Hogyan javíts a szexuális életeden 2019-ben?

Hogy vannak az állásfoglalásai? Mindjárt vége az új év első hónapjának, így már lehet értékelni. Még mindig edzőterembe jársz, fogysz, leszoksz a dohányzásról vagy kevesebbet dolgozol? Szánjon egy percet, és nézze meg, hogyan javíthatja szexuális életét ebben az évben. Ez egy kicsit szebb elhatározás, mint a fent említett, mit szólsz hozzá?

Tegyél magad elé egy kihívást: próbálj ki rendszeresen új pozíciókat

Ha néhány pénteken randizsz, tökéletesen ismeri a szexuális pozíciókat, amit élvez. A szex egy bizonyos idő után meglehetősen monotonná válik. Amikor minden alkalommal egy kicsit a tetején van, aztán hobbiba gerjeszti, és egy kicsit megsimogatja a fenekét, percek alatt kész a szeretkezés. Vásárolja meg a Kamasutrát (vagy keressen új pozíciókat az interneten), és nyissa meg egy véletlenszerű oldalon. Bármilyen nyaktörő pozíció is van, próbáld ki. A móka, egy kis nevetés és végül a betetőzés érzelmi szinten jobban összekapcsol, mint a klasszikus gyorsjáték valaha is képes lenne.

Hagyd el a hálószobát

Az új szerelmesek valószínűleg nem rendelkeznek ezzel " probléma". De mi van veled, mikor volt utoljára szex a hálószobán kívül? Persze, kényelmes és biztonságos. De az új helyek váratlanul izgalmasak lehetnek. Zuhanyozz le, emlékezz vissza a tinédzser éveidre az autó hátsó ülésén, készíts takarókból és párnákból fészket a nappali padlójára, bérelj szállodai szobát. Az ismerős környezeten kívüli szex minden érzékszervét felébreszti, beleértve a tudatalattikat is. Sokkal jobb szexet fogsz megtapasztalni, mint amit megszoktál.

Próbáld ki a tantrát

Valószínűleg tovább tartana, amíg teljesen behatol ennek a keleti tanításnak a titkaiba. De már az elején a tantra friss szelet hoz szerelmi életedbe. A tantra nagyon sokat foglalkozik a belső érzések és a külső érzések összekapcsolásával, és főleg a külső test és a belső befolyásolásáról. Képzeld el, hogy te és kedvenced egymással szemben ülsz, arcod, szíved és öled közvetlenül egymással szemben. Kapcsolódsz a másik vágyához, érzed a szívek kapcsolatát. Egyre több nedvességet és/vagy keménységet érzel az öledben. Mindketten egymást akarjátok, kétségbeesetten. Hogyan ne lehetne nagyszerű szexet ezekkel az érzésekkel? Keressen néhány tippet az interneten, vásároljon könyvet, vagy vegyen részt egy szemináriumon, ha talál egyet a közelben. Csak a szexről olvasni elég izgalmas. Mi lenne, ha tanácsot olvasnál, hogyan rázd fel kedvesed belső világát? Hajrá.

Beszélj nyíltan, fogalmazz egy kicsit határozottan

Röviden: hogyan szerezheted meg, amit akarsz, ha nem kéred? Légy őszinte az ágyban, és ne cenzúrázd magad. Mondd, ha valami tetszik. „Imádom, amikor így szorítod a melleimet.” „Hihetetlenül feldob, ha így ugratsz.” Kérdezd meg. „Tetszik, amikor itt csókollak?” Ha bátrabb vagy, beszélj a jövőről. „Amikor hazaérünk, nem akarom feltekerni a ruháidat, és az ajtóban feleségül venni.” Az utcán zajló kéretlen és szemérmes beszéd alacsony és ijesztő lehet. De ha tőled jönnek, és bátorítani akarod a társadat, akkor hihetetlenül dögösek lehetnek.

Nem hiszed el? Szóval próbáld ki!


Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy szexfüggő vagy?

Szex, szex és még egyszer csak szex. Vannak, akik annyira imádják a szexet, hogy függővé válnak. Bár ez a függőség ártalmatlannak tűnhet számodra, ez nem igaz. Ez negatívan befolyásolhatja a magánéletet és a szakmai életet. Hogy állsz a szexfüggőségeddel?

Tudja meg, ha partnere orgazmust színlel

A férfiak az idő nagy részében érik el az orgazmust, míg a nők csak néha. A nők általában nem akarnak csalódást okozni társaiknak azzal, hogy nem tudják kielégíteni őket. Ezért gyakran meghamisítják orgazmusukat. A férfiakkal szemben azonban nem helyes. Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, mikor a partnered éppen elfedi a csúcspontot, és mikor az igazi.

Honnan tudod, hogy csak szexre vágyik?

Gyakran szexelsz, de más dolgokat nem csinálsz együtt? Lehet, hogy a partnered csak ágyjátékra akar téged. Tudja meg a következő néhány nyomból. Megtehetik helyetted.

Az első szex után nem hívott

Tetszett neki első látásra? Te is őt? jól kijöttetek? Az első randevú jól sikerült, és elkezdtetek közös jövőt festeni? De az első együtt töltött éjszaka után nem hívott többet. Kíváncsi vagy, miért? Megtudtuk helyetted!

Mit csinálnak a nők szex előtt, de nem vallják be?

Ha a nők tudják, hogy új partnerrel fognak szexelni, alaposan felkészülnek rá. Némelyikük meglehetősen furcsa elkészítési módokat alkalmaz, és biztosan nem kérkedik velük. Vajon melyik? Olvass, és megtudod!

Szabadulj meg a rutintól a szerelmi életedben

Stereotip és unalmas a szexuális élete? Éleszd újra. Próbáljon ki valami szokatlant és újat. Tanácsot adunk, hogy mi legyen.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!