Örök szerető – szerencsétlenség vagy cél?

Rögzített szeretőink a családok pusztítói. Férj és feleség közé lép, és elválasztja őket. Alternatív megoldásként olyan nőknek tekintjük őket, akik állandóan a férfijukra várnak, de soha nem tartják be a válás ígéretét. Bármelyik nő tetszés szerint szerető?

A szerető nem olyan, mint egy szerető

Elmondható, hogy háromféle nő van, akiknek kapcsolata van házas férfival. A várakozók, a boldogok és a véletlenszerűek. Valószínűleg senki sem gondolná, hogy egy nő önként kerülne hasonló pozícióba. Kivéve a terhelt hülyéket, akik a családok szétverését sportnak veszik. De bízzon bennünk, nem sok ilyen nő van. A legtöbb nő egészen más okból "döntött", hogy szerető lesz.

"Válásra várva"

A szeretőnő, akitől a feleségek félnek. Ez a nő valóban szerelmes, és nagyon sokáig tud várni, amíg az "övé" elválik. Gyakran megígéri neki ugyanezt, és történetekkel vigasztalja, hogy mennyire boldogtalan a feleségével. Semmiképpen sem akarjuk mentegetni, de itt általában a férfi a hibás. Játszik a feleségével és a szeretőjével, és mindkettőjüknek hazudik a szex miatt.

"Amúgy sem venne feleségül"

Vonzó és sikeres nők, akik csak ritkán találkoznak szeretőjükkel . Már van párja. Bár ezek a nők teljesen vonzóak, kevés az önbizalmuk. Nem hisz másban, mint egy szeretőben. Alternatív megoldásként azt gondolják, hogy túl emancipáltak és sikeresek. Nem tudják elképzelni, hogy bármelyik férfi valóban feleségül akarja venni őket. És ezért inkább nem keresnek komoly kapcsolatot.

"Nekem megfelel"

Vannak nők is, akiknek tökéletesen megfelel a szeretői sors. Élvezik a gyönyörű pillanatokat a férfival, de a végén a saját lakásukba mennek. Senki nem zavarja a rendjüket, nem kell bevallani senkinek semmit. Röviden: élvezik a szingli életet mindennel együtt, és elmennek vacsorázni vagy egy romantikus hétvégére a szeretőjükkel itt-ott. Mi van a szeretővel? Nem erőlteti rájuk magát, és semmilyen módon nem zavarja a szingli életüket.

Az megfelelne neked, ha "csak" szerető lennél?


Hasonló cikkek

Hogyan éld át az igazi örömöt?

Szeretne átélni egy orgazmust, amely elveszi minden érzékszervét? Akkor itt vagy. Merítsen ihletet tippjeinkből.

Kit ne vigyen ágyba?

Az alkalmi szex alapvetően semmi baj. Éppen ellenkezőleg. Felvisz a felhőkig. Csak vigyázni kell, kit viszel ágyba. Többféle ember létezik, akikkel nem szabad kapcsolatot teremtened!

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

Megbékélés a szexszel? igen vagy nem

Verekedett? Szeretnél egy hétig elkerülni a nyugodt háztartást, de nem tudod, mit csinálj? Szerinted a megbékélési szex lehet a kulcsa a partnerproblémák megoldásának? Nézzük meg ennek az engesztelő eszköznek az előnyeit és hátrányait!

Miért nincs kedve néhány nőnek szülés után szexelni?

Nem érted, hogy a partnereid miért nem akarnak szeretkezni veled szülés után? Nem könnyű megérteni egy férfi szemszögéből. A nők gyakran több okból is elutasítják a szexet a gyermek születése után. Megmondjuk, mi ennek az oka.

Soha ne mondd el ennek a nőnek

Vannak olyan dolgok, amelyeket soha nem szabad elmondania szerelmének. Ne feledje, hogy az őszinteség fontos egy kapcsolatban, és az eltitkolózás soha nem vezet semmi jóra. Vannak azonban bizonyos dolgok, amelyek nyilvánosságra hozatala többet árt, mint használ. Melyek azok?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!