Hány partnernek kell átmennie a hálószobáján?

Hány partnert érdemes kipróbálnod egy életen át az ágyban? 2, 5, 10, 15 vagy több? Hány szőrmetszetet tekintenek majd szokatlannak és hány szexuálisan tapasztalatlannak? Kérdezte már a párod, hány férfival feküdtél le életedben? Érdekelte már a párod, hogy előtte hány szeretőd volt? Hogyan válaszolt erre a trükkös kérdésre?

Jobb ebben a helyzetben igazat mondani?

Vagy ebben az esetben jobb egy kicsit kiforgatni az igazságot? Arra gondolsz, amit mondok? Túl sok lesz vagy túl kevés? A vallomásod elriasztja párodat a jövőbeli kapcsolatodtól? Másrészt nem fogja a partnere azt gondolni, hogy Ön túl tapasztalatlan?

Hogyan állnak a férfiak és a nők a szexuális partnerek számával?

A férfiaknak általában legalább kettő van szexuális partnereket a tényleges számukért Hiszen úgy érzik, minél több nővel feküdtek le, annál több tapasztalatot gyűjtöttek össze, és annál magasabb lesz az egójuk. A férfiak számára a szexuális partnerek ideális száma 10 vagy több nő. A nőknél ez általában fordítva van. Egy vagy két szexuális partnert el kell távolítaniuk, hogy ne úgy nézzenek ki, mint a szélben lévő nők. A nők esetében az ideális szexuális partnerek száma 5 volt. Természetesen vannak kivételek, ez nem kétséges.

Nincs ideális szexuális partnerek száma

Megközelítés ez a "probléma" nagyon egyéni. Mindenki mással érzi jól magát. Valaki az egyedülálló élettárs iránti hűségre és szeretetre támaszkodik. Az ilyen ember megbékél azzal, hogy élete végéig csak élettársát fogja szeretni. Ez szélsőség, de ilyen egyedek megtalálhatók közöttünk. Az ilyen személyek hátránya, hogy nincs összehasonlításuk. Ha nincs lehetőségük, vagy nem akarnak lehetőséget kapni arra, hogy az otthoni partnerükön kívül mást is megismerjenek az ágyban, soha nem fogják tudni, hogy jó-e a szex vagy sem.

A másik véglet az, hogy "zokniként" cserélünk partnert. Ez az állapot leginkább azoknak felel meg, akik nem akarnak lekötni. Olyan emberek, akiknek fő célja a szórakozás és az élet teljes élvezete. Ha nincs családjuk és élettársuk, akit érdekelne az életmódjuk, akkor nem kell foglalkozniuk a promiszkuitással. Az ilyen egyéneknek nincs lelkiismeret-furdalásuk. Csak élvezik az életet.

Érvényes az a szabály, hogy minél több tapasztalattal rendelkezik, annál jobb a szex?

Sajnos nem érvényes. Minden alkalommal tanulhatsz valami újat, ami soha nem rossz. De a szexben, akárcsak egy kapcsolatban, tudnia kell, mit szeret a partner. És sajnos éjszakai repülés közben nem lesz ideje kideríteni. Minél tovább ismered a szerelmedet, annál többet tudsz róla. Minél jobban ismeri a testét és azt, hogy milyen praktikákat szeret az ágyban, és mi izgatja őt (őt). Tudnia kell játszani az ágyban. Csak akkor mondhatod, hogy jó vagy az ágyban. És nem számít, hogy öt, tíz vagy húsz partnered volt.

Ahogy nincs ideális számú szexuális partner, úgy nincs ideális szerető sem. Mert egyesek számára istennek tűnhetsz az ágyban, másoknak pedig fának tűnhetsz. Attól függ, hogy kivel futsz össze. Akár egy olyan személy számára, aki nem nagyon szereti a szexet, vagy olyanok számára, akiknek a szex az egyetlen életcél.

Vigyázzon a nemi úton terjedő betegségekre

És arról, hogy a szexuális partnerek számának növekedésével a szexuális úton terjedő betegségek és különösen a HIV vírus átvitelének kockázatát is megnöveli, mondanunk sem kell. Ha szüksége van arra, hogy fiatalon élvezze az életet, hogy ragaszkodjon hozzá, és szeretkezzen bárkivel, aki „a kezedbe kerül”, akkor legyen. Legyen azonban nagyon óvatos, hogy a jövőben ne bánja meg tetteit.


Hasonló cikkek

Egyre kevesebbet szexelünk – állítja a tanulmány

Az ezredfordulók megváltoztatták a társadalmi elvárásokat a szex tekintetében. Nyitottabbak és őszintébbek vagyunk, és inkább nem szexelünk, mint rossz szexet.

Miről álmodnak a férfiak?

A férfiak szexuális fantáziája hihetetlenül sokrétű lehet. A férfiaknak különböző tematikus ötleteik vannak, amelyek folyamatosan játszódnak a fejükben. Melyik ötlet szerepel az öt leggyakoribb ötlet között?

Miért nem akar veled lefeküdni?

A partnere már nem feküdt le veled? Egyik napról a másikra történt, és nem tudod miért? Ennek a helyzetnek több logikus magyarázata is van. Szeretnéd tudni, hogy melyik? Olvass, és megtudod!

Honnan tudod, hogy szexfüggő vagy?

Szex, szex és még egyszer csak szex. Vannak, akik annyira imádják a szexet, hogy függővé válnak. Bár ez a függőség ártalmatlannak tűnhet számodra, ez nem igaz. Ez negatívan befolyásolhatja a magánéletet és a szakmai életet. Hogy állsz a szexfüggőségeddel?

A 4 legrosszabb ok, amiért egyesek szexelnek

Sok ember nem szerelemből vagy szenvedélyből szexel. Csak eszközként használják különféle helyzetek megoldására. Az ilyen közösülés általában értéktelen, és egyesek később megbánják. Tudja meg, milyen helyzeteket oldanak meg egyesek a szexszel!

Miért előnyös a rendszeres szex ötven után is?

A szerelem nemcsak a fiatalok javára válik, hanem a haladó és idősebb korosztály számára is. Érdekel, milyen okok miatt érdemes rendszeres szexet folytatnia ötven után?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!