Érett szex? Nincsenek tabuk!

Ön is kizárólag a fiatalsággal köti össze a szexet és az intim életet? Gondolod, hogy idős korban az emberekből nemcsak a szeretkezési vágy hiányzik, hanem a szex képessége is? Nem így van! A férfiak a húszas éveikben a legaktívabbak, majd éppen a hatvanas éveikhez közeledve. És a nők? Pontosan úgy. Nézzük meg részletesebben.

A szex iránti vágy az életkorral növekszik

Sok ötven év feletti partner elismeri, hogy az életkor előrehaladtával a szex jobb, mint korábban. Ez elsősorban a tapasztalatokhoz kapcsolódik. A gyakorlat teszi a mestert, és ez vonatkozik a szexre is. A szexuális élet egy seniorský kapcsolatban semmi különös. A későbbi életkorban a partnereknek már nem kell semmit sem bizonyítaniuk egymásnak. Az sem árt, ha ismerjük a másik testét és azt, hogy mit szeret vagy nem szeret.

Ki a szenvedélyesebb?

Mint a bevezetőben már említettük, a férfiak a húszas éveikben a legaktívabbak. majd ismét a hatvanas évek környékén. A férfiak reproduktív képessége nem csökken az életkorral. Talán ezért ébresztik újra az ízt. A nőknél a menopauza miatt ez egy kicsit bonyolultabb. Ennek is köszönhetően valószínűleg ismét megnő az ízük idős korban. Kérdés, hogy ez azért van-e, mert már nem fenyegeti őket a nem kívánt terhesség.

Felejtsd el a problémákat

A szex volt és mindig is az lesz, hogy elfelejtsd legalábbis egy ideig élet- és munkaproblémák. És persze ez nem kerüli el a régebbi éveket sem. Az akaraterő különösen a fiatalság kultusza miatt csökkenhet. Sajnos ez inkább a nőkre vonatkozik. Ma már nem könnyű elfelejteni, hogy a test már nem olyan rugalmas, erős és mozgékony, mint korábban. Ugyanakkor a partnereddel töltött meghitt pillanatok hosszú időre száműzhetik a hasonló érzéseket.

Óvszer? Az interneten!

Egyes idősek kényelmetlenül érezhetik magukat, ha „korukban” vásárolnak óvszert a gyógyszertárban. Ezért egyre több idősebb generáció fordul az internet felé, és ott vásárol óvszert. Vannak, akik már egyáltalán nem használnak védelmet. Még ha idősebb korban nem is áll fenn a terhesség veszélye, a szexuális úton terjedő betegségek kockázata továbbra is fennáll.

Még mindig úgy gondolja, hogy a szex csak a fiatalokra vonatkozik?


Hasonló cikkek

Szexting

Erotikus szöveges üzenetek, forró flört mobiltelefonon, számítógépen vagy közösségi hálózatokon. Pontosan ez a szexting. Szinte mindenki üzemelteti – randevúzni kezdõ párok, szerelmesek, de hosszú távú házastársak is. Miért szeretik az emberek a szextinget? Milyen előnyei és kockázatai vannak?

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

Milyen a szex egy idősebb férfival?

Van párkapcsolatban egy idősebb partnerrel? Mit szólnál a vonzalomhoz? Egy idősebb férfi feldúlja, vagy fordítva? Milyen előnyei és hátrányai vannak egy idősebb partnerrel való szexnek? Vessünk egy pillantást rájuk.

Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 2. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Hogyan hozd vissza a szenvedélyt a szexuális életedbe?

Rutinnak érzi partnere szexét? Kiszállt belőle minden szenvedély? Nem lesz könnyű, de tehetsz valamit a probléma ellen. Próbáljon ki néhányat a következő tippek közül, amelyek után a szenvedély visszatérhet intim életébe.

Hogyan lehet minden nőt kielégíteni az ágyban?

Szeretnél felejthetetlen szeretők lenni, és minden nőt kielégíteni, aki az ágyadba kerül? Nincs mit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!