Miről álmodnak a férfiak?

A férfiak szexuális fantáziája hihetetlenül sokrétű lehet. A férfiaknak különböző tematikus ötleteik vannak, amelyek folyamatosan játszódnak a fejükben. Mely képek szerepelnek az öt leggyakoribb kép között?

A szexuális fantázia, ahogy a neve is sugallja, olyan dolog, aminek elmerülünk az elménkben. Hagyja szabadjára a képzeletét, és csak érezze magát. Ezek az elképzelések gyakran tartalmaznak valamilyen tabut, vagy nem felelnek meg a társadalmi szabályoknak arról, hogy mi illik és mi nem. Több tucat férfit kérdeztünk meg szexuális fantáziáikról. És itt vannak!

A partner kezébe veszi a gyeplőt

Valószínűleg a legegyszerűbb szexuális fantáziák. A férfiak arról álmodoznak, hogy egy nap nem ők lesznek a kezdeményezők, hanem a barátnőjük vagy a feleségük jön el hozzájuk, és „szexet” kér. Néha még egy szexi külföldi is, miért ne. Leginkább azonban így álmodoznak hivatalos partnerükről. Az, hogy a nő mennyit irányít, minden kapcsolatban változik. Ez a nagyon világos domináns-behódoló élménytől az egyszerűen magabiztos nőig terjedhet, aki tudja, mit akar, és nem fél kimondani.

Svéd hármas

Másik a fantázia amely már többé-kevésbé ismert, ez az úgynevezett svéd három. Mi lehet jobb egy férfinak az ágyban, mint a feleségénél? Két nő. Valójában a legtöbb heteroszexuális férfi rendszeresen arról álmodik, hogy két szépség gondoskodik róla. Hogy konkrétan hogyan, azt önökön bízzuk, uraim. Tehát csak rajtatok múlik a kérdés, hölgyeim: Hogyan fogja a kedvese meggyőzni benneteket, hogy egy svéd hármasban jó ötlet lenne kipróbálni?

Sex Watch

Ne fuss és azonnal vegyen neki egy pár új filmet. Ez nem a pornóról szól. A kukkolás sokkal tovább megy annál, mint egy csiklandozó film nézése otthonában. A férfiakat nagyon gyakran feldobja a látvány, amikor egy nő kielégít egy másik nőt. Semmi új. De ez a lista ezzel nem ér véget. Az urak is gyakran álmodoznak arról, hogy látják, ahogy szeretett felük gyönyörködik önmagában. Körülbelül tízből ketten arról is fantáziálnak, hogy megnézik, hogyan szeretkezik egy idegennel. És természetesen nem hiányozhat az a vágy sem, hogy elkapjanak valakit flagrante-ban.

Nyilvános szex

A férfiak gyakran itt találkoznak női felükkel. A szex egy olyan helyen, ahová bárki bármikor bejöhet, nagyon izgalmas ötlet sok férfi számára. A konkrét helyszín ismét személyenként függ. De bizonyosan kijelenthetjük, hogy a bárokban vagy éttermekben lévő WC-k nem igazán népszerűek. Az urak inkább a fényűzőbb vagy legalábbis tisztább helyeket részesítik előnyben. Öltöztetőfülke egy boltban, expressz autó a liftben, hálószoba, ahol a barátok feltesznek éjszakára, sátor az erdőben egy nem túl eldugott helyen... A lehetőségek végtelenek. Választ. A fantáziádnak nincsenek határai.

Fétisek

A férfiak szeretik a klasszikus szerelmeskedésüket különlegessé tenni azzal, hogy olyasmit is beiktatnak, ami nem túl gyakori kiegészítő a szexben. A játékok nagyszerűek, de… A Fantasy egy biztonságos hely, ahol mindenféle fétissel lehet kísérletezni. Testrészekről, például lábról, karról, vállról, hátról. Drága alsóneműikből, kedvenc cipőikből, abból a furcsa alakú díszből az ablakpárkányról. Ha ezekről a dolgokról álmodik, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy azonnal ki akarják próbálni őket. De ha már gondolatban felfedezték őket, és tetszett nekik, akkor visszatérnek hozzá. Milyen módon lehet egy tárgyat vagy testrészt beilleszteni a közös szeretkezésbe? Ezt rád bízzuk!


Hasonló cikkek

Rossz szerető vagy?

A szex a partnerkapcsolat egyik alappillére. Amikor rossz, a kapcsolat gyakran tönkremegy. Szerinted te vagy a tökéletes szerető? És tényleg biztos benne? Nézze meg velünk, mit utálnak a nők az ágyban, és próbálja meg elkerülni ezeket a helyzeteket!

Szexuális fantáziák, amelyekről a nők nem szeretnek beszélni

Bár a szexről beszélni nem olyan tabu, mint korábban, még mindig vannak köztünk olyanok, akiknek gondja van vele. Ez azért van, mert ez személyes preferencia kérdése, ráadásul szemtől szemben. És erre még nem mindenki képes. Ráadásul a nők gyakran álmodnak olyan dolgokról, amelyeket főleg a férfiak nem tudnak elképzelni. Uraim, be akarják valósítani párjuk fantáziáját? Milyenek? Kérdezze meg partnerét egy zárt hálószoba sötétjében, hogy szeretné-e kipróbálni az alábbi szexuális fantáziák valamelyikét. Lehet, hogy meg fog lepődni lelkes reakciójukon.

Hűtlen voltál! Hogyan ne fedd fel magad?

Berúgtál egy partin, és reggel egy idegen férfival ébredtél az ágyban. Vagy éppen jelentéktelen románcot folytat egy munkahelyi kollégájával? Még a nők is néha "szakítanak", és elkezdenek randevúzni egy másik férfival, pedig a kapcsolatuk lényegében ideális. Veled is megtörtént ez? Ismerje meg, hogyan kerülheti el a nyilvánosságra hozatalt.

Miért nem szeretkezel olyan gyakran, amennyire csak tudsz?

Kényelmes a kapcsolatotok, kedvelitek egymást és kijövök az ágyban? De egy dolog zavar, az az, hogy nem is emlékszel, mikor szeretkeztél utoljára? Mi akadályoz meg abban, hogy gyakrabban szexelj? Nézzük meg a nemi vágy leggyakoribb gyilkosait egy kapcsolatban.

5 jel, hogy tudd, hogy egy férfi akar téged!

A férfiak közvetlenebbül cselekszenek, mint a nők. De néha még ők sem egészen biztosak abban, hogy mit gondolnak valójában. És főleg az a dögös fickó a bárban, akitől csak úgy remegett a térded. Csak össze akartad pakolni, de nem volt benne biztos, hogy megéri-e? Attól féltél, hogy szégyellni fogod magad előtte? Ismerünk 5 garantált jelet, amelyek alapján mindig tudni fogod, hogy egy férfi akar téged.

A leggyakoribb problémák a házas hálószobában

Az új házaspároknak valószínűleg még nincs problémájuk a hálószobában. Azok, akik már régóta együtt élnek, már tudják, mi történik. Fokozatosan eltűnik a hangulat a hálószobából, a szerelmeskedés kezd kötelezettségekkel teli kapcsolattá válni, rosszabb esetben már nem is emlékszel, mikor feküdtek utoljára együtt. Tekintse meg a házas hálószobában felmerülő leggyakoribb problémákat és azok megoldási módjait.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!