A nők nem ezt akarják az ágyban

Férfiak és nők egyaránt szeretik a szenvedélyes szeretkezést. Sajnos a nők különösen gyakran nem tudják megmondani, ha valami nem tetszik nekik, vagy ha valami nem egészen tetszik. Neked is van otthon olyan barátnőd, aki nem nagyon nyitott a szexre? Leírtuk neked, hogy a nők mit találnak a legbosszantóbbnak az ágyban!

Nincs előjáték

Ne aggódj, a nők is értékelik a gyorsítást. De csak itt-ott. A nők túlnyomó többségét legalább egy rövid előjáték feldobja. És ez a minimum. Ha csak rövid ideig vagytok együtt és mindig is egymásra vetitek magatokat, ezúttal próbáljátok meg egy kicsit lassítani a dolgokat. Nem kell aggódnia a gyertyáktól és a nagyszerű vacsorától. Csak csókold meg hosszan. Lassan jusson el az intim helyekre. Indítsa el, ha közel kerül a legjobb helyekhez, de a végén mindig visszahúzódik. Adj neki egy masszázst, ami "véletlenül" erotikussá válik. Játsszon egy kicsit, és késleltesse magát a kapcsolatot.

A szerelem után azonnal elalszik

Hiábavaló dicsőség, a férfiak egyszerűen így vannak programozva. Míg a nő tele van energiával, addig a férfiak gyakorlatilag kimerülnek az előadásban, és utána azonnal elalszanak. Nem fogunk sokat tenni érte. De kis erőfeszítéssel lehetséges! Tanuld meg, hogy szex után ne gömbölyödj össze az ágyon – így elalszol, mielőtt azt mondanád, hogy „nagyszerű volt”. Próbálj meg beszélni egy kicsit szex után. Bízzon bennünk, mindenki imádni fog ezért!

Túl sok trágárság és trágárság

A szex elég forró lehet, és néha izgalmas "perverznek" lenni. Szigorú vallási normák szerint készült. De ha te és a barátnőd csak próbálgatod, meddig mehetsz el, légy nagyon óvatos, amikor hirtelen hideg lesz. A vulgáris szavak izgathatnak. De ha egyszer átlép egy bizonyos határt, az pont az ellenkezőjét teszi. Ugyanez történik, amikor csendesen szeretne szeretkezni egy félhomályos lámpa előtt, miközben te felkapcsolod az összes lámpát a hatótávolságon belül, és nem rezzensz meg hangkifejezésedben.

Csak a melleket és a szexet veszed észre.

A mellek nagyon érzékenyek, és az érintés izgatott állapotban több mint kellemes. A nőket az zavarja, ha csak a melleit veszik észre. Próbáltad már simogatni a belső combodat vagy finoman dörzsölni a fülcimpádat? A nők gyakran panaszkodnak, hogy a férfiak csak a melleit veszik észre, és természetesen az ágyékát. Hogy a párod soha nem mondott ilyesmit neked? Nem fizetsz semmit a próbálkozásért. Menj felfedezni, amikor legközelebb szeretkezel. Ujjak és nyelv. Egy másik előnyt is rejt. A női test effajta feltárása pontosan az a fajta előjáték, amelyet értékelni fognak!


Hasonló cikkek

Miért nem akar veled lefeküdni?

A partnere már nem feküdt le veled? Egyik napról a másikra történt, és nem tudod miért? Ennek a helyzetnek több logikus magyarázata is van. Szeretnéd tudni, hogy melyik? Olvass, és megtudod!

Bújj be a nadrágjába

Dél óta alig várja, hogy hazaérjen a munkából? Este gyakorlatilag kopogtatsz a vágytól, de a párod még mindig a kanapén ül és semmi? Lehet, hogy csak rossz jeleket adsz neki. A legtöbb férfi egyáltalán nem veszi észre az apró jeleket. Szeretnéd tudni, hogyan kell biztosan ágyba hozni? Tanácsot adunk!

Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.

Miért nincs kedve néhány nőnek szülés után szexelni?

Nem érted, hogy a partnereid miért nem akarnak szeretkezni veled szülés után? Nem könnyű megérteni egy férfi szemszögéből. A nők gyakran több okból is elutasítják a szexet a gyermek születése után. Megmondjuk, mi ennek az oka.

Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 2. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Nem csak az ágyban élvezheti a jó szexet

Úgy gondolja, hogy az ágyában élvezheti a legjobban a szexet? Hiba! Szereskedj máshol, mint a hálószobában. Minden lakásban számos olyan hely található, ahol a szex még izgalmasabb lehet. Megmutatjuk, mik ezek.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!