Mit nem mond neked senki a szexről?

A szeretkezés minden kapcsolat fontos része. A hollywoodi filmek hatására azonban gyakran alábecsülik, és csak a testi vágyak kielégítésére degradálják. Ugyanakkor elég lenne még egy kicsit beszélgetni, és nem kellene olykor annyira megijesztenie egyikünket sem. Mit kellett volna már régen tudnod a szexről?

Senki sem tökéletes. Még szex sem

Emlékszel még, hogyan festetted meg az első szerelmedet? Sajnos a lányok és a fiúk is gyakran csalódnak. És ez csak a pontatlan elvárásoknak köszönhető! A fizikai kapcsolat azonban legtöbbször izzasztó, gyakran túl gyors, vagy éppen ellenkezőleg, hosszadalmas. Ha egy kínos élményben volt részed egy csodálatos szerelmi kapcsolat helyett, ne aggódj miatta. Valószínűleg mindketten túl idegesek voltatok. Próbáld újra. Minden következő próbálkozás biztosan jobb lesz!

A pszichére hat

Sajnos gyakran előfordul, hogy főleg az első élmények lehetnek nagyon kellemetlenek. Így lehet, hogy az első kudarc után sokáig nem mer újra próbálkozni a párjával. De egy rossz tapasztalat nem befolyásolja az összes többit. Lehetett ideges, tévesen feltételezte, vagy egyszerűen csak egyikőtök nem volt jól a napja. A lélekhegek gyógyításának legjobb módja, ha kellemes élménnyel távolítjuk el őket. Ezúttal csak járjon el másképp.

A meztelenség nem változtat meg másokat

A ruháktól való megszabaduláshoz nagy bizalomra van szükség. De ez még mindig nem jelenti azt, hogy a korábban szelíd lányból hirtelen sárkány és kísérletező lesz. Vagy egy nárcisztikus egoista hirtelen figyelmes és gyengéd szeretőként fog viselkedni. Igen, megtörténhet, a kivétel erősíti a szabályt. De az a tény, hogy felöltözve vagy meztelenül, nem változtatja meg az emberi természetet.

Az első szerelem örökre hat.

Vegye az első szexuális élményt olyannak, amilyen. Szexuális élmény. Persze az emlékek örökre veled maradnak. Az a személy, akivel „első alkalommal” tapasztaltad, de nem igazán fontos. Ez egy cseppet sem befolyásolja a további tapasztalatait. Nos, mondd, emlékszel még az első olvasott könyvedre, az első mobiltelefonodra, vagy az első pólódra cipzár helyett? Mindegyik jobb volt, nem? És ez a szerelemmel is így van. Minél idősebb vagy, annál több tapasztalattal rendelkezik, és annál jobban tudja, mi az, ami kielégítheti.


Hasonló cikkek

5 típusú szerető: melyik a tiéd?

Néhány férfi nem elégedett a párkapcsolatukkal. Emiatt találnak egy szeretőt. De mindegyik teljesen más. Bemutatjuk az 5 leggyakoribb szerelmes típust. Melyik van az ágyban?

5 tipp a jobb szex érdekében

Minden kapcsolat idővel kihűlhet. Unalmas az ágyban? Hogyan távolítsuk el az unalmat és hozzuk vissza az egymás iránti vágyat?

Milyen a szex egy idősebb férfival?

Van párkapcsolatban egy idősebb partnerrel? Mit szólnál a vonzalomhoz? Egy idősebb férfi feldúlja, vagy fordítva? Milyen előnyei és hátrányai vannak egy idősebb partnerrel való szexnek? Vessünk egy pillantást rájuk.

Az első szex mögötted. Mi a következő?

Az első szex egy új ismerőssel a háta mögött van. Hogyan viszonyulsz most a párodhoz? Mi a következő lépés? Adunk néhány bevált tippet nőknek és férfiaknak egyaránt.

Élvezze az estét egy erotikus masszázzsal

Szeretne egy kellemes estét eltölteni a párjával, de nincs kedve elmenni a városba vacsorázni vagy egy bárba egy italra? Tegyen egy kellemes estét otthona kényelmében. Mit szólna egy kellemes erotikus masszázshoz és szeretkezéshez a szerelmével? Szeretné?

Tartsa fenn szexuális étvágyát még hosszú távú kapcsolatban is

Előbb-utóbb minden pár életében eljön az a pillanat, amikor már nem akar olyan gyakran szeretkezni, mint korábban. De egy ilyen helyzetnek nem kell örökké tartania, és nem is kell fokozódnia. Mit tehetsz azért, hogy szexuális életed gazdag és kielégítő legyen mindkettőtök számára még több éves kapcsolat után is?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!