Az első szex mögötted. Mi a következő?

Az első szex egy új ismerőssel a háta mögött van. Hogyan viszonyulsz most a párodhoz? Mi a következő lépés? Adunk néhány bevált tippet nőknek és férfiaknak egyaránt.

Hogyan viselkedjen, ha férfi?

Ne lépjen kapcsolatba ismerősével közvetlenül a szex után. Először is gondold át, milyen irányba szeretnéd elvinni a kapcsolatot. Csak szexet vagy kapcsolatot akarsz? Cselekedj úgy, ahogy döntesz. Mindkét esetben körülbelül két nap múlva fog hallani partnerétől. Ez a tökéletes idő. Egy nő sokkal jobban vár majd rád, mintha közvetlenül szex után felvennéd vele a kapcsolatot.

Ha úgy döntesz, hogy csak szexelsz, azonnal szólnod kell neki. Nem lenne jó, ha egy hónap után rájönne, hogy téged csak ez érdekel. A nőknek gyakran más előítéleteik vannak. Gyakran olyan férfival tervezik a jövőjüket, aki csak mosolyog rájuk. Ha azonnal elmondja neki a döntését, értékelni fogja az őszinteségét.

Ha a kapcsolat és a szex győzedelmeskedik, lassan alakítsa ki a személyes kapcsolatot. Kérd meg gyakran. Érdeklődjön élete értékei és hobbijai iránt. Mindig lepd meg valamivel. Legyen szó apró dolgokról ajándékok formájában, vagy meghívó egy pihentető hétvégére. Biztosan izgatott lesz.

Hogyan viselkedj, ha nő vagy?

A legtöbb nő rögtön az első szex után tervezi közös jövőjét egy új ismerőssel. Ez rossz! Ne csináld ezt. Ezenkívül ne legyen az első, aki beszél az első szerelem után. A partnernek az az érzése támadhat, hogy a karmaiba akarja ragadni és elmenekülni. Hagyd neki a fiúi szabadságát. Ha érdekli Önt, akkor magától megszólal, és nagyon hamar.

Ha egy férfi felkér, bólintson, de lassítson. Ne szexelj vele azonnal, légy visszafogott. Céltudatos hatással lesz a pszichére, mert egyre jobban akar majd téged. Ezzel a gesztussal arra kényszeríted, hogy ne csak a tested, hanem a személyiséged iránt is érdeklődjön.
Amikor kommunikálsz, ne félj elmondani neki, hogy gólt szerzett. Dicsérjétek a nagyszerű szexért. Az egója az égbe fog emelkedni, és boldog lesz, hogy értékelni tudod őt. Abban az esetben, ha nem volt jó vele szeretkezni, jobb, ha nem mond semmit. Idővel azt gondolhatja, hogy zseni az ágyban, de te nyugodtan unatkoznál szex közben.


Hasonló cikkek

Hogyan javíts a szexuális életeden 2019-ben?

Hogy vannak az állásfoglalásai? Mindjárt vége az új év első hónapjának, így már lehet értékelni. Még mindig edzőterembe jársz, fogysz, leszoksz a dohányzásról vagy kevesebbet dolgozol? Szánjon egy percet, és nézze meg, hogyan javíthatja szexuális életét ebben az évben. Végül is ez egy kicsit kellemesebb felbontás, mint a fent említett, mit szólsz?

Mit nem szeretnek a férfiak a szexben?

A szex minden partnerkapcsolat szerves része. Nagyon várod, élvezed. És miről beszélünk, főleg a férfiak egyszerűen imádják őt. De még itt is akadhat gond. Párod egyre ritkábban akar szeretkezni? Lehet, hogy Ön követ el néhány gyakori hibát, amely eltántorítja a férfiakat a szerelmeskedéstől! Melyek azok?

A leggyakoribb problémák a házas hálószobában

Az új házaspároknak valószínűleg még nincs problémájuk a hálószobában. Azok, akik már régóta együtt élnek, már tudják, mi történik. Fokozatosan eltűnik a hangulat a hálószobából, a szerelmeskedés kezd kötelezettségekkel teli kapcsolattá válni, rosszabb esetben már nem is emlékszel, mikor feküdtek utoljára együtt. Tekintse meg a házas hálószobában felmerülő leggyakoribb problémákat és azok megoldási módjait.

Mit nem mond neked senki a szexről?

A szeretkezés minden kapcsolat fontos része. A hollywoodi filmek hatására azonban gyakran alábecsülik, és csak a testi vágyak kielégítésére degradálják. Ugyanakkor elég lenne még egy kicsit beszélgetni, és nem kellene olykor annyira megijesztenie egyikünket sem. Mit kellett volna már régen tudnod a szexről?

Boldog kapcsolatot szeretnél? Küldjetek egymásnak erotikus szöveges üzeneteket!

Kutatások szerint a boldog párok egy konkrét dolgot küldenek egymásnak. Erotikus szöveges üzenetek. Már mindenkinek van kamerája a mobiltelefonján, és a telefonos adatvédelem ma már minden eszközön megtalálható. Pontosan miben segítenek a csiklandozó üzenetek?

Az első szex után nem hívott

Tetszett neki első látásra? Te is őt? jól kijöttetek? Az első randevú jól sikerült, és elkezdtetek közös jövőt festeni? De az első együtt töltött éjszaka után nem hívott többet. Kíváncsi vagy, miért? Megtudtuk helyetted!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!