj azzal, ha havonta egyszer szeretkezik a pároddal. Ne hasonlítsd magad valakihez, akinek naponta többször is szüksége van szexre a túléléshez. Mindenkinek mások az igényei, és ezek egyike sem abnormális.

A nemek nélküli házasságok leggyakrabban idősebb párokat érintenek

A szexuális házasságok gyakran olyan párokat érintenek, akik „fiatal évükben” eleget szexeltek. idős korukban már más életprioritást választottak. Az ilyen embereknek sokszor elég az együttlét, sétálni, kultúrát nézni, együtt vacsorázni az asztalnál, tévézni, és bármikor egymás közelében lenni.

Ennek ellenére vannak közöttünk olyanok is, akik fiatal korukban sem élvezték a szexet, vagy akiknek szexuális vágya csak élete során változott meg. Még az ilyen személyeket sem lehet elítélni a szextől való idegenkedés miatt.

A szexuális absztinencia számos oka lehet

A nők szexuális étvágya gyakran csökken a terhesség alatt, majd a szülés után. Ez elsősorban a fáradtsághoz, a gyermek miatti aggodalmakhoz, az álmatlan éjszakákhoz kapcsolódik. A másik gyakori ok, amiért az emberek nem szeretkeznek, az egészségügyi problémák, a stressz, a szexuális sztereotípiák, a vágy hiánya vagy a szerelem vége.

Tehát rajtad múlik, hogy megtudd, miért történt szexuális vágyaid korlátozása, és azt is, hogy mindketten, vagy csak ti tudtok-e szex nélkül élni. Ha mindkét partner, akkor valószínűleg semmi sem akadályozza meg a boldog kapcsolattól. Ha azonban partnerként másképp vélekednek a szexről egy kapcsolatban, komoly probléma merülhet fel. Egy olyan személy számára, akinek minden nap szüksége van szexre, elfogadhatatlan, hogy olyan valakivel éljen együtt, akinek alig vagy egyáltalán nincs kedve a szeretkezéshez. Egy ilyen házasság válással vagy azzal is végződhet, hogy az egyik partner szeretőt talál, és máshol teljesíti szexuális vágyait.

Tehát először próbálja meg átgondolni, hogy a szex iránti érdeklődése átmenetileg eltűnt-e házasságot vagy véglegesen, és hogy akarsz-e még tenni ellene valamit, vagy már elégedett lehetsz a szex nélküli élettel.


Hasonló cikkek

Az első szex mögötted. Mi a következő?

Az első szex egy új ismerőssel a háta mögött van. Hogyan viszonyulsz most a párodhoz? Mi a következő lépés? Adunk néhány bevált tippet nőknek és férfiaknak egyaránt.

Miért veszíti el egyes nők szexuális vágyát?

A nőknek nincs nagy szükségük arra, hogy minden nap társaikkal aludjanak, ami teljesen normális. Rosszabb, ha a nők kezdik teljesen elveszíteni a szerelmi vágyat. A férfiak nem szeretik, és főleg nem értik, miért történik ez. Elmagyarázzuk Önnek.

Megbékélés a szexszel? igen vagy nem

Verekedett? Szeretnél egy hétig elkerülni a nyugodt háztartást, de nem tudod, mit csinálj? Szerinted a megbékélési szex lehet a kulcsa a partnerproblémák megoldásának? Nézzük meg ennek az engesztelő eszköznek az előnyeit és hátrányait!

Légy olyan, mint a szerelmesek

A hűtlenség a párok majdnem felét zavarja. És nem csak férfi, hanem női oldalról is. Miért van ez így? Egyszerűen azért, mert a szeretők és szeretők a legtöbb esetben egyszerűen jobbak, mint a hivatalos partnerek! A szerelmesek szem előtt tartanak néhány aranyszabályt. Melyikek? Ezt a cikkből megtudhatja.

Boldog kapcsolatot szeretnél? Küldjetek egymásnak erotikus szöveges üzeneteket!

Kutatások szerint a boldog párok egy konkrét dolgot küldenek egymásnak. Erotikus szöveges üzenetek. Már mindenkinek van kamerája a mobiltelefonján, és a telefonos adatvédelem ma már minden eszközön megtalálható. Pontosan miben segítenek a csiklandozó üzenetek?

Ne csináld ezt az ágyban

Nem számít, mennyire tapasztalt szexuálisan, egy kis plusz oktatás sosem árt, nem gondolod? A szex még a legjobb kapcsolatban is leküzdhetetlen problémává válhat, ha olyasmit csinálsz, amit a másik fél nem szeret. De amíg kedvese ezt nem mondja, kerülje a következő dolgokat.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!