Hogyan javíts a szexuális életeden 2019-ben?

Hogy vannak az állásfoglalásai? Mindjárt vége az új év első hónapjának, így már lehet értékelni. Még mindig edzőterembe jársz, fogysz, leszoksz a dohányzásról vagy kevesebbet dolgozol? Szánjon egy percet, és nézze meg, hogyan javíthatja szexuális életét ebben az évben. Ez egy kicsit szebb elhatározás, mint a fent említett, mit szólsz hozzá?

Tegyél magad elé egy kihívást: próbálj ki rendszeresen új pozíciókat

Ha néhány pénteken randizsz, tökéletesen ismeri a szexuális pozíciókat, amit élvez. A szex egy bizonyos idő után meglehetősen monotonná válik. Amikor minden alkalommal egy kicsit a tetején van, aztán hobbiba gerjeszti, és egy kicsit megsimogatja a fenekét, percek alatt kész a szeretkezés. Vásárolja meg a Kamasutrát (vagy keressen új pozíciókat az interneten), és nyissa meg egy véletlenszerű oldalon. Bármilyen nyaktörő pozíció is van, próbáld ki. A móka, egy kis nevetés és végül a betetőzés érzelmi szinten jobban összekapcsol, mint a klasszikus gyorsjáték valaha is képes lenne.

Hagyd el a hálószobát

Az új szerelmesek valószínűleg nem rendelkeznek ezzel " probléma". De mi van veled, mikor volt utoljára szex a hálószobán kívül? Persze, kényelmes és biztonságos. De az új helyek váratlanul izgalmasak lehetnek. Zuhanyozz le, emlékezz vissza a tinédzser éveidre az autó hátsó ülésén, készíts takarókból és párnákból fészket a nappali padlójára, bérelj szállodai szobát. Az ismerős környezeten kívüli szex minden érzékszervét felébreszti, beleértve a tudatalattikat is. Sokkal jobb szexet fogsz megtapasztalni, mint amit megszoktál.

Próbáld ki a tantrát

Valószínűleg tovább tartana, amíg teljesen behatol ennek a keleti tanításnak a titkaiba. De már az elején a tantra friss szelet hoz szerelmi életedbe. A tantra nagyon sokat foglalkozik a belső érzések és a külső érzések összekapcsolásával, és főleg a külső test és a belső befolyásolásáról. Képzeld el, hogy te és kedvenced egymással szemben ülsz, arcod, szíved és öled közvetlenül egymással szemben. Kapcsolódsz a másik vágyához, érzed a szívek kapcsolatát. Egyre több nedvességet és/vagy keménységet érzel az öledben. Mindketten egymást akarjátok, kétségbeesetten. Hogyan ne lehetne nagyszerű szexet ezekkel az érzésekkel? Keressen néhány tippet az interneten, vásároljon könyvet, vagy vegyen részt egy szemináriumon, ha talál egyet a közelben. Csak a szexről olvasni elég izgalmas. Mi lenne, ha tanácsot olvasnál, hogyan rázd fel kedvesed belső világát? Hajrá.

Beszélj nyíltan, fogalmazz egy kicsit határozottan

Röviden: hogyan szerezheted meg, amit akarsz, ha nem kéred? Légy őszinte az ágyban, és ne cenzúrázd magad. Mondd, ha valami tetszik. „Imádom, amikor így szorítod a melleimet.” „Hihetetlenül feldob, ha így ugratsz.” Kérdezd meg. „Tetszik, amikor itt csókollak?” Ha bátrabb vagy, beszélj a jövőről. „Amikor hazaérünk, nem akarom feltekerni a ruháidat, és az ajtóban feleségül venni.” Az utcán zajló kéretlen és szemérmes beszéd alacsony és ijesztő lehet. De ha tőled jönnek, és bátorítani akarod a társadat, akkor hihetetlenül dögösek lehetnek.

Nem hiszed el? Szóval próbáld ki!


Hasonló cikkek

Tantrikus szex

Rutinná vált számodra a szex? Változtasd meg! Próbáld ki a tantrikus szexet. Egyesítse nemcsak a testét, hanem az elméjét is. Nagyon meg fogsz lepődni, mit tehet veled ez a fajta szex.

A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házas szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

Tartsa fenn szexuális étvágyát még hosszú távú kapcsolatban is

Előbb-utóbb minden pár életében eljön az a pillanat, amikor már nem akar olyan gyakran szeretkezni, mint korábban. De egy ilyen helyzetnek nem kell örökké tartania, és nem is kell fokozódnia. Mit tehetsz azért, hogy szexuális életed gazdag és kielégítő legyen mindkettőtök számára még több éves kapcsolat után is?

Hogyan elégítsük ki a nőket az ágyban?

Szeretnél felejthetetlen szerető lenni és kielégíteni minden nőt, aki az ágyadba kerül? Semmi probléma. Tanácsot adunk, hogyan csináld!

Szex a nyaraláson

Mész nyaralni? Egyedülálló vagy? Meleg helyre mész? Akkor biztosan van mire várnod. A déli desztinációkban mindenki a tenger mellett mutogatja meztelen testét és napozik a tengerparton. És mivel tölti a vakációt? A lebarnult honfitársak bűvöletébe kerülsz, és a szex is benne lesz? Vagy inkább meghátrálsz és nem lesz semmi? Nézzük meg, milyen előnyei és hátrányai vannak annak, ha egy külföldivel vakáció közben szexelünk.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!