Hagyd ezt az 5 dolgot a hálószoba ajtaján kívül


A szex egy hosszú távú kapcsolatban nem csak a jó idők emléke. Több éves együttélés után is teljes kortyokban élvezheti. Tudjuk, hogyan kell újra felébreszteni benned az oroszlánokat és a tigriseket!


Jellemző, hogy a házastársi szex sok munkát kap a hétköznapi kötelességek forgatagában. Hálás vagy minden lehetséges pillanatért, amit együtt tölthetsz, vagy inkább minden pillanatért, mielőtt mindketten elaludnának az éjszakai kimerültségtől. De néha még a hétvégi reggelt sem sikerül kihasználni, mert egyszerűen nincs kedve. Ne ess kétségbe. Valószínűleg behozott néhány rossz szokást a hálószobába, amelyek hatékonyan megakadályozzák a szexuális életet (eddig). Nézze meg, mit kell „száműzni/eltávolítani” a hálószobából, hogy felébressze szenvedélyét.

Telefon

Mi a legnehezebb kezdeni? Gyakorlatilag bármit, amit olvasol – szexuális útmutatót, álmatlansági útmutatót, útmutatót arról, hogyan ébredj fel jobban, hogyan hozd ki a legtöbbet a napodból –, ezek egy dolgot említenek. Hagyja a telefont az ajtóban. Tehát ne hagyd figyelmen kívül, és legalább próbáld meg. Olvashatsz könyvet vagy magazint, a rádiós ébresztő sokkal szebb ébresztő lehet, mint amit a mobiltelefonod kínál, és biztosan érdekesebb játékok vannak az ágyban, mint a mobiltelefonon, mit szólsz? Legalább újra rájössz, hogy a párod mellett alszol, nem a mobiloddal. Higgye el nekem, ha hirtelen üresek a kezei, néhány gyengéd érintés nem fogja sokáig várni.

Televízió

A második eszköz, amelynek azonnal el kell tűnnie a hálószobából. Nem tudsz aludni nélküle? Tényleg olyan régóta spórolt arra a csodálatos, hatalmas képernyővel rendelkező plazmatévére, hogy most egy pillanatra sem tud nélküle lenni? Legalább határozza meg a használat szabályait. Soha ne kapcsolja be abban a pillanatban, amikor belép a hálószobába. A hálószoba nem helyettesíti a nappalit. Gyermekek csak az Ön kifejezett engedélyével nézhetik meg. Hiszen az "ők" tévéjük a nappaliban van. A televízió nem helyettesíti a beszélgetést. Mindkét partnernek jogában áll megvétózni, vagy kimondani, hogy „Kikapcsolás”, és a TV kikapcsol. Állítsd be, és inkább érezd jól magad!

Háziállatok (és gyerekek)

Egy kutya vagy macska az ágyban aranyos, de szó szerint megöli az intimitást. Minden háziállatot meg lehet tanítani, hogy menjen el, amikor azt mondja, hogy „Ki” és elhagyja az ágyát. És igen, olyan gyerekekre is gondolunk, akiknek már van saját kis szobájuk, és nincs szükségük huszonnégy órás felügyeletre. Ne félj a hálószobát olyan helyiséggé alakítani, ahol csak te és kedvenced uralkodnak, és neked van jogod bármit eldönteni, de bármikor. A háztartásban mindenki másnak engedelmeskednie kell. A hálószoba az Ön privát szobája, ezért mindenki tartsa tiszteletben ezt is.

Zavartalanság

Az ágy különösen vonzó, mint ideális tárolóhely. Miért? Mert a hálószobában általában nincs más hely. Ezt főleg akkor lehet megszenvedni, ha kicsi lakásod van, és minden szabad hely szűkös. De pénztárcák, mobiltelefonok, kulcsok, koszos zokni, másnapra kész ruhák, magazinok, gyerekjátékok... Ha vigyázni kell, nehogy leessen vagy rálépjen semmire, amikor ágyba kerül, akkor érthető, hogy van nem sok hely maradt az intimitásnak. Tehát nyugtasd meg legalább egy kicsit, hogy mindig nyugodtnak érezd magad a hálószobában, és ott tudj "nyújtózkodni", ahol csak akarsz. Ne hagyja, hogy bármi akadályozza a szerelmeskedést.

Másnapi tervek

Különösen, ha van kisgyermeke, házi kedvence. Nyilvánvalóan meg kell tervezni egy kicsit a napjait. Ebben határozottan támogatjuk Önt. De ezt a tervezést bízza az asztalára. Abban a pillanatban, amikor lefekszel, felejtsd el a mindennapi problémákat legalább egy pillanatra. Csukja be a hálószoba ajtaját, és ezzel gyakorlatilag a világ ajtaját. Bújj ágyba, és szimbolikusan a saját világodba, ahol csak ketten létezel. Ilyen hangulat mellett lehetetlen nem vágyni egy kis partnerszerelemre!

Kidobj ki minden zavaró tényezőt a hálószobából, és kezdődjön a vad szex!


Hasonló cikkek

Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házas szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

5 tipp a jobb szexért

Minden kapcsolat lehűlhet egy idő után. Unatkozik az ágyban? Hogyan lehet száműzni az unalmat, és hogyan lehet újra szikrát hozni a paplan alá?

Miért keresnek a nők szeretőket?

A legújabb felmérések szerint a hosszú távú kapcsolatban élő nők ugyanolyan gyakran hűtlenek, mint a férfiak. De különböznek abban, hogy mi vezeti őket a hitetlenséghez. Uraim, aggódnak amiatt, hogy a párod megcsal? Olvassa el a leggyakoribb okokat, amelyek miatt ez a helyzet.

Mit nem szeretnek a férfiak a szexben?

A szex minden partnerkapcsolat szerves része. Nagyon várod, élvezed. És miről beszélünk, főleg a férfiak egyszerűen imádják őt. De még itt is akadhat gond. Párod egyre ritkábban akar szeretkezni? Lehet, hogy Ön követ el néhány gyakori hibát, amely eltántorítja a férfiakat a szerelmeskedéstől! Melyek azok?

Tartsa fenn szexuális étvágyát még hosszú távú kapcsolatban is

Előbb-utóbb minden pár életében eljön az a pillanat, amikor már nem akar olyan gyakran szeretkezni, mint korábban. De egy ilyen helyzetnek nem kell örökké tartania, és nem is kell fokozódnia. Mit tehetsz azért, hogy szexuális életed gazdag és kielégítő legyen mindkettőtök számára még több éves kapcsolat után is?

Hogyan építsd ki és tartsd fenn a szexuális vonzalmat

Minél tovább vagytok együtt, annál többet foglalkoztok együtt a mindennapi ügyekkel és a hétköznapi élettel. Eltűnnek azok a pillanatok, amikor csak ültél és jól érezted magad? Vagy azok, amikor a párod hazajött és egymásnak estek közvetlenül az ajtóban? Hiányzik a szexuális kémia a kapcsolatodból? Tudjuk, hogyan kell visszaállítani!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!