Az első szex után nem hívott

Tetszett neki első látásra? Te is őt? jól kijöttetek? Az első randevú jól sikerült, és elkezdtetek közös jövőt festeni? De az első együtt töltött éjszaka után nem hívott többet. Kíváncsi vagy, miért? Megtaláltuk neked!

Elégedetlenség az első szexszel

Gyakori oka annak, hogy egyszerűen nem tetszett veled. Nem kell keresni, hogy mi volt az oka. Valószínűleg elfelejtette, hogy az első éjszaka általában nem a legjobb, mert egyáltalán nem ismeritek a testeteket, és nem tudjátok, mit várhattok egymástól. Lehetett részeg is, nem ültetek le, vagy mindannyian másra számítottatok. Sok oka lehet annak, hogy miért nem hívott.

Talán csak egy voltál a sok közül, akikkel együtt töltötte az estét. Az első szexről sosem lehet sokat tudni. Adj neki időt. Vagy rájön, hogy még mindig látni akar téged, vagy nem hív. Ebben az esetben nem éri meg.

Kapcsolódási problémák

Béna kifogásnak tűnik, de megtörténhet. Főleg, ha csak egy kapcsolatot cseréltél. A telefonját ellophatták, az internetkapcsolat még ma is megszakadhat néhány napig. Adjon neki egy kis időt a probléma megoldására. De még egyszer: ne várjon túl sokáig. Ha kapcsolatba akar lépni veled, biztosan talál valamilyen módot a technika megkerülésére.

Beállítva

Valaki csak az. Bár otthon állandó partnere van, egyszerűen élvezi a szexet ismeretlen lányokkal (nőkkel). A hűtlenség remek szórakozás számára. Később pedig azzal kérkedik, hogy hány nő (vagy férfi, nő is csinálja) már behódolt neki. Ha ez a te eseted, ne aggódj. Jobb korán megtudni, mint ha hónapokig hazudni neked, és úgy tenni, mintha egy nagyon elfoglalt egyedülálló férfi lenne. A következő személy, aki szeretne szexelni veled, ne felejtse el diszkréten megkeresni a gyűrű nyomait.

Nem akar többet egy „bevágásnál”

És ez az abszolút legrosszabb lehetőség. Kivéve persze, ha ugyanazt akarod. Sajnos megesik, hogy valaki egyenesen sportággá teszi a „bevágásokra” való vadászatot. És gyakran nem bánja meg még azt a néhány hamis randit sem, amikor azt a benyomást próbálja kelteni, hogy valóban törődik veled.

Bármilyenre is sikerült az első szex az új felfedezéseddel, ne ess kétségbe. Keresd tovább! Nem minden a szexről szól!


Hasonló cikkek

Hogyan őrizzük meg a szikrát egy kapcsolatban?

A szexuális feszültség úgy tartja fenn a kapcsolatot, mint egy élő szervezet. Várjátok egymást, és ha a gyerekek véletlenül kikerülnek a házból, biztosan nem unatkoztok. Keresed a módját, hogy egy pillanatra kettesben lehess és csak jól érezd magad? De mi van akkor, ha lassan elhalványul a szikra köztetek? Inkább testvérnek érzed magad, mint párnak? Fogadd el a következő 5 módszert, és vidd vissza a szikrát a kapcsolatodba!

Hogyan lehet minden nőt kielégíteni az ágyban?

Szeretnél felejthetetlen szeretők lenni, és minden nőt kielégíteni, aki az ágyadba kerül? Nincs mit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

24 szexpozíció, amitől élvezni fogod a decembert

Elég idős vagy egy édes csokoládéval teli adventi naptárhoz? Próbáld ki ezeket a szexpozíciókat partnereddel, és élvezd a decembert.

Az első szex mögötted. Mi a következő?

Az első szex egy új ismerőssel a háta mögött van. Hogyan viszonyulsz most a párodhoz? Mi a következő lépés? Adunk néhány bevált tippet nőknek és férfiaknak egyaránt.

Honnan tudod, hogy csak szexre vágyik?

Gyakran szexelsz, de más dolgokat nem csinálsz együtt? Lehet, hogy a partnered csak ágyjátékra akar téged. Tudja meg a következő néhány nyomból. Megtehetik helyetted.

Inkább ne kezdj semmit a főnökkel!

A főnöke figyel rád, és nem érdekel? Napokat töltök együtt és kedvesek vagytok? Akkor nincs min csodálkozni. Ilyen körülmények között könnyen kialakul egyfajta kölcsönös kötődés. De tényleg így van? Ügyeljen erre az öt dologra, mielőtt viszonyt kezd a főnökével.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!