Honnan tudod, hogy őt (őt) csak a szex érdekli?

Új felfedezésre bukkantál, de a kapcsolatod a szexszel kezdődött? Nem tudod eldönteni, hogy csak szex miatt van-e veled, vagy a te személyiséged is érdekli? Segítünk kitalálni!

Hízelget a külsődnek

Minden alkalommal, amikor együtt vagytok, dicséri a megjelenésedet? Említi a testarányokat, a mosolyt, a hajat vagy a testhezálló ruhákat? Soha nem dicsér meg a főzőtudásodért, egy randevúzásra jól megválasztott étteremért vagy egyéb ötleteidért? Őt nem is érdekli, hogy milyen vagy belül? Nem kérdez a munkádról, a hobbidról vagy a családodról? Akkor nem kell tudnia. Elég neki, ha jó vagy a szexben.

Nem enged be az életébe

Jársz már néhány hete? de még mindig nem mutatott be a barátainak? Nem avatja be az érdekeibe? Soha nem visz el kedvenc éttermébe vagy klubjába? Mindig ugyanazokra a helyekre jársz randevúzni? Csak a lakásodban szexelsz, és a párodét még nem is láttad? Akkor valami nincs rendben. Úgy tűnik, nem nagyon érdeklődik irántad. Elég neki, ha hetente párszor szexel, aztán újra "elpárolog" az életedből.

A kommunikáció köztetek megfagy

Amikor együtt vagytok, nem mondja el az érzéseit. Egy szóval sem említi, milyen volt a mai napja. Nem is veszi a fáradságot, hogy elmondja, mi újdonság a munkájában. Nem akarja megbeszélni veled a problémáidat? Amikor a szexen kívül másról próbálsz kommunikálni, valahogy kicsavarodik vagy eltűnik a beszélgetésből.

A szex a kapcsolatod fő tartalma

A leggyakoribb közös tevékenységed a szex. Kipróbálsz új technikákat, pozíciókat, és megváltoztatod azokat a helyeket, ahol szexelsz. A közösülés mindkettőtöknek nagyszerű. De mi lesz ezután? Emlékszik arra, amikor utoljára kirándultál, és nem szexeltél? Tudnátok csak feküdni egymás mellett és egymásra nézni? Természetesen a szex minden párkapcsolat fontos eleme, de más területen is meg kell ismerkedni. Ha párod csak szabadidődben kér szexet, figyelj oda. Őt nem érdekli semmi más.


Hasonló cikkek

24 szexpozíció, amitől élvezni fogod a decembert

Elég idős vagy egy édes csokoládéval teli adventi naptárhoz? Próbáld ki ezeket a szexpozíciókat partnereddel, és élvezd a decembert.

Ne csináld ezt az ágyban

Nem számít, mennyire tapasztalt szexuálisan, egy kis plusz oktatás sosem árt, nem gondolod? A szex még a legjobb kapcsolatban is leküzdhetetlen problémává válhat, ha olyasmit csinálsz, amit a másik fél nem szeret. De amíg kedvese ezt nem mondja, kerülje a következő dolgokat.

Működhet-e a házasság (párkapcsolat) szex nélkül?

Már csak könyvek olvasására és nyugodt alvásra használja a hálószobáját? A szexuális vágy eltűnt az életedből? Már nem szeretőként élsz, hanem régi barátként? Működhet-e egy ilyen házasság hosszú távon?

Honnan tudod, hogy csak szexre vágyik?

Gyakran szexelsz, de más dolgokat nem csinálsz együtt? Lehet, hogy a partnered csak ágyjátékra akar téged. Tudja meg a következő néhány nyomból. Megtehetik helyetted.

Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

Az első szex után nem hívott

Tetszett neki első látásra? Te is őt? jól kijöttetek? Az első randevú jól sikerült, és elkezdtetek közös jövőt festeni? De az első együtt töltött éjszaka után nem hívott többet. Kíváncsi vagy, miért? Megtudtuk helyetted!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!