Érett szex? Nincsenek tabuk!

Ön is kizárólag a fiatalsággal köti össze a szexet és az intim életet? Gondolod, hogy idős korban az emberekből nemcsak a szeretkezési vágy hiányzik, hanem a szex képessége is? Nem így van! A férfiak a húszas éveikben a legaktívabbak, majd éppen a hatvanas éveikhez közeledve. És a nők? Pontosan úgy. Nézzük meg részletesebben.

A szex iránti vágy az életkorral növekszik

Sok ötven év feletti partner elismeri, hogy az életkor előrehaladtával a szex jobb, mint korábban. Ez elsősorban a tapasztalatokhoz kapcsolódik. A gyakorlat teszi a mestert, és ez vonatkozik a szexre is. A szexuális élet egy seniorský kapcsolatban semmi különös. A későbbi életkorban a partnereknek már nem kell semmit sem bizonyítaniuk egymásnak. Az sem árt, ha ismerjük a másik testét és azt, hogy mit szeret vagy nem szeret.

Ki a szenvedélyesebb?

Mint a bevezetőben már említettük, a férfiak a húszas éveikben a legaktívabbak. majd ismét a hatvanas évek környékén. A férfiak reproduktív képessége nem csökken az életkorral. Talán ezért ébresztik újra az ízt. A nőknél a menopauza miatt ez egy kicsit bonyolultabb. Ennek is köszönhetően valószínűleg ismét megnő az ízük idős korban. Kérdés, hogy ez azért van-e, mert már nem fenyegeti őket a nem kívánt terhesség.

Felejtsd el a problémákat

A szex volt és mindig is az lesz, hogy elfelejtsd legalábbis egy ideig élet- és munkaproblémák. És persze ez nem kerüli el a régebbi éveket sem. Az akaraterő különösen a fiatalság kultusza miatt csökkenhet. Sajnos ez inkább a nőkre vonatkozik. Ma már nem könnyű elfelejteni, hogy a test már nem olyan rugalmas, erős és mozgékony, mint korábban. Ugyanakkor a partnereddel töltött meghitt pillanatok hosszú időre száműzhetik a hasonló érzéseket.

Óvszer? Az interneten!

Egyes idősek kényelmetlenül érezhetik magukat, ha „korukban” vásárolnak óvszert a gyógyszertárban. Ezért egyre több idősebb generáció fordul az internet felé, és ott vásárol óvszert. Vannak, akik már egyáltalán nem használnak védelmet. Még ha idősebb korban nem is áll fenn a terhesség veszélye, a szexuális úton terjedő betegségek kockázata továbbra is fennáll.

Még mindig úgy gondolja, hogy a szex csak a fiatalokra vonatkozik?


Hasonló cikkek

Boldog kapcsolatot szeretnél? Küldjetek egymásnak erotikus szöveges üzeneteket!

Kutatások szerint a boldog párok egy konkrét dolgot küldenek egymásnak. Erotikus szöveges üzenetek. Már mindenkinek van kamerája a mobiltelefonján, és a telefonos adatvédelem ma már minden eszközön megtalálható. Pontosan miben segítenek a csiklandozó üzenetek?

Afrodiziákum a jobb szexért

Szeretne javítani a szexén? Próbáld ki a természetes afrodiziákumokat. Tanácsot adunk, hogy melyikük a leghatékonyabb!

A nők nem ezt akarják az ágyban

Férfiak és nők egyaránt szeretik a szenvedélyes szeretkezést. Sajnos a nők különösen gyakran nem tudják megmondani, ha valami nem tetszik nekik, vagy ha valami nem egészen tetszik. Neked is van otthon olyan barátnőd, aki nem nagyon nyitott a szexre? Leírtuk nektek, mi zavarja a legjobban a nőket az ágyban!

A hűtlenség nem csak a szexről szól

A szex a partner hűtlenségének legrosszabb megnyilvánulása. Tényleg így van? A vonzalom más megnyilvánulásai is, mint a testiek, szintén partner megcsalásának számítanak. Nézze meg, milyenek.

Mit utálnak a nők az ágyban?

A férfiak szex közben gyakran csinálnak olyan dolgokat, amelyeket a nők nem nagyon szeretnek. Sajnos úgy gondolják, hogy vonzóak vagy akár izgalmasak a hölgyek számára. Olvassa el, hogy a nőknek mi az, amire nincs sok szükségük szex közben.

Tantrikus szex

Rutinná vált számodra a szex? Változtasd meg! Próbáld ki a tantrikus szexet. Egyesítse nemcsak a testét, hanem az elméjét is. Nagyon meg fogsz lepődni, mit tehet veled ez a fajta szex.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!